cipralex-jemlje kdo?
Halo,
Jaz tudi. Zaradi tesnobe nisem zatisnila oči več kot 1 uro na noč Po 3 tednih se mi je že mešalo. Prva 2 tedna, še hujša tesnoba. Po 4 tednih spanje ca. 4 ure (kar je bilo že super), po 2 mesecih popolnoma umirjena in taka kot nekoč. jamljem že 5 let (že 2 kra poskušala prekiniti pa ne gre) – prvič se mi je tesnoba pojavila po porodu in verjetno sem tako hormonsko spremenjena, da jih bom morala jemati vedno.Stranski učinek: zredila sem se za 10 kg.
Veš kaj me zanima?
Kakšne napade panike in tesnobe imaš? V kakšni situaciji se ti pojavljajo, itd.???
Ko bom vedela to, ti mogoče lahko pomagam, oziroma povem kaj več.
lp[/quote]
Ti napadi se mi pojavljajo povsem nepredvidljivo, ob kakršnikoli situaciji. Sredi trgovine, s prijateljico na kavi, v knjižnici,….Nenapovedano, ob vsakem času. Tudi doma pri igri z otroci.
Izredno težko je, ne upaš več iz hiše, vsak opravek, še tako vsakdanji, se ti zdi odveč, ker se bojiš da te spet “zagrabi”.
Pri samem napadu je občutek notranjega nemira nepopisen. Včasih imam občutek, da bom vsak čas izgubila zavest, včasih mi noge popolnoma odpovedo, v rokah in po obrazu pa čutim mravljince. Tudi jezik mi nekako omrtvi, in celo težko govorim, se mi jezik zapleta,…
Evo tako približno sem se malo opisala,…
Veš kaj me zanima?
Kakšne napade panike in tesnobe imaš? V kakšni situaciji se ti pojavljajo, itd.???
Ko bom vedela to, ti mogoče lahko pomagam, oziroma povem kaj več.
lp[/quote]
Ti napadi se mi pojavljajo povsem nepredvidljivo, ob kakršnikoli situaciji. Sredi trgovine, s prijateljico na kavi, v knjižnici,….Nenapovedano, ob vsakem času. Tudi doma pri igri z otroci.
Izredno težko je, ne upaš več iz hiše, vsak opravek, še tako vsakdanji, se ti zdi odveč, ker se bojiš da te spet “zagrabi”.
Pri samem napadu je občutek notranjega nemira nepopisen. Včasih imam občutek, da bom vsak čas izgubila zavest, včasih mi noge popolnoma odpovedo, v rokah in po obrazu pa čutim mravljince. Tudi jezik mi nekako omrtvi, in celo težko govorim, se mi jezik zapleta,…
Evo tako približno sem se malo opisala,…
Forum je zaprt za komentiranje.