Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice čimbolj poceni karta za Indijo(Bombay)

čimbolj poceni karta za Indijo(Bombay)

Zdravo vsem!

Konec novembra potujem v Bombay in do sedaj, ker se nisem ravno znašla, sem vedno dala blazno denarja za letalske karte.

Sem čisto neizkušena z iskanjem cenejših kart…mi lahko kdo svetuje? Ker s kešem je kar kriza in se bom morala poštetno namatrat, da našparam za karto.

Ena varianta je vsekakor internet, ve kdo za kako dobro stran?

Kaj pa STA? Kot sem slišala imajo kar ugodne zadeve…

Je razlika, če karto rezerviram že zdaj ali pa kasneje?

Upam, da mi bo kdo lahko pomagal.

Hvala!

Sem videla, da je že en post na to temo; sem šla pogledat na lastminute.com in našla za 401 funtov s taksami vred, kar je kar v redu. Samo kako pa do Londona?? Easyjeta ne bo več, kajne?

Ima kdo kakšno idejo, nasvet?

Od kdaj pa je ta novica, da bodo easyjet ukinili?

Ne vem kaj je zate poceni…Jaz grem julija, karta s taksami iz Ljubljane z Austrianom je 178 tisoč. Baje se da še ugodneje s Turkish air. Odklop ima na vsake toliko časa tudi kaj ugodnega, se splača pogledat. Iz ostalih letališč pa je zelo podobno kot pri nas ali celo dražje.

lp

Turkish air je 175.000 iz Dunaja, isto julija. Novembra bi zihr moral bit kaj ceneje, si že klicala na sta? čimprej, tem bolje.

Jaz sem pred 5 leti letel za 78.000 iz Ljubljane. Čez Dunaj.

lp

bv

Pozabil, za Bombay, povratna.

lp

bv

Hvala vsem za odgovore!

K ris, easyjet leti pri nas samo še do 28.oktobra. Baje da se jim ne splača ali kako.

Lamakis, tvoja cena je kar v redu – kje si pa to dobil?

Bom šla na sta čimprej, res.

Bojanv, tvoja cena je pa tako sanjska, da kar res ni:) Samo mislim, da so šle cene v petih letih blazno gor, predvsem takse.

Hvala vsem za nasvete.

http://sta-lj.com/destinacija.php?koda=DEL
Trenutna ponudba za Delhi iz Ljubljane…..iz Delhija lahko gres z vlakom ce je Bombay ciljna destinacija….
lp
Shanti

pred petemi leti. lanski sneg svašta

Ploha….sem prebral malo tvoje poste….mogoce bo kaksen vijavajaringaraja.com bolj primeren zate, na potovanja pa se malo pocakaj!
lp
Shanti

Sam sem letel s povratno karto na trasi:

Trst – Rim – Kuvajt – Bombay (Mumbai po indijsko).

Alitalia do Rima in naprej s Kuwait airlines (no pork no alcohol menu).

Preberi moje vtise pod Države. Za več info pokliči.

LP!

Š3tof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close