Najdi forum

Čiščenje C pogona

V računalniku imam disk razdeljen na C in D. Zdaj pa imam čisto poln C pogon. Preko nadzorne plošče sem že brisal programe, ki jih ne uporabljam, ampak imam še vedno čisto poln disk. Zanima me kje in kako zbrišeš nepotrebna fajle (smeti iz C pogona). Na C pogonu nimam nobenih filmov, slik, glasbe, ki mi bi zapolnila disk. Vse te stvari imam na D pogonu, ki ima še dosti prostora.

Z desno miškino tipko na ikono od Cja -> Lastnosti -> Splošno -> Očisti disk.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

mouse, to sem ze storil, pa je c pogon se vedno zabasan. Se kaka druga ideja. Thx

mouse, to sem ze storil, pa je c pogon se vedno zabasan. Se kaka druga ideja. Thx

Če je disk še vedno poln, potem prostor “žrejo” neke druge datoteke in ne začasne in smeti.

Ker žal ne vemo kaj imaš na disku, ti bomo težko kaj pametnega svetovali. Morda bo najbolje, da greš mapo po mapo, pogledaš njene lastnosti in najdeš tisto, ki ti zaseda veliko prostora na disku.

Če uporabljaš Outlook Express (za druge poštne programe ne vem), si lahko kar v Outlookovih možnostih prestaviš mapo za shranjevanje pošte (ki je privzeto na C-ju) na D – jaz sem tako pridobil 2 GB prostora na C-ju. Zaženi še kakšen System Mechanic, ki je tudi zelo učinkovit pri odstranjevanju “nesnage” in začasnih datotek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close