Najdi forum

Letos imava s fantom v planu dopust na Cipru in naju zanima v kateri del naj se odpraviva; Pafos, Limassol ali v Larnako?

lpz

Ojla Zarja5!
Tudi jaz nameravam iti na Ciper pa me zanima preko katere agencije bosta šla. Jaz sem malo gledala po spletu pa nisem nikjer našla agencije, ki bi imela odhod iz Ljubljane (brnik)?

Alo Essa!

Ne vem, če sploh imajo odhod iz Ljubljane, midva bi šla iz Dunaja.
Rezervirala bova prek neta, ali odklop ali lastminute.de ali gulet.at ali pa zadnjaminuta.com.
A si že našla kaj pametnega? Jaz sem največ ponudb našla za Pafos pa vseeno ne vem ali je katera obala na Cipru še boljša.

Hello!
Malo sem poklicala na agencije pa nimajo odhodov iz slovenije. Jaz sem pa gledala za Lenarco, nekje pa sem tudi zasledila, da so bele peščne plaže v AyaNapo in da se splača tja vsaj zapeljat, če že ne letuješ tam. Drugače sem pa še malo v dvomih glede tega kdaj naj greva; baje da so tudi še celi september temperature tam dovolj visoke. Kdaj gresta vidva? Drugače sem pa na http://www.last-minute.si našla kar nekaj ponudb.

Alo!
Največ ponudb sme našla na odklopu ali pa lastminute.de prav za Aya Napo in Lenarco. Všeč mi je bil Laura Beach hotel pa še nekaj drugih.
Midva iščeva za 9 ali 10 dni ter all inclusive (se splača, ker imaš pijačo všteto).
Nimava še nič določeno, konec avgusta, mogoče še komaj septembra. Ja, tam je celo leto vroče, tako, da tudi če gresta septembra in oktobra je še ravno prav.
Sta iz LJ? Midva sva iz Štajerskega konca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close