Chaturbate
Midva sva delala na polno na Jasminu. CTB je podobno, le na Jasminu ni tolk brezveznih drkačev. Danes povprečno zasluživa jurja na mesec za vikend delo, od začetka je bilo po 200€ in sva bila online po 6ur vsako noč vse dni. Treba čakat, da dobiš prave beda ke na svojo stran in začne dnar letet. Probaj.
In če se odločiš, ne bodi enak drugim, da sediš in čakaš. Pojdi ven, v mesto, v gozd, v park, shopping, med vožnjo in prenašaj vse in ves pogovor gledalcem, midva se sprehajava okrog, se snemava in pogovarjava medtem o večerji, liževa sladoled, gledava film v kinu, hobijih, drug folk malo čudno gleda, sam keš skos leti.
Sam sem tudi včasih na cam, če te zanima mi pošlji kontakt v zs al pa na mail crossyroad22@hotmail.com
Hej tudi mene že nekaj časa mika da bi probala kaj takega. Zadeva me v bistvu rajca, po drugi strani bi pa tudi kak dodaten EUR prav prišel. Ubistvu bi se šla to ko bi me rajcalo, saj imam rada packarije in če bi bil še kdo pripravljen plačati, bi me verjetno še dodatno podžgalo.
Lepo bi prosila če se mi javi kaka bejba z izkušnjami s tem.
Predvsem me zanima katera stran je najboljša, kako je z anonimnostjo in seveda kako je z izplačilom in obdavčitvijo le tega, saj ne bi rada kršila kakih zakonov.
Hvala
Lp
js pa iščem mlajšo poredno punco, ki bi šla v paru na chaturbate….sem 35, 185cm, športne postave ….resne punce mi pišite dawid.neo1@gmail.com
Živjo, tudi midva sva se malo igrala in imava sedaj kakih 500 evrov zaslužka.
Lahko kdo z izkušnjami pomaga kako si lahko nakaževa ali kakorkoli drugače prideva do tega denarja.
Sva malo starejša in nama te spletne banke niso blizu in naju je strah nakazovati kar nekam.
Če je kdorkoli z izkušnjami bova res hvaležna za pomoč.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.