Cilj Ruskih raket glavna mesta EU držav
robi9, 14.09.2025 ob 11:58
pikimepiki, 14.09.2025 ob 11:52
Ponavlja se situacija iz let 2020-2021. Jaz in Robi in še nekaj smo tukaj objavljali, da je kljovid epidemija LAŽNIVA, da ne obstaja noben virus in da so cepiva namensko pripravljen strup za depopulacijo.
Ovce so napadale tukaj, pošiljale Robija, mene in tistih nekaj drugih na grmado in v zapor.
V letu 2025 smo v enaki situaciji, le da je tema druga. Vojna z Rusijo. Da Rusija noče vojne, nikoli ni hotela vojne, nima nobenih ozemeljskih apetitov po Evropi, da le Kuzla von der Lajna z Blackrockom in svojimi vazali evropskih držav hoče vojno.
Ponoven pogrom na Robija, name idr. podobne. Ker se vedno znova postavimo NA PRAVO STRAN ZGODOVINE.
Tudi tokrat v 2025 smo na pravi strani zgodovine, zato ovce zabite rusofobne kar napadajte, razkazujte svojo zabitost.
Pikimepiki, res je.
Saj so to isti psihični bolniki, kot med koronskim terorjem. Že takrat so nas budale fuknjene napadale, ker smo pisali resnico in to spet počnejo, ker pišemo resnico.
rusofili ste nerelevantni pimpeki, vas je manj kot 5% celotnega odstaslega prebivalstva, tako kot vas je anti-cepilcev bilo manj kot 5%…veš, če si narediš 15 nikov, to ne pomeni da 15 ljudi podpira tvoja bolana stališča.
Anonimno 8549, 14.09.2025 ob 12:41
Ironično podpirajo rusijo ker vedo da zivijo v demokraciji. Ce bi v rusiji podpirali zahod bi jih že zaprli ? Ničvredne mevže ??
A zato budalo fuknjeno podpira evropski totalitarni fašistični režim, agendo 2030, da bomo imeli hujši totalitarizem od ruskega ? 🙂
Julij Cezar, 14.09.2025 ob 12:55
o kateri demokraciji ti bluzis?o idiokraciji ne recem, to kar imas v eu in dli je idiokracija…idioti voliko idiote ki jim vladajo….
Idiot rusofobski že ves dan bluzi in zato je EU idiokracija.
V EU vlada fašistična prasica lajdra, katere nihče ni izvolil. Prasica je bila nastavljena z namenom, da uniči Evropo. Nam pokrade milijarde za ukronaciste, za strupena covid cepiva….In budalo idiotsko temu pravi demokracija. 🙂
Budalo fuknjeno je resnično psihično bolano, da podpira zločin nad človeštvom. Rusija je raj v primerjavi s fašistično Evropo, v kateri vladajo izdajalci in vojni hujskači.
Ja, 13.09.2025 ob 21:50
V primeru ogrožanja Rusije s strani NATA, so cilji ruskih jedrskih raket vsa glavna mesta EU držav. Zamislite da ena pade na Ljubljano, potem je cela Slovenija neprimerna za življenje.
A to sta ti Layna in Rutte povedala? In si se totalno posral. Upam da se med prvimi javiš za dronfuter. In s tem rešiš slovenski narod, ki itak postaja manjšina
robi9, 14.09.2025 ob 13:13
Idiot rusofobski že ves dan bluzi in zato je EU idiokracija.
V EU vlada fašistična prasica lajdra, katere nihče ni izvolil. Prasica je bila nastavljena z namenom, da uniči Evropo. Nam pokrade milijarde za ukronaciste, za strupena covid cepiva….In budalo idiotsko temu pravi demokracija. 🙂
Budalo fuknjeno je resnično psihično bolano, da podpira zločin nad človeštvom. Rusija je raj v primerjavi s fašistično Evropo, v kateri vladajo izdajalci in vojni hujskači.
Aha, aha, to bo. Tudi če se ne vem kako peniš, tvoje bedarije ne bodo kar resnica postale. Kje si pa vse to slišal? Fb in youtube genialci, znani po teorijah zarote, plačani s strani ruske reklamne mašinerije, da zavajajo polpismene idiote kot sta ti in Grenivka in še par bolnikov tukaj? ja, vemo vemo. Tudi to vemo, kako si takrat dajal popolnoma lažne anticepilske novice ven, kako je v Slo neka medicinska sestra Vera, baje zaposlena v UKC, “priznala” na pazi – tiskovki (ki je mimogrede nihče ni videl), da so med cepivi strupi. Da je novica prišla z ruskega Fb kanala, je bilo zelo kmalu jasno, kot tudi da nobena sestra Vera ne dela in nikoli ni delala na UKC, da sploh ne govorimo o neobstoječi tiskovki. In ti idiot(ki celo v Slo živiš) si lepil ko nor te in podobne fake novice sem gor. In zdaj isto delaš s tem proruskim sranjem. Vsi ostali so krivi razen Putina, itak.
če bi jaz tisto novico zgoraj o tej sestri Veri ruknil sem, bi se v zemljo ugreznil od sramu, kako sem zasral. Ampak ne ti. Tvoja neumnost je vseobsegajoča. Enkrat zajebeš, dvakrat zajebeš, trikrat, ampak to te ne ustavi, rineš še naprej v svoji bolezenski neumnosti in še kar naprej limaš lažne fake neumnosti. vsi ostali cajtngi po svetu so pa seveda laž. Pred 40 leti bi te vtaknili v norišnico in izgubili ključ ter te oklicali za paranoika, kar tudi si. Zdaj pa smetiš tu dan za dnem, kreatura polpismena bolna.
šur ja, 14.09.2025 ob 13:42
Aha, aha, to bo. Tudi če se ne vem kako peniš, tvoje bedarije ne bodo kar resnica postale. Kje si pa vse to slišal? Fb in youtube genialci, znani po teorijah zarote, plačani s strani ruske reklamne mašinerije, da zavajajo polpismene idiote kot sta ti in Grenivka in še par bolnikov tukaj? ja, vemo vemo. Tudi to vemo, kako si takrat dajal popolnoma lažne anticepilske novice ven, kako je v Slo neka medicinska sestra Vera, baje zaposlena v UKC, “priznala” na pazi – tiskovki (ki je mimogrede nihče ni videl), da so med cepivi strupi. Da je novica prišla z ruskega Fb kanala, je bilo zelo kmalu jasno, kot tudi da nobena sestra Vera ne dela in nikoli ni delala na UKC, da sploh ne govorimo o neobstoječi tiskovki. In ti idiot(ki celo v Slo živiš) si lepil ko nor te in podobne fake novice sem gor. In zdaj isto delaš s tem proruskim sranjem. Vsi ostali so krivi razen Putina, itak.
če bi jaz tisto novico zgoraj o tej sestri Veri ruknil sem, bi se v zemljo ugreznil od sramu, kako sem zasral. Ampak ne ti. Tvoja neumnost je vseobsegajoča. Enkrat zajebeš, dvakrat zajebeš, trikrat, ampak to te ne ustavi, rineš še naprej v svoji bolezenski neumnosti in še kar naprej limaš lažne fake neumnosti. vsi ostali cajtngi po svetu so pa seveda laž. Pred 40 leti bi te vtaknili v norišnico in izgubili ključ ter te oklicali za paranoika, kar tudi si. Zdaj pa smetiš tu dan za dnem, kreatura polpismena bolna.
Budalo fuknjeno si resno psihično bolano, kar sem ti že večkrat povedal. Ker je to resnica. Da takšni psihični bolniki hodite okrog po svetu in imate dostop do neta, je zastrašujoče.
Zato povem samo resnico.
Vera Kanalec, upokojena medicinska sestra z dolgoletnimi izkušnjami, pove RESNICO, ki jo mediji zelo prikrivajo. Odkrito pove, kako dajejo različne stvari v različnih ampulah.
.https://rumble.com/vppql1-fick-du-placebo.html?e9s=src_v1_s%2Csrc_v1_s_o
Anonimno 4431, 14.09.2025 ob 10:47
Glava je za striči lase, 14.09.2025 ob 00:57
Pazi pazi, 13.09.2025 ob 23:43
Glava je za striči lase, 13.09.2025 ob 23:27
Točka 0, 13.09.2025 ob 23:15
Kaj tako pomembnega za Rusijo je v Ljubljani? Ruska ambasada? Študentski domovi? Univerze? Gimnazije?
Prometno vozlišče in politični/gospodarski center države 🙂
Vsako glavno mesto dobi vsaj eno jedrsko konico, to je samoumevno. Verjetno še Koper in Maribor pri nas 🙂
A to ste ruski vohuni, da vse to veste!
Sem ti napisal zakaj. Prometno vozlišče dobi raketo. Ljubljana jasno, ker gredo vse avtoceste in železniške proge preko nje. Koper zaradi luke, Maribor pa isto zaradi prometnih povezav. To da bo kaos in da bo pocrkala ob temu četrtina prebivalstva naenkrat je samo bonus 🙂
Ti se pa še dalje delaj budalo, mogoče dočakaš ta dan ko se to zgodi 🙂
Samo da veš da si prijavljen si kriminalistom in da je postopek že odprt, ker ta tvoj sovražni govor, poveličevanje pobojev, grožnje itd. so šli čez mejo, če ta stran ne misli začet z moderiranjem se jo bo pač zaprlo, rusofile pa v zapor.
Aja? Pazi da policaji tebi ne odredijo psihiatrično opazovanje ker si zmišljuješ svojo realnost 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.