Čiro- komentar o Tuniziji
Čiro,
v temi o Solarisu v Šibeniku si napisal, da dobiš v Tuniziji veliko več za nižjo ceno kot na Hrvaškem. Prosim, če lahko kaj več napišeš o tem- mi smo kar nekako prilepljeni na Hrvaško (dva odrasla, dva otroka do šest let), vedno hodimo v hotele s štirimi zvezdicami. Kaj bi bilo primerljivo v Tuniziji in za nižjo ceno?
Hvala za odgovor- tudi ostalim!
Trojka
Živjo,
junij, 1 teden, 600 eur bomo plačali za hotel s štirimi zvezdicami na Jadranu (ne Solaris!) za vse štiri- ker pa smo kupili počitnice pri Terri, jih lahko komot odpovemo.
No, kaj bi na tem nivoju dobili v Tuniziji? Sama sem pregledala že vse možne brskalnike- Odklopovega, Sončkovega, Neckermannovega, …
Pomembno nam je, da je čisto in dobra hrana, izlete si znamo zorganizirat, fino je, da plavamo tudi v morju in ne samo v bazenih.
Če bi bila kakšna res super ponudba, plačamo tudi več.
Hvala,
T.
Jaz osebno sem raje doma kot le za en teden, če pa že želite le en teden pa sprejmite to ponudbo, saj kot razumem imata otroka zastonj.
Zadeva pa se spremeni pri 14 dnevnih počitnicah, ko je drugi teden v tujini cenejši in Hrvaška ni več konkurenčna !
Sicer pa včeraj je prišla ponudba od Sončka, ena od ponudb je tudi “naš” letošnji hotel v Tuniziji, hiter izračun za nas 4 nanese skoraj 1500€ (le 1 teden), mi smo pa vplačali pri neki drugi agenciji 1560€ za 2 tedna za ta isti hotel v istem terminu !!!
Forum je zaprt za komentiranje.