čiovo gornji okrug dilema???
Mi smo bili tukaj http://www.apartment-novak.com/hr/offer.htm
Zelo lep apartma, plaža ob hiši, do Trogirja 15 minut peš, kar je zelo pomembna informacija, ker če se voziš zvečer ali zjutraj v Trogir z avtom, se ti zmeša, take kolone so.
Ladjedelnico smo imeli na desni strani apartmaja, kakšnih 200 ali 300 m zračne linije stran. Čez dan je nemoteča, ko pa se vse umiri, jo je slišati kar preveč. Mene je zelo motilo – zjutraj in zvečer ropotanje. Da ne govorim o letalih, ki vsakih 10 minut (brez pretiravanja!) nizko preletavajo hiše.
Voda je bila zelo čista. Pa kljub vsemu je Trogir nekaj najlepšega, kar sem do sedaj videla 🙂
Boh ne daj na čiovo….sploh gornji vse v HRIBU…gume so se skurile ko sise peljal gor..nikjer za obrnit…pprostora za plažo ni so same žive skale…ljudje ležijo na ostrih skallah za otroke TEMA…po telefonu smo se zmeniliza en apartma ka smo vidli kak je kraj in apartma, kaj to je smo isti dan poklicali tja kamor smo hodili 5 let in se isti dan po 10 urah vožnje obrnili in šli nazaj….oddati so nam pa hoteli staro hišo v podstrešju k so električni kabli u kopalnici gledali ven in si kar gledal kdaj te bo ruknlo….Nje u čiovo niti mrtvi več..
Okrug donji se pa mimo pelješ da prideš do gorenjg…je pa peščena plaža zbita skup brez sence nekaj palm in GLAVNA PROMETNA CESTA mimo katere moraš..ni vredno…
TRogir je 15 min stran je druga pesem je lepo starod
Forum je zaprt za komentiranje.