Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek cistilec zraka

cistilec zraka

Zenske, zenskice,najprej lepo pozdravljene….nad forumom sem ful navdusena, saj sem s pomocjo njega odpravila en veeelik, dolgoletni problem – smrad perila! Upostevala sem vase nasvete in zadeva – deluje!
Danes bi vprasala, ce ima mogoce katera med vami v stanovanju cistilec zraka, mogoce v kombinaciji z ionizatorjem in kaksne ima izkusnje z njim. Videla sem, da Bauhaus prodaja enega od Neo-teca za trideset jurjev.
Lepe praznike!

sama sem pred kratkim nabavila vlažilec zraka v sanolaborju za okoli 30.000. firma je air-o-swiss. sem zadovoljna. ni ionizator, niti ne očisti najmanjših alergenih delcev (npr. pršic, peloda), a za nas zadostuje, ker nihče ni alergik. če želiš takega, ki očisti tudi najmanjše alergene, boš zanj odštela od 70.000 do 90.000. pozorna moraš biti tudi na ceno kaset, ki jih je treba redno menjati.

pogledaš si jih lahko na strani

sama sem vse podatke v zvezi s tem našla na forumu starši staršem, trenutno ne dela, zato ti ne morem posredovati linkov.

Vanjuška.Kakopa si odpravila smrad perila??? Ne najdem nikjer tega. Sem pa nova tu.

Mene pa zanima če je kdo kupil v Bauhausu vlažilec zraka, ki ima zraven vgrajen še ionizator, cena je bila pa 10.000 SIT. Jaz sem ga kupila, pa mi je po eni uri uporabe crknil vlažilec zraka, sem nesla nazaj in so mi zamenjali za novega, pri tem je pa ionizator, ki bi mogel delati neslišno preveč brnel, tako da sem ga mogla izklapljati čez noč ker me je motilo. Sem nesla nazaj, ampak ker jih niso imeli več, da bi mi dali novega, so mi vrnili denar. Pri fantu so pa kupili dva taka pa ni bilo nobenih problemov, vse dela kot mora. Ali je še kdo kupil tak vlažilec+ionizator v Bauhausu in se mu je pokvaril? Ali mogoče veste kje bi se še v kakšni drugi trgovini dalo kupiti vlažilec zraka, ki ima ionizator, ampak za podobno ceno (10.000 SIT- no lako tudi kakšen jur ali dva več), ker v Bauhausu jih je zmanjkalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close