Challe Salle pedofil
Zlatko je mladoletnice omenil ponovno. Ta tema ni nekaj, kar se ne bi že vedelo in potihnilo. Zakaj, zato ker v Sloveniji nimamo ustrezno postavljenih zakonov, ki bi žrtve varovale, in ker se pri nas naokoli sprehaja preveč ljudi, ki so/smo bili vzgojeni v nasilju in se tega sploh ne zavedajo/mo.
Če se pa spomnimo kolikokrat nam v bližini starejših ali drugih otrok ni bilo prijetno, ko smo bili otroci, bomo o naši družbi odkrili marsikaj, kar si prikrivamo ali smo sprejeli, da bi nam bilo lažje živeti oziroma zato, da bomo sprejeti, ne pomeni pa to vedno, da je to tudi prav.
Dejstvo je, da nobeno dekle ne kaže svojih oblin, za to, da bi jo nekdo izkoristil, posilil ali napeljeval v stvari, ki si jih ne želi. Seveda, pa si želi biti všeč nekomu, ki jo bo cenil in imel rad, takšno kot je. Tako kot pri moških se tudi pri ženskah v tem času v telesu prebudijo novi občutki in odgovornost odraslih je, da tega ne izkoristijo. Velja tako za odrasle ženske, kot za moške. Otroke pusti pri miru in se “spravi” na nekoga “svoje velikosti”.
Vidalli, 29.06.2024 ob 10:02
Ko je mula enkrat 15, ji lahko čisto zakonito zlezeš v luliko. Pa saj zato jo tudi ima.
No, Evo. Ti si primer zblojenih konzervativcev. Najbrž vernik SDS, posledično pa primitivec brez spoštovanja do žensk in brez osnovnih moralnih vrednot. In TI boš govoril o tem, kaj je prav in kaj narobe? Takšni kot si ti, niste vredni niti, da vas pes poščije. Vi podpirate predsedniške kandidate, ki varajo noseče žene s prostitutkami in fukajo otroke. Ki zlorabljajo druga živa bitja. Oprosti, ampak odrasel moški, ki osvaja najstnice, da ne zasluži naziva moški. On ni M od moškega, ampak en navaden pezdetek, ki bi bil rad moški, pa mu nikoli ne bo uspelo. Vsakega geja, ki ima pospravljeno podstrešje, je več v hlačah, kot tipa, ki tepe ženo in se mu dviga na mladoletnice.
Na hitro, 29.06.2024 ob 12:24
Ena srečno poročena, 29.06.2024 ob 09:45
Na hitro, 28.06.2024 ob 22:45
Ena srečno poročena, 28.06.2024 ob 19:48
Karkoli je že bilo…Najbolj neumni so komentarji v smislu, da se 13 letnice same nastavljajo.
Najbolje, da se zavijejo v burke, da ne bo skomin pri odraslih moških 20+, ker se le-ti ne znajo kontrolirati.
Ni treba, da se mule oblačijo v burke, ni pa treba 80% gol okoli hodit. Presenečena bi bila, koliko 13 letnic je spolno aktivnih in koliko 14+ je skupinsko že seksalo. Eni ste tako prekleto nevedni in naivni, da se mi smilite. Če se mula pritožuje nad spolnim nadlegovanjem, istočasno pa joške razgalja na socialnih omrežjih, ja sorry, meni ne izpade verodostojna. So žrtve in pa so tudi “žrtve”.
A na plažo tudi ne smejo? Veš koliko gole kože se šele tam vidi? Potemtakem bi bilo opravičljivo, če bi se moški spravili na eno najstnico, saj je imela itak brazilke al pa bikini, potem se je pa še sončila vsem na očeh …
Pa ja, dajte razumet, da mule so mule. Vedno bile in bodo. Odraščajo, itak da hočejo biti všečne in ugajati. Na strani nas odraslih je, da ne prestopimo meje.
Srečno poročena (lol)
Pa kaj tebi točno ni jasno? Znaš ločiti lubenico in borovnico. Ve se, kako in zakaj se je treba oblačiti na plaži, kako v restavraciji, kako na pogrebu, drugi slovesnosti. Če prideš na normalen dogodek oblečen kot za na plažo ali v spalnico pač nekaj s tem sporočaš, se ti ne zdi? Ali morava skupaj it cez kakšno knjigo, da ti potrdim kar sem napisala? Drži se ti raje kuhinje, gospodinjskih del in moža. Globljih tem pa se izogibaj.
Na Hitro.
Vzdevek imaš vsekakor pravi, ker poglobljenega razmišljanja v tvojih pisarijah ni zaslediti ;).
Ne vem sicer, v kakšnih krogih se ti giblješ, ampak nobena od hčera mojih znancev se na pogrebu/kulturnem dogodku ne razkazuje, pa tudi v šoli ali trgovini ne.
Če pa pride v vročih hlačkah in topu popoldne na sladoled, pa je to čisto ok. Ker tudi ostali nismo tam v reklcih in oblekah.
Ozri se najprej naokoli ženska, v kakšnem okolju to živiš. In potem stopi iz svojega mehurčki v “svet”, da boš videla, kako izgleda to še v kakšnem drugem evropskem mestu. Ne samo v cerkvi ždet in opravljat, to je greh!
Vklopi spomin, 29.06.2024 ob 13:06
Zlatko je mladoletnice omenil ponovno. Ta tema ni nekaj, kar se ne bi že vedelo in potihnilo. Zakaj, zato ker v Sloveniji nimamo ustrezno postavljenih zakonov, ki bi žrtve varovale, in ker se pri nas naokoli sprehaja preveč ljudi, ki so/smo bili vzgojeni v nasilju in se tega sploh ne zavedajo/mo.
Če se pa spomnimo kolikokrat nam v bližini starejših ali drugih otrok ni bilo prijetno, ko smo bili otroci, bomo o naši družbi odkrili marsikaj, kar si prikrivamo ali smo sprejeli, da bi nam bilo lažje živeti oziroma zato, da bomo sprejeti, ne pomeni pa to vedno, da je to tudi prav.
Dejstvo je, da nobeno dekle ne kaže svojih oblin, za to, da bi jo nekdo izkoristil, posilil ali napeljeval v stvari, ki si jih ne želi. Seveda, pa si želi biti všeč nekomu, ki jo bo cenil in imel rad, takšno kot je. Tako kot pri moških se tudi pri ženskah v tem času v telesu prebudijo novi občutki in odgovornost odraslih je, da tega ne izkoristijo. Velja tako za odrasle ženske, kot za moške. Otroke pusti pri miru in se “spravi” na nekoga “svoje velikosti”.
Odlično zapisano. Podpišem
Ena srečno poročena, 29.06.2024 ob 13:37
Na Hitro.
Vzdevek imaš vsekakor pravi, ker poglobljenega razmišljanja v tvojih pisarijah ni zaslediti ;).
Ne vem sicer, v kakšnih krogih se ti giblješ, ampak nobena od hčera mojih znancev se na pogrebu/kulturnem dogodku ne razkazuje, pa tudi v šoli ali trgovini ne.
Če pa pride v vročih hlačkah in topu popoldne na sladoled, pa je to čisto ok. Ker tudi ostali nismo tam v reklcih in oblekah.
Ozri se najprej naokoli ženska, v kakšnem okolju to živiš. In potem stopi iz svojega mehurčki v “svet”, da boš videla, kako izgleda to še v kakšnem drugem evropskem mestu. Ne samo v cerkvi ždet in opravljat, to je greh!
In ti pričakuješ od moškega, ki se ne more zadržati ob pomanjkljivo oblečeni najstnici, da bo razumel, da je na plaži drugačni kodeks oblačenja kot v šoli npr.? Si pa res en butelj. Duševne bolnike, ki jih vzburjajo otroci Oz. najstniki, te vzburjajo predvsem telesa na plaži, v trgovinah pa se naslajajo tudi nad do vratu zapetimi šolarkami. Ne sprenevedajo se. Bolni um je bolni, ne glede na zunanje dejavnike. Takšni so obstajali v zgodovini in obstajajo danes. Niso krive najstnice. Krivi so odrasli. Če niso zmožni odgovornosti, potem se naj jim odvzame poslovna sposobnost.
real5111, 29.06.2024 ob 13:46
Po eni strani Deželak švica za otroke, da grejo lahko na počitnice. Na drugi strani pa imas tu Ćaleta pa tistga omejenega Perota, ki na njih delata denar in slavo, da lahko njegovi ženi rečete, da sta nekaj dosegla in potem živijo na račun otrok na veliki nogi. Pogrešam Titota in goli otok.
Bravo.
Delam v takem okolju, v katerem ti, na srečo, ne boš nikoli. Bi se ti svet podrl. Ti ne zamerim tvoje naivnosti. Z avtorico Vklopi spomin se popolnoma strinjam. Imam sina in hčer, ob najstnika. Ampak moji hčerki so bile določene stvari pojasnjene. Sinu tudi. Žal je tako, da se ne bomo nikoli mogli zanesti na moške in svet brez zlorab. Lahko pa zaščitim hčer, da jo ozavestim okoli določenih zadev. Med skupino moških nikoli ne bo šla pomanjkljivo oblečena, še manj pa zapeljivo obnašala. Pika. Tudi oče bo svoji seksualno razviti hčerki, ki skače doma okoli njega v samih tangicah, rekel naj se obleče.
Če opazarjam na obnašanje in oblačenje najstnic, še ne pomeni, da opravičujem stegovanje rok odraslih po njih.
Alaria, 29.06.2024 ob 13:05
Striček Sašo, 28.06.2024 ob 16:49
Že po njegovem srbohrvaškem imenu Čale Sale (prevod striček Sašo), ti je jasno, da ma tip rad otroke….
A ni to nekaj istega kot tole Magnificova Cici Mici ( zelo nazorno besedilo in video in slogan : Čiko to zna…
http://www.youtube.com/watch?v=QluF7UUy1Ws
Pozor na 3:0 minuto videa- muving rokce, sklonitev dol v naročje, in face expression na Magnificovi lutki…..
Besedilo:
CICI MICI (author: Magnifico, lyrics: Magnifico) Cici mici priđi mala čici ne bih ja, ne bih ja zašto sama šetaš po ulici ne znam ja, ne znam ja Slatka si mi u toj haljinici nisam ja, nisam ja Dođi, da te vozam po šumici ne treba, ne treba samo priđi, slobodno sedni mi u krilo zažmuri, da ti ljubim lice milo sad spavaj, opusti se i samo sanjaj i ne brini, jer sada tebe čuvam ja Cici mici, priđi mala čici ne bih ja, ne bih ja zašto sama hodaš po kišici ne znam ja, ne znam ja Slatka si mi u toj kabanici nisam ja, nism ja dođi, da te šetam po rosici ne treba, ne treba samo priđi, slobodno sedni mi u krilo zažmuri, da ti ljubim lice milo sad spavaj, opusti se i samo sanjaj i ne brini, jer sada tebe čuvam ja Cici mici, priđi mala čici ne bih ja, ne bih ja Dođi mi, priđi mi Ne bih ja, ne znam ja Ali čiko to zna! Vocal, guitar: Magnifico
NEee ni isto alaria…
Ucasih majo pevci take svalerske komade… era odjanic… twins… mc stojan… dj krmak… recimo ta cici mici… vsak v svojem stilu…
Ciiiiiiiiii-ci mici priđi mala čiciiii
Daaaaaaaaaaaa, te božo pipka po pičici.
Tudi zenske pojejo za kaksno lahko… kak tak lahko moralen komad majo… recimo od pevke jana-prolaznica… zorica brunclik-odkopcano jelece
Na hitro, 29.06.2024 ob 14:11
Delam v takem okolju, v katerem ti, na srečo, ne boš nikoli. Bi se ti svet podrl. Ti ne zamerim tvoje naivnosti. Z avtorico Vklopi spomin se popolnoma strinjam. Imam sina in hčer, ob najstnika. Ampak moji hčerki so bile določene stvari pojasnjene. Sinu tudi. Žal je tako, da se ne bomo nikoli mogli zanesti na moške in svet brez zlorab. Lahko pa zaščitim hčer, da jo ozavestim okoli določenih zadev. Med skupino moških nikoli ne bo šla pomanjkljivo oblečena, še manj pa zapeljivo obnašala. Pika. Tudi oče bo svoji seksualno razviti hčerki, ki skače doma okoli njega v samih tangicah, rekel naj se obleče.
Če opazarjam na obnašanje in oblačenje najstnic, še ne pomeni, da opravičujem stegovanje rok odraslih po njih.
Uh, Ko bi vedel(a) kje jaz delam, ne bi bil(a) tako nonšalanten(na). Otroke se lahko poduči stvari, ne moremo pa nanje prelagati odgovornosti, ki je na strani odraslih. Pika. Naivno je razmišljati, da bomo zgolj s poučevanjem otrok zaščitili jih pred duševno bolnimi odraslimi. Še bolj naivno je verjeti, da so za neodgovorno in neurelo ter celo kaznivo ravnanje odraslih odgovorni otroci. Nekako v istem rangu, kot so žene, ki verjamejo, da za varanje ni kriv njihov mož, ampak ženske, “ki se mu nastavljajo”. Le da je to z otroki naivno in neprimerno na potenco.
bozomon, 29.06.2024 ob 14:18
No vidis pa ce se malo na visjem nivoju zamislis nad besedili…
Devils music…
Piše “priča za razonodu”
.https://www.youtube.com/watch?v=wiCSSIEUukk
Za Na hitro, 29.06.2024 ob 14:24
Uh, Ko bi vedel(a) kje jaz delam, ne bi bil(a) tako nonšalanten(na). Otroke se lahko poduči stvari, ne moremo pa nanje prelagati odgovornosti, ki je na strani odraslih. Pika. Naivno je razmišljati, da bomo zgolj s poučevanjem otrok zaščitili jih pred duševno bolnimi odraslimi. Še bolj naivno je verjeti, da so za neodgovorno in neurelo ter celo kaznivo ravnanje odraslih odgovorni otroci. Nekako v istem rangu, kot so žene, ki verjamejo, da za varanje ni kriv njihov mož, ampak ženske, “ki se mu nastavljajo”. Le da je to z otroki naivno in neprimerno na potenco.
Res je, ne moremo in ne smemo na njih prelagati odgovornosti! Ampak tale je pa bosa: Ne smemo pričakovati, da bomo s poučevanjem otrok jih zaščitili pred predatorji, nevarnostmi…Si ziher? Kaj pa počnemo zadnja leta? Že otroci prve triade razumejo, da se od tujcev ne jemlje sladkarij, da se ne sede tujcem v avtomobile, da najstnice ne pijejo pijač od neznancev, da se ne hodi ponoči brez spremstva, da se izogibaš določenim krajem, ljudem, se ne pošilja fotk svojih genitalij neznancem na internetu, da med migrante pač ne hodiš na pol naga…Berete kaj črno kroniko o pojavu belih kombijev pred šolami?Marsikateri otrok ni nasedel, ampak je zbežal domov in povedal staršem. Smo ga s poučevanjem začitili pred predatorji? Mislim, da ja.
bozomon, 29.06.2024 ob 14:11
NEee ni isto alaria…
Ucasih majo pevci take svalerske komade… era odjanic… twins… mc stojan… dj krmak… recimo ta cici mici… vsak v svojem stilu…
Ciiiiiiiiii-ci mici priđi mala čiciiii
Daaaaaaaaaaaa, te božo pipka po pičici.
Tudi zenske pojejo za kaksno lahko… kak tak lahko moralen komad majo… recimo od pevke jana-prolaznica… zorica brunclik-odkopcano jelece
🙂
saj veš, da me s tvojim poizkusom sarkazma ne boš prepričal.
Kot glasbenice pa še toliko manj ne 🙂
Yeap, ta komad je celo zvizualizirano v videu še kako pedofil material.
Pedofilija je nagnjenost do otrok, najstnice pri 15. letu pa to več niso in so zgolj mlade ženske v najbolj sladkih letih. Zato je zakonito seksati z njimi, pa tudi če je tip star na primer 50 in ne samo 28.
Hkrati pa že imajo menstruacijo in jim hormončki delajo na polno. One samo iščejo pozornost, komplimente, poljube in nežne dotike. Ko pa jim enkrat dovolj krožno zdražiš ščegetavček kar čez spodnjice ali kopalke in ko s prstki smukneš pod njih, pa so po navadi voljne tudi za akcijo na hard.
Veliko najstnic ima daddy issues in online načrtno iščejo starejše daddies, nekatere tudi sugar daddies. Ker jim za razliko od njihovih mlečnozobih vrstnikov starejši moški lahko nudimo avtoriteto, varnost, izkušnje, občudovanje, dober seks in seveda tudi darilca.
Evo, stare odcvetele babe, povedal sem vam resnico. Tako luštno je z vašimi najstnicami. Zdaj se pa požrite!
Vidalli, 29.06.2024 ob 16:07
Pedofilija je nagnjenost do otrok, najstnice pri 15. letu pa to več niso in so zgolj mlade ženske v najbolj sladkih letih. Zato je zakonito seksati z njimi, pa tudi če je tip star na primer 50 in ne samo 28.
Hkrati pa že imajo menstruacijo in jim hormončki delajo na polno. One samo iščejo pozornost, komplimente, poljube in nežne dotike. Ko pa jim enkrat dovolj krožno zdražiš ščegetavček kar čez spodnjice ali kopalke in ko s prstki smukneš pod njih, pa so po navadi voljne tudi za akcijo na hard.
Veliko najstnic ima daddy issues in online načrtno iščejo starejše daddies, nekatere tudi sugar daddies. Ker jim za razliko od njihovih mlečnozobih vrstnikov starejši moški lahko nudimo avtoriteto, varnost, izkušnje, občudovanje, dober seks in seveda tudi darilca.
Evo, stare odcvetele babe, povedal sem vam resnico. Tako luštno je z vašimi najstnicami. Zdaj se pa požrite!
12, 13 letnice so bile v njegovi igri.
ja, to je pedomedofilija… Zagotovo zaton ČaleSale kariere. Piši kući propalo.
Z 12 ali pa 13 letno se pametni moški še ne bi dal dol, zakon je zakon. Lahko pa se z njo dobivaš in pogovarjaš, da se spoznaš in spleteš čustveno vez. Tudi lupčkaš se lahko z njo, to je legal. Sicer pač počakaš, da ima 15. rojstni dan. Podariš ji nov Iphone in organiziraš private party za dva. Mule se znajo oddolžit, brez skrbi.
Vidalli, 29.06.2024 ob 16:23
Z 12 ali pa 13 letno se pametni moški še ne bi dal dol, zakon je zakon. Lahko pa se z njo dobivaš in pogovarjaš, da se spoznaš in spleteš čustveno vez. Tudi lupčkaš se lahko z njo, to je legal. Sicer pač počakaš, da ima 15. rojstni dan. Podariš ji nov Iphone in organiziraš private party za dva. Mule se znajo oddolžit, brez skrbi.
Pokaj “Miki” s takimi tvojimi pisnimi pedofilizmi, pokaj s tega foruma…. Predno bo zate prepozno……
….in kje zasledimo podatek da so bile 12 in 13 letnice? Zasledil sem samo 15 letnica. In kako se mu bo dokazalo da jih je pred leti nadlegoval? Po vsej verjetnosti se je dogajalo na 4 uči. To bo zelo težko dokazati po vseh teh letih. Da pa cloveka lincas na podlagi nepreverjenih obtozb je pa absurd. In to samo zato ker je uzalil v intervjuju. In ce se na koncu izkaze da ni nadlegoval….glede na to da je ta novica v vseh medijih in da je bila Zlatkova direktna napoved da bo Challeta unicil v kolikor se mu javno ne opravici, za mene izjemno sprevrzeno dejanje. Ce je Challe kriv ga bodo ze obsodili, sicer ne vem po kermu clenu, najbrz za omogocanje pitja alkohola mladoltnim osebam. Na splosno stanje v Slo estradi, se dobro da ni bil kokain.
Forum je zaprt za komentiranje.