ČISTA DESETKA – pa pokomentirajmo
ful zabavno, tko kt vse dzurotove… tolk zabavno, da ti po prvem prizoru prst refleksno poskoci na tipko za preklop kanala.
Kdo hudiča daje denar temu debilu za te kretenske čefurizme? Idiotska oddaja! Za koga je pa mišljena? Za mlade ne, za stare ne, za kmetavzarje ne, za intelektualce tudi ne. Torej je za čefurje in za nikogar drugega. Ne da se je gledati, če se še tako čudim. Zakaj imajo Hrvati lahko tako dobre nanizanke, nadaljevanke, mi pa nič od nič.
Žalost, res! Prežvečeni štosi iz leta 1960 v Sloveniji. Vsi igralci so spet prenaspedirani – igrajo nekaj za na vaški oder pod kozolec v selih okoli Sarajeva….vse prekarikirano.
Djuro se ponavlja…… Zato pa pravim – dedcu -nobenemu – ne bi smeli pustit, da še kaj dela!
Maksimum je, da je svetovalec – s plačo za preživet. Drugač pa – PA PA STARI DEDCI.
Zakaj ne uživa preteklih sadov in utihne?
Eno veliko sranje vse skupaj. Tekst groza, igralci groza, režija groza, pa kdo je to sploh hotel snemati? To je čist negledljivo in butasto do konca. Saj smo res debili, ampak taki pa spet ne. In kaj nas bodo zdaj s tem gnjavili še v nadaljevanjih? Dvomim, če bo naslednje epizode kdo gledal. Pri nas vem, da ne.
Meni je bila že tista sosedova al kaj je bila mem, tale je pa čista 0, ne pa 10. Edina od teh, ki mi je bila od slovenskih, ki so jih predvajali na pop, je bil Tv dober dan. Vse ostalo je šlo pa samo nižje in sedaj do nižin. Pa še štajerščina – žal, najmanj simpatičen dialekt.
Ni kej, tudi sfalit je treba, da lahko kasneje narediš spet kaj boljšega.
Jaz tudi (žal) ne prenesem štajerščine. Ženske tako možačasto, debeluharsko, debilno delujejo – saj do svojih moških pijanic morajo biti take. Še hujše je prekmurščina – meni lahko še tak vseznalec nekaj govori – če toulče ‘fokofski’ dialekt, mi ……. ma trpim. Kakor v EU, ko poslušajo ministra Erjavca za Zunanje zadeve!!!
JAJCA!
Forum je zaprt za komentiranje.