ChatGPT
ChatGPT je lahko tudi uporabno orodje. Za grobo ilustracijo: različice z oznako 3.x so (bile) po kapaciteti primerljive nekemu gimnazijskemu maturantu. 4.x so dosegle raven diplomanta. In 5.x se lahko pistavi ob bok doktorju znanosti.
Nihče pa ni nezmotljiv. Zato velja, da se ne zanašajte na t.i. umetno inteligenco in se poslužujte t.i. sintetične inteligence.
noč na sveyu ni zastonj, 04.09.2025 ob 15:36
ChatGPT – kolikor vem, se moraš prijaviti z mailom? Pa tudi če ne, ChatGPT beleži vse zapise, podatke.
Nič ni zastonj. Se spomnite Facebooka?
Lahko klikneš “nadaljuj neprijavljen”, torej brez registracije, mazila, česarkoli.
Ampak kot pravim, sem se hecala z njim, ga spraševala za niti ne tako zelo zahtevne situacije, pa mu ni šlo dobro.
Še takimi odgovori bi na faksu na izpitu padel.
Sem preizkusila to igracko in ugotovila, da moras povedati precej jasno, kaj zelus od nhega, ker na vprasanje ‘kam na dopust’, ti bo postavil par vprasanj in potem precej splosno poiskal par destinacij, ce zelis tocen odgovor, moras tocno vprasat.
Je fajn igracka, ima vec podatkov kot gugl oziroma jih zna dobro zbrskat in sortirat, pa se kaj sam naredi, je pa problem, ker se hitro zaigras in ne ostanes samo na enem vprasanju in temi, ampak te zanese in cas gre…
Kaj si belezi ali ne, mi je vseeno, itak ne sprasujem nic takega.
Forum je zaprt za komentiranje.