Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Chaturbate

Chaturbate

Živjo
Da malo obnovimo tole tole temo;)
Se najde kakšna punca, ki bi želela to početi z mano?
Več se zmeniva v privatnih sporočilih:)

jaz sem tudi online, a sem žal blokiral Slovenijo, ne bi rad, da me kdo spozna.
Koliko ste kaj zaslužili?
Kdo so vaši ogledniki?

men je edino to škoda, da ne moreš dat Slo direktno, da bi izločil vse ostalo kaj bi hotel videt ali iskat. če si ti izločil pri sebi, Aircraft, pol je to pri tebi interno, ampak ko maš cel ,,paket,, pred seboj, pa lahko samo na grobo, azijo, južno ameriko (latino) itd izločiš. če želiš iskati, če kira ,,naša,,, pol moraš it vse strani skozi, to je edin problem (majhen) 🙂

lep pozdrav David

Živjo. Išče se dekle za skupno snemanje na Chaturbate. Sem 20 letni fant. Javite se v zasebna sporočila;)

Nekdo klikne tvoj profil in se izpiše, da v tej državi ogled ni dovoljen.
Vklopi zastonjski proxy in te vidi, posname stream na računalnik in imaš potencialno nevarnost. Najbolj ziher je skriti tetovaže, nakit in ure, ki jih uporabljaš vsakodnevno in si nadeti masko. Tudi stanovanje naj bo prirejeno prav za snemanje in v ta del stanovanja ne spuščaj nikogar.

Mene pa zanima katera spletna stran je po vasem mnenju najboljsa za live cam? Sem zelo zainteresirani in kako je potem z izplacili? Lahko mi javite na: babyteo111@gmail.com. Lahko pa se tudi pridruzim ze obstojecim parom oz tistim, ki iscete koga zraven.

Kaj pa, če imaš VPN, pa se prijaviš kot da si iz npr. ZDA, pa tako najdeš nekoga iz Slovenije, ki ima izklopljeno, da ne vidiji Slovenci?

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa vpn, 02.10.2022 ob 14:59

Kaj pa, če imaš VPN, pa se prijaviš kot da si iz npr. ZDA, pa tako najdeš nekoga iz Slovenije, ki ima izklopljeno, da ne vidiji Slovenci?

pa kje si ti budek našel to temu staru 5 let nej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close