Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Christian Dior

Christian Dior

Pozdravljeni,

zanima me, kaj menite o pudrih te kolekcije (nameravam kupiti njihov puder brez olja).

hvala,
Ria

Kako pa se imenuje ta puder? Tudi mene zanima mat puder!
Ria a do sedaj nisi bila še z nobenim mat zadovoljna?
Lp

Pudri se meni zdijo zelo v redu, imajo kar nekaj zanimivih – pri meni je bil problem bolj to,da nisem nasla odtenka,sem si pa sila zelela njihov puder “za poleti”,ker je tako super lahek in obcutek na kozi je bil fenomenalen!
Tudi moja prijateljica uporablja Diorjev puder in se ji zdi super.

Živ, sama kozmetiko Critian Dior zelo dobro poznam in moram priznati, da pač nekatere stvari ne pašejo vsakomur in prav je če se že odločiš za dražjo kolekcijo, da jo prej sprobaš. Zato je najbolje, da greš v Muller in prosiš za tester, ki so ti ga dolžni dat, če ga imajo. Glede testerjev so tam prodajalke zelo skope, ker večino pobašejo sme, zato brez sramu po tester in na podlagi tega se odloči kaj in kako. Sama uporabljam njihovo kolekcijo Iod, vendar nad pudri in mascarami, ki sem jih sprobala nisem preveč zdovoljna. Kar se pudra tiče raje sežem po Lorealovemu. Pozdravček od Tuške

Ojla, sama kozmetiko CD zelo dobro poznam in sem sprobala že skoraj vse izdelke, lahko povem samo to, da CD ni za vsako kožo. In ravno zato sem zadevo zreducirala in sedaj uporabljam izdelke Diorjeve kolekcije Iod. No če si se že odločila za CD je najbolje, da greš po tester. Tester pa ti morajo dati, ker zato so, zelo malo ljudi povpraša po testerju, ker ne vedo, da testerji pripadajo stranki, ki resno razmišlja o nakupu. In glede na to da CD ni ravno poceni, je najbolje zadevo stestirati in potem kupiti. Upam, da sem kako pomagala, pozdravček od Tuške

jaz uporabljam tekoči puder od Diorja DiorSkin in mi je zelo v redu. imam pa mešano kožo.

Hello

Ali mi lahko katera svetuje,če ima CD tudi puder za suho kožo?

LP

Kaj priporočate za normalno kožo in(mastno z ogrci imam T cono) od CD -čistilna sredstva, kremo in puder?

Puder naj bo obstojen, naj dobro prekriva, in naj matira.
Krema naj bo vlazilna z vitamini in antioksidanti.
Vse naj bo nekomodegeno za starost 20 let.

Vse ki ste karkoli stestirale od CD, Chanela in Shiseida napišite s katerimi izdelki ste bile zadovoljne oz. s čim ne.

LP-Katy

Jaz nikakor ne morem v Mullerju dobiti testerja. Stalno govorijo,da jih ne dobijo, kar seveda ne verjamem.
Zanimivo, da sem lani za darilo kupovala Chanel 5 in so mi v vrečko nabasali ful testerjev, kar tako.
Glede cen: na Miklošičevi je Kompas odprl novo drogerijo, cene bistveno ugodnejše od Mullerja ( vsaj tako je bilo poleti).AS napisal:

> jaz uporabljam tekoči puder od Diorja DiorSkin in mi je zelo v
> redu. imam pa mešano kožo.

MEN OSEBNO DIOR KOZMETIKA NI VŠEČ ZA TISTE KI IMAJO MASTNO KOZO PRIPOROČAM GIVENCHY MAT, KREMA PA CHANEL HIDARAMAX BALSAM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close