Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek cipralex-jemlje kdo?

cipralex-jemlje kdo?

Jemlje kdo omenjene AD-je? Izkušnje?
Jaz jih zdaj jem cca 2 meseca zaradi napadov tesnobe in panike, pa nekega bistvenega izboljšanja ne občutim,….

Hvala za vsako informacijo,…

Jaz jih pijem že skoraj 10 let zaradi panike. Poskušala sem že 2x prekinit pa ne gre in ne gre brez. Ne povzročajo mi kakšnih stranskih učinkov. Je pa res, da so mi začele polno delovati šele po kakšnih 10 mesecih. Verjetno ne bom nikoli več brez njih, na žalost.

jaz jemljem Valdoksan. Baje ista fora kot drugi antidepresivi, samo še manj stranskih učinkov. Po treh mesecih skoraj nič bolje : (

Jemlješ tudi zaradi panike?

Prav nobenih stranskih?
Jaz imam zelo suha usta, kar naprej sem žejna.
Zdi se mi, da hitreje pozabljam stvari.
Sanje so mi vsako noč zelo intenzivne,…

Hej! Po dveh mesecih ta zdravila šele primejo. Tako, da ti bo šele od zdaj naprej šlo na boljše in stranski učinki bodo izzveneli. Do takrat jih pa poskusi kar malo odmisliti. Če pa po ene štirih mesecih, pol leta, ne bo boljše, je pa verjetno čas zamenjati terapijo. Vse dobro!!

Halo,

Jaz tudi. Zaradi tesnobe nisem zatisnila oči več kot 1 uro na noč Po 3 tednih se mi je že mešalo. Prva 2 tedna, še hujša tesnoba. Po 4 tednih spanje ca. 4 ure (kar je bilo že super), po 2 mesecih popolnoma umirjena in taka kot nekoč. jamljem že 5 let (že 2 kra poskušala prekiniti pa ne gre) – prvič se mi je tesnoba pojavila po porodu in verjetno sem tako hormonsko spremenjena, da jih bom morala jemati vedno.Stranski učinek: zredila sem se za 10 kg.

Jemlješ tudi zaradi panike?[/quote]

Napadi panike in depresija.

Stranskih učinkov Valdoksana ne čutim, res pa ne čutim tudi nobenih izboljšanj. Za zdaj. Jemljem pa minimalno dozo. Če ne bo boljše, mi bodo odmerek povišali.

Veš kaj me zanima?

Kakšne napade panike in tesnobe imaš? V kakšni situaciji se ti pojavljajo, itd.???

Ko bom vedela to, ti mogoče lahko pomagam, oziroma povem kaj več.

lp

Veš kaj me zanima?

Kakšne napade panike in tesnobe imaš? V kakšni situaciji se ti pojavljajo, itd.???

lp[/quote]

Ti napadi se mi pojavljajo povsem nepredvidljivo, ob kakršnikoli situaciji. Sredi trgovine, s prijateljico na kavi, v knjižnici,….Nenapovedano, ob vsakem času. Tudi doma pri igri z otroci.

Izredno težko je, ne upaš več iz hiše, vsak opravek, še tako vsakdanji, se ti zdi odveč, ker se bojiš da te spet “zagrabi”.

Pri samem napadu je občutek notranjega nemira nepopisen. Včasih imam občutek, da bom vsak čas izgubila zavest, včasih mi noge popolnoma odpovedo, v rokah in po obrazu pa čutim mravljince. Tudi jezik mi nekako omrtvi, in celo težko govorim, se mi jezik zapleta,…

Evo tako približno sem se malo opisala,…

Veš kaj me zanima?

lp[/quote]

Ti napadi se mi pojavljajo povsem nepredvidljivo, ob kakršnikoli situaciji. Sredi trgovine, s prijateljico na kavi, v knjižnici,….Nenapovedano, ob vsakem času. Tudi doma pri igri z otroci.

Izredno težko je, ne upaš več iz hiše, vsak opravek, še tako vsakdanji, se ti zdi odveč, ker se bojiš da te spet “zagrabi”.

Pri samem napadu je občutek notranjega nemira nepopisen. Včasih imam občutek, da bom vsak čas izgubila zavest, včasih mi noge popolnoma odpovedo, v rokah in po obrazu pa čutim mravljince. Tudi jezik mi nekako omrtvi, in celo težko govorim, se mi jezik zapleta,…

Evo tako približno sem se malo opisala,…

mislimm da je to vse v glavi,čez to sem šla brez cipralexa…..premagala vse strahove :))

good luck

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close