Najdi forum

cimetov gel

Živio, poznate kaj cimetov gel od afrodite, kaj meni ga je vredno poskusiti? hvala za izkušnje in odgovore

Kar se mene tiče je Afroditin cimetov gel zakon.

Super zadeva,ampak še boljši pa je afroditin cekropija gel…vsaj za poleti,ker prijetno hladi!

Če imaš probleme z žilami (vene, kapilare) ti priporočam gel s cekropijo, če pa ne, pa lahko tudi s cimetom…

hvala, punce!

Jaz sem včretaj kupila gel od cikropije. Ima izredno močan vonj. Katero moti to? Drugače pa ful fajn hladi. Po kakšnem času pa so ob redni telovadbi in ustrezni prehrani vidni rezultati? Kakšna je vaša koža?

Imam še eno vprašanje, na katerega upam, da mi boste znale odgovoriti. Se lahko uporablja ta gel tudi na morju? Malo me skrbi, ker bom potem že zjutraj šla v vodo (kako uro po nanosu), da se mi ne bi spralo vse dol in ne bo učinka. Saj se že vpije, kajne? Kaj mislite kako je s tem?

kaj sploh je to?

Jaz ga uporabljam skupaj z mlekom za telo iz cekropije in sicer gel namažem zvečer za čez noč, mleko za telo pa vedno po tuširanju in se mi zdita oba izdelka zelo vredu. Vonj pa me niti malo ne moti, nasprotno, zelo všeč mi je in vsakič, ko kdo stopi v sobo ali kopalnico, kjer sem se pred nekaj minutami namazala, sprašuje, kaj tako fajn diši 😉

Namaži se raje zvečer.

jest sem ga pa za darilo dobila..kaj mislite a je primeren tudi za nosečnice??

Vse kar vsebuje močna eterična olja naj nosečnice raje ne uporabljajo!
In celiakija gel pa cimetov gel jih!

A mi lahko poveste za kaj se ta cimetov gel in gel od cekropije uporabljata??

A mi lahko poveste za kaj se ta cimetov gel in gel od cekropije uporabljata??
maja

kaj je to?

zakaj se uporabljata ta dva gela.

hvala za odgovor.

lp.

Proti celulitu

Lala

…in kako dolgo potem imate eno takšno tubico, jo hitro porabite, se mažete vsak večer ali samo parkarat na teden??

Če boš hotela celulit stran spravit se boš mogla kar vsak dan mazat. Če se misliš samo ene dvakrat na teden, potem je to preč vržen denar.

Jaz se že dva tedna vsak dan mažem s cicropia gelom in moram rečt, da so rezultati že vidni. Meni je pomagal, čeprav resda nimam grozno veliko celulita.. Gel prijetno hladi, ima bolj močan vonj, ki pa se kmalu razdiši, tako da ni panike.

Koliko časa pa delate kuro s cicropia gelom? Sama ga zdaj uporabljam drugi teden in zaenkrat ga lahko samo pohvalim. Učvrsti kožo, celulita je manj, noge se mi zdijo kar lažje. Vonj je resda malce močan, ampaka kot pravi Tina se zelo hitro razdiši.

Jz sem se odločila za enomesečno kuro, potem grem tako na morje in kože ne bom “mučila” še s tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close