Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Challe Salle pedofil

Challe Salle pedofil

Nisem vseh črev brala. Moje mnenje je, da se parkljev ne steguje po otrocih.

Sedaj pa poglejmo z druge strani. Tista Ana, ki ima verjetno 2 . ali pa vsaj 1 starša prisotnega v življenju. Kaj sta počela pri njenih 15 letih in nista vedela kje je hči, kaj počne in s kom je otrok.

Kako niso starši opazili in zavohali pijanega otroka? Ali je danes to normalno?

Zakaj starši, ki dovolijo svojim otrokom niso prisotni pri njihovih dejavnostih?

Zakaj odrasle osebe ne privzgojijo otrokom moralnih vrednot?

Razumem, da so fani glasbenikov, športnikov….., vendar tudi druga stran ne bi smela tega izkoriščati v svoj prid.

Ko pa dane opazujem kakšna je današnja mladina, kaj vse počnejo, mi pa samo slabo rata. In ja videla sem sexati 11 letnico, ko sem se vračala iz službe. pa kaj mislite , da ji je bilo pod našim balkonom, kaj nerodno v zatečeni situaciji?

Poznam družine, kjer so si lahko 13, 14, 15 letnice domov pripeljale fanta, da je prespal pri njih, saj je bil njihov komentar, da vsaj vedo kje je njihova hčerka.

Ja ljudem, ki jih dobro poznam sem namignila, da bi bilo bolje, če bi se s prijatelji igrala, oz. kak šport izvajala, potem so bili jezni.

Vsem v poduk PAMET V ROKE.

Eno je, ko starši garajo po 10, 12 ur na dan, pa to ne mislim samo na tiste na minimalcih … Pa službena potovanja itd. A mislite, da imajo čas se ukvarjat z otrokom?

Odgovor na objavo uporabnika
Queen361, 28.06.2024 ob 07:01

To so nepreverjene info, ki jih širi Cordiceva horda.  Challe je velik umetnik, zelo inteligenten, tudi izobražen.  Medtem, ko je Anticepilec in provokator coban Ćordic je samo  še slab spomin, slaba reklama za fužinske Čefurje. Njegove kariere je že davno konec.

Tis fuknjen. Model se govort ne zna spizdi u lukno kmet zarukan.

Tito vrni se. Slovenija gre v kur#c. Na eni strani je Pero Martić na drugi strani je Challe. Tudi politika je zelo slaba. Prosim uredi politiko, zaščiti nam otroke in naredi goli otok. Prosim Tito, hvala.

Otroke so dolžni  haniti, vzgajati, varovati starši, ki so si jih sami naredili, posvojili…. otroci morajo tudi pri 10 vedet kaj je prav in kaj ni. Ni izgovor služba, saj so tudi včasih delali, pa še delali doma, na kmetiji, zidali, fušali, šli v taberh, da so preživeli, pa otroci niso bili takšni kot danes. Pred 40.leti sem morala tudi vsak teden pustiti hči v 1.razredu, ker ni bilo obeh dopoldan doma, popoldan pa je imela šolo. Vsak dan je imela vnaprej skuhano, priloge si je sama pripra ima in točno je vedela kaj sme in kaj ne sme. Zgodaj poučeni o vsem in se je tega držala.

Ja če je Kovačica in 8. marec zraven, potem je vse jasno! Drži se Saša mi smo se tabo.

?tako

Calle sale a to si ti sam napisal?

Zvarek, 28.06.2024 ob 07:44

Spet dva zrela za deportacijo domovo

Kam pa? A en na Fužine drug pa na Vrhniko?

Pa kaj joka Cale zdj po story na instagramu pa igra neko žrtev. Sam je začel, vse kar govori, govori o sebi. Pa realno gledano, komi je čakal, da gre komu slabo, da bo lahko on izpadel najači, pa se dvigal nad ljudi. In isti kurac je Pero Martić, posmehovalec ljudem. Kaj je mel za čez Zlatkota govort, men je komad z Nino Pušlar, ki ga je naredil top.

Perota bi moral pa tudi en spravit na realna tla, Zlatko še te čaka delo.

Ali lahko dobim kontakt od Jovica. Ocitno zna tip narest iz tebe zvezdo, tudi ce si anti talent za musko kot je challe salle. Rabim denar Jovic help me, itk je ena zvezda manj zdaj na glasbeni sceni.

Mene blo sram še kdaj pred kamero, da greš na 15letnco

Fein, 28.06.2024 ob 08:02

kakšno izobrazbo ima pa Zlatko? V socialnem fletu s kup podpor za ženo domaćico in kup frocovja.. Saj je bilo vse razkrito ob covidu.

Zlati, tebe podpirajo sam se tvoji fuzinci.

Urar, brez izobrazbe? Ma nemoj.

Kaj tocno je Sale rekel tako zaljivega, da si je zasluzil primitivno besedisce s strani Zlatana? Pa meni je vse skupaj primitivno, po moznosti sta dogovorjena- vse za klike.

Ampak ce ze, otrocji odziv Zlatana, ne glede na to, da ga je morebiti Čale uzalil. A je Zlatan pomislil, da ima tudi Sale otroka, druzino??

A je Zlatan res brez greha? Slovenija je majhna, marsikaj se lahko izve…in vsi kdaj gresimo.

Anonimno 10899, 30.06.2024 ob 09:17

Kaj tocno je Sale rekel tako zaljivega, da si je zasluzil primitivno besedisce s strani Zlatana? Pa meni je vse skupaj primitivno, po moznosti sta dogovorjena- vse za klike.

Ampak ce ze, otrocji odziv Zlatana, ne glede na to, da ga je morebiti Čale uzalil. A je Zlatan pomislil, da ima tudi Sale otroka, druzino??

A je Zlatan res brez greha? Slovenija je majhna, marsikaj se lahko izve…in vsi kdaj gresimo.

Dej poglej posnetek… Challe je pljuval po več osebah ne samo po Zlatku… Se ta pero se je za glavo držal, češ da bodo problemi naj neha, pa challe ne nadaljeval je in se celo hvalil kaj mi pa morejo, pa da je in najjaci, kot bog se je obnašal… On je vse to začel s tem

In zdaj ko pride reakcija: zdej pa jokca da je šlo vse predaleč… Dokler je on pljuval po drugih pa ni šlo predaleč al kako, ker po njegovo si on to lahko privošči, ker se ima za nekaj več, ostali morajo biti pa tiho al kaj in mirno vse prenašati .. že iz tega se vidi kako nadut in samovsecen je ta človek.  Nihče ni dolžan prenašati da se challe iz svoje lastne potrebe po egu in samovšečnosti spravlja nanj.

In on točno ve da je sam odgovoren za vse, zato je tudi izrezano vse blatenje iz videa na yt, zato so je tudi spremenil  profil  v zasebnega… On točno vse ve sam pri sebi, da je vse on zakuhali, ta vsa dejanja kažejo na to, zdaj se pa samo ven vleče s premišljenimi izjavami in grožnjami z odvetniki in tožbami. Prej bi razmišljal predno se je sopiril in on začel pljuvati po drugih, ki mu niso ničesar hoteli. On je začel.

Hvala Zlatko za obrazlozitev.

Po mojem mnenju, glede da sta oba oceta, zelo primitiven nacin obracunavanja in obnasanja.

Ne bom se opredeljevala okoli dveh južnjakov, bi pa rekla, da se okoli teh punc vse začne doma. tale sale in pa verjetno kdo drug sigurno ne peca punc, ki doma celi dan garajo za šolo, hitijo na trening, v prostem pa pomagajo staršem. po ulicah se sprehajajo punce na izvoli, ki hočejo biti od nekje deset že kar odrasle, se naredijo direkt za na vogal ulice, in ja, ki svoje telo prodajajo najboljšemu ponudniku. To, da obžalujejo svoja dejanja pet, deset let kasneje, je del procesa odraščanja, kjer je bila vzgoja povsem odsotna, kjer se ni gradilo na morali in pogledu na življenje kot celote. Mame, grozne ste, da vam otroci morajo skozi take izkušnje, da se odrasli sramujejo svojih dejanj, za katera vas ni zanimalo ali ste jih celo spodbujale. Na drugi strani pa očetje, ki svoje nezrele punčke gledajo skozi prizmo seksizma, kako so lepe, seksi ipd. Saj ne bo naalil doma, večina ne, vsake toliko pa katerega odpelje na sošolke in toliko stare priložnosti, ki se ponujajo za kak drink, se počutijo pomembne, ker jih opa pelje v dobrem avtu in nekam na kosilo. Pometite pred svojim pragom, stopite pred ogledalo, ker ste same porinile otroka, da sreča budalo.

Rad fooka male punčke? Mladoletnice ga rajcajo? Tko kt goldija, mar ne?

Meni zgleda tako, da je Challe streljal s pihalnikom za Zlatana in ta uzalje. Nazaj s tezkim topnistvom. Nesorazmerna škoda je bila narejeno

Zlatko ima ranjen ego, Challe pa karjero.  Najbolj smesno pa je, da je danes Zlatko objavil dokument iz leta 2011 glede hisne preiskave pri Challetu. 13 let!!!! Vem da imamo pocasne tozilce in sodne mline, sam ce bi kaj resnega bilo 2011 bi najbrz prislo do kakega epiloga, tudi pri nas? Ne branim Challeta, če je res kaj nezakonitega naredil naj to tisti k so zadolzeni za to preiscejo.  Glede morale vemo da je gnil, Zlatko pa ni nic boljsi ….mogoce ne peca mladih punc, unicuje pa drugim karjere zaradi svojega egota. Gnojno od obeh

Salle se depilira noge, le zakaj? Hahaha

Žrtev lahko igra javno, mar opravičit pa ne. Pa če ne upa več nič reči čez zlatana, je res nekaj na tem. Lp

Od moje hčerke prijateljici 13 letnici je pisal ter kito pošiljal in kaj bi ji delal.

Po tattojih se vid da je bil on

Kastracija in dob

Pedofilcina jedna

Opravičil bi se ane, pa bi zaščitil svojo družino. Sam mislim, da bi z dekleti vn prišlo ravno tak.

Madona, dobr ga je Zlatko  verbalno izpostavljeno “obdelu” :

http://www.youtube.com/watch?v=tbkhkpRAeCY

Alaria, 30.06.2024 ob 12:14

Madona, dobr ga je Zlatko  verbalno izpostavljeno “obdelu” :

http://www.youtube.com/watch?v=tbkhkpRAeCY

Pardon za strong zapis ampak – glavica na žebljico, zelo močno sporočilo iz Čordićevega rap besedila Klepc laže:

“Če repaš preko Qrca,

nisi vreden pol Qrca,…”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close