Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČISTA DESETKA – pa pokomentirajmo

ČISTA DESETKA – pa pokomentirajmo

Gledate humoristično nadaljevanko na POPu?
Nam ‘prodajajo’ stare štose? Je Đuro obvisel v letu 1990?

V miru si jo poglejmo!

kaj konkretnega spila, vzela kak helex ali kaj opdobnega? Glej, da ne bomo danes op oddaji ali pa jutre v zgodnjih jutranjih urah brali kako si zagonila dve uri svojega življenja

primitivizem prve klase, zanič zanič zanič

Počakaj malo, noooo! Da se vsaj orenk začne.

Ja a je blo kaj od Đurota še dobro? Oddaja na najnižjem možnem nivoju, za butaste primitivce.

ĐIZS!

Slučajno sem gledala eno minuto pa mi gre na kozlanje… Pa kaj se mučimo slovenčki z nekimi humorističnimi nanizankami če smo pa leseni k hlodi no… Pač nimamo smisla za to vrsto nanizank in pika! Da ne govorim o filmu – 1/3 naših filmov je rn bulšit (pa še mal sem rekla)

Ma grozno no!!!

Jaz sem videl samo reklame za to zadevo, pa je bilo dovolj da se strinjam z zgornjo izjavo.
Kaj več niti ne mislim gledat.

ful zabavno, tko kt vse dzurotove… tolk zabavno, da ti po prvem prizoru prst refleksno poskoci na tipko za preklop kanala.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ta debelka, ki ima glavno vlogo, kako ji je ime?

Tako si jaz predstavljam tipično mono, hahaha!

Kdo hudiča daje denar temu debilu za te kretenske čefurizme? Idiotska oddaja! Za koga je pa mišljena? Za mlade ne, za stare ne, za kmetavzarje ne, za intelektualce tudi ne. Torej je za čefurje in za nikogar drugega. Ne da se je gledati, če se še tako čudim. Zakaj imajo Hrvati lahko tako dobre nanizanke, nadaljevanke, mi pa nič od nič.

tole je en velik sranjeeeeeeeee , Đuurroooooo zajebuuuu siiiiii !!!

Žalost, res! Prežvečeni štosi iz leta 1960 v Sloveniji. Vsi igralci so spet prenaspedirani – igrajo nekaj za na vaški oder pod kozolec v selih okoli Sarajeva….vse prekarikirano.

Djuro se ponavlja…… Zato pa pravim – dedcu -nobenemu – ne bi smeli pustit, da še kaj dela!
Maksimum je, da je svetovalec – s plačo za preživet. Drugač pa – PA PA STARI DEDCI.

Zakaj ne uživa preteklih sadov in utihne?

Slovenci ne bi smeli delati humorističnih oddaj, pa četudi jim Bosanec pomaga. Slovenci in komedija – to dvoje ne gre skupaj.

Mene ja pa spravil v smeh napis: slovenska humoristična nanizanka;))) Vse ostalo pa po pričakovanju. Sem že ob 20.12 obrnila na DMax.

Djuro je naredil že kar nekaj humorističnega, všečnega.

Ampak zdaj, s to Desetko je popušil na celi črti. Jajca, negledljivo, stare fore, bedno…..
Ideja ni poden – samo igralci, njihova igra, pa še enkrat bedni zastareli štosi…

SRANJE – pa oprosti Tanja in Djuro in vaši kompanjoni!

meni je tudi fuuul blesavoooo… dolgčas

Ne vem ,kaj vsi tega đurota hvalijo, da nekaj zna. Jaz mislim ,da še za krave pomolzti ni dober, ne da bi kaj ustvaril , kar je dobrega. Naj gre od koder je prišel.

Butasta štajerka, balkanec, gay, debeluh, manekenka pa še kdo.

A je sploh lahko še bolj stereotipno?

Eno veliko sranje vse skupaj. Tekst groza, igralci groza, režija groza, pa kdo je to sploh hotel snemati? To je čist negledljivo in butasto do konca. Saj smo res debili, ampak taki pa spet ne. In kaj nas bodo zdaj s tem gnjavili še v nadaljevanjih? Dvomim, če bo naslednje epizode kdo gledal. Pri nas vem, da ne.

kakšna desetka neki… čista 0!!!!!

Če se bom spomnila, bom naslednjič pogledala 🙂

Danes nisem… sem obtičala za eno knjigo, pa sem imela namen gledat film po SLO 1 🙁

Meni je bila že tista sosedova al kaj je bila mem, tale je pa čista 0, ne pa 10. Edina od teh, ki mi je bila od slovenskih, ki so jih predvajali na pop, je bil Tv dober dan. Vse ostalo je šlo pa samo nižje in sedaj do nižin. Pa še štajerščina – žal, najmanj simpatičen dialekt.
Ni kej, tudi sfalit je treba, da lahko kasneje narediš spet kaj boljšega.

Jaz tudi (žal) ne prenesem štajerščine. Ženske tako možačasto, debeluharsko, debilno delujejo – saj do svojih moških pijanic morajo biti take. Še hujše je prekmurščina – meni lahko še tak vseznalec nekaj govori – če toulče ‘fokofski’ dialekt, mi ……. ma trpim. Kakor v EU, ko poslušajo ministra Erjavca za Zunanje zadeve!!!

JAJCA!

Samo spomnite se, kolikokrat so ponavljali tisto butasto Kliniko… Najbrž je ne bi, če ne bi bila slovenčkom tako všeč.

Torej bo tudi ta nanizanka všeč povprečnemu slovenčku. Nekaj preprostega in primitivnega, pa se lahko smeji na vsa usta.

Meni pa je bil Đuro ful dober v svojem filmu Traktor, ljubezen in rokenrol. Taboljše!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close