Chevrolet Aveo
aveo je kul avto, pa še varen je… dokaz http://avto.over.net/aktualno/aveo_in_orlando_s_5_zvezdicami_euroncap/
ne vem zakaj vsi evropejce hvalitet a ko niste še nikol probal kie, hyundaija chevroleta in podobnih..
Povsem zadnje različice še nisem vozil, tako da težko karkoli o njem povem.
So pa na splošno Chevroleti predvsem ugodni avtomobili, ki pridno služijo svojemu namenu – prevozu od točke a do b.
Zanimivo mi je predvsem to, da o njihovi pokvarljivosti ni veliko slišati, torej nekih bistvenih serijskih težav nimajo. Vsekakor pa so naredili ogromen napredek v primerjavi z Daewooji.
G. Franko, a se temu DRRR-ju res ne da dopovedat, da obstajajo še drugi kvalitetni avtomobili kot njegove bavarske starine… Moti me, ker v vsaki temi vsiljuje svoje prepričanje in o vseh avtomobilih, ki niso bavarci, govori kot o sekretih. Izkušenj z njimi pa seveda nima, tako da je njegovo mnenje v vseh avtomobilističnih temah povsem nepomembno.
Lej, če bi lastniki sekretov pri hvalisanju spustili superlative, se ne bi vtikal v debate…
No, pa razloži, kakšen naziv bi si potem zaslužili npr. BMW7 ali X6 ali A8, Q7, itd., če ima doma nekdo cel avtopark Kie ali Chevroletov in so z njimi vsi SUUUUPER zadovoljni, ker so SUPER udobni, SUPER varčniin SUPER poceni???
Taki sekreti so kot NOVI mogoče edino VREDNI svojega denarja, glede na to, kaj dobiš…
Nč bat, imam tud za bavarce in ostale kritiko in namreč to, da vsak avto nad 30.000 € pač ni vreden tolk in pika…
Če pa so že (spet) omenjane bavarske starine, bom pa še 101x napisal: Vsak NOV kitajc, italijan in francoz, ford in opelica za 15-20.000 € se nikakor ne more v ničemer primerjat z 10-15 let starimi prvimi tremi nemci višjih razredov , vrednih od bivših 9 mio sit naprej…
Dokazovat se mi pa niti ni treba…sem vozil sve i svašta…
Pri izbiri pravih pridevnikov za avtomobile je težko biti enakih mislih, saj smo si ljudje različni.
Definitivno so premium avtomobili izjemno udobni, a menim, da za povprečnega uporabnika, ki mu avtomobil pomeni le prevozno sredstvo, ne pomeni neke izjemne prednosti, le dodaten nepotreben strošek.
Jah, strošek…kokr vzameš…večina ljudi gleda na strošek iz popolnoma zgrešenega spekta…Lej, točno veš, da je v večini ljudi začipiran strah v možganih, da je s 15 letnimi velikimi garami en sam strošek in se tega strahu ne morejo znebit pa da se jebeš…jaz in še kdo jim pa venomer dokazujemo, da se pri renomirani firmi že težko stroškovno zajebeš, razen če si ne omisliš kakšnih extremno zmogljivih mašin ala M5, itd…
No, in take stare gare za 2000 € so neprimerljivo boljši in CENEJŠI kot novi sekreti za 10-15.000€…Zakaj cenejši? Je treba vedet, da imam jaz še 10.000 € fore in tak denar je v bistvu totalno nemogoče porabit, pa lahko zamenjaš svega in svašta na avtu…marsikdo tud ne razume, da so rezervni ali dodatni deli(kopije) tudi 5x cenejši od novih za enak model oz. vsaj 3x cenejši od novih avtov ranga 10-15 čukov…
Višja poraba bencina pri garah se pa itak izravna s kaskom pri novem …
Slovenija je res ratala slabša država od velotne evrope, vključno poljske, slovaške, grčije.
Očitno je pri nas standard tako nizek, da večina ljudi meri kvaliteto avta le še glede cene.
Avto za malo denarja je lahko še zmeraj kvaliteten, zanesljiv, varen, to itak pride od razvoja in napredka. Marsikateri na roko spacan ferrari bo slabši. Tudi obleke od Hugo Bossa niso boljše od Murine, pa vendar stanejo bisvetno več in se vseeno takoj prodajo, Mura pa propada. Še boljša primerjava je obleka za 1000€ in kavbojke na trgu za 10€. Če bo ta dva izdelka primerjal kmet bo gotovo prehvalil slednje, saj so trpežnejše, toplejše, močnejše, itd.
Ne vem zakaj vedno primerjate Audija, Bmwja in druge prestižne znamke s takimi jajci kot je Daewo (ups Chevrolet). Cena ni odraz kvalitete, zanesljivosti, uporabnosti. Če vaš še vedno ni jasno, naj dam drugo primerjavo. Liter vode iz pipe stane (nič), Liter vode Zala stane 1€ (je pa v bistvu enaka voda, le da stoji v flaši nekaj mesecev), pa zakaj potem kljub temu ljudje to sranje kupujejo?
Torej cena avta je odvisna od znamke, in imena, ki ga ta znamka ima, vse ostalo je na drugem mestu. Če bi fičo stal 1.000.000 in če bi jih naredili le 10, bi bil gotovo najbolj iskan avto.
Če se človek pelje v Audiju ali Bmwju se takoj ve, da ni ravno socialec (razen če je cigan), če se pa pelje v Kiji, Chevroletu, itd, potem pa vsak takoj predvideva, da ni ravno visoko rangiran na plačilni listi.
Torej ne mi primerjati stvati, ki niso primerljive.
Citiram ” Navdušila pa me je tudi poraba, saj sem jo zlahka dosegla približno 5,5 litra na sto prevoženih kilometrov. ” od tle http://avto.over.net/clanek/chevrolet-aveo-5v-13-dizel-ltz/
To mene prepriča za nakup!