Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Challe Salle pedofil

Challe Salle pedofil

a cale pretepa zeno? na 24.ur sem slisal

Challe, če rabiš delo, me pokliči. Pa dobrodošeeeeellllllll!! ?

Odgovor na objavo uporabnika
Ana488, 28.06.2024 ob 07:47

Bil je moj sošolec, v OŠ, odličnjak,  končal je gimnazijo, starša sta profesorja. Mislim, da je precej brihten in nadarjen. Z glasbo se ukvarja že od mladih let.

O kom govoriš? O Čaletu ali Zlatku?

Ena srečno poročena, 28.06.2024 ob 19:48

Karkoli je že bilo…Najbolj neumni so komentarji v smislu, da se 13 letnice same nastavljajo.

Najbolje, da se zavijejo v burke, da ne bo skomin pri odraslih moških 20+, ker se le-ti ne znajo kontrolirati.

Brez zamere, toda tebe je partner zapustil samo z otrokom.

ROCKS ? ? ?

Kjer je dim je tudi ogenj, bi jaz rekla. Me pa cudi, ce je zlatko to vedel, zakaj bi dal v javnost zdaj, ker se mu kao za nekaj ni opravicil.. A ce bi se mu pa, pa ne bi izdal, da ve, da je zlorabljal mlade punce.. Hmmm..

Kokoši?️???️?️, 28.06.2024 ob 20:21

Brez zamere, toda tebe je partner zapustil samo z otrokom.

Zapusti? Moj ve, da je zadel na Lotu! Jaz pa tudi. In to že kakih 20 let ?

Oba sta isto sranje samo drugo pakovanje, 28.06.2024 ob 19:54

Oba jugovića sta drug drugega vredna. Čordić je objavil to, ker se mu Sale ni želel opravičiti za bog ve, za kaj. Torej je Čordić isti tič. A če se mu bi pa Sale opravičil pa bi bilo ok, da je pedofil in ne bi dal v javnost, če te obtožbe sploh res držijo.

Čordić ne prijavlja pedofilov in mu je OK, če je njegov muzičarski stanovski kolega pedofil, dokler dotični ne prizadene njegove  krhke samopodobe in napihnjenega samovšečnega ega, ki sega do Triglava. 🙂 Če se mu pedofili opravičijo, potem tudi ne vidi potrebe, da bi jih prijavljal, razgaljal v repanju, dokler ni njegov občutljiv ego oškodovan, potem je vse OK. 😉

Ni treba, da se mule oblačijo v burke, ni pa treba 80% gol okoli hodit. Presenečena bi bila, koliko 13 letnic je spolno aktivnih in koliko 14+ je skupinsko že seksalo. Eni ste tako prekleto nevedni in naivni, da se mi smilite. Če se mula pritožuje nad spolnim nadlegovanjem, istočasno pa joške razgalja na socialnih omrežjih, ja sorry, meni ne izpade verodostojna. So žrtve in pa so tudi “žrtve”.

Žalostno je že to, da se oba čefurja prodajata kot “slovenska” pevca. Naj gresta domov in tam svirata, če jih hoče kdo poslušati!

Čordića sem nekajkrat videl na televiziji in lahko rečem samo, da je nekulturnik in nekulturnež. Pa še musliman v socialnem stanovanju in hkrati davčno goljufa pri svojih honorarjih.

Izobražen Salle…kje

Zarad kriminala in mamil ter steroidov so ga vrgli iz šole.

Salle nima pojma o repu ne o o petju. Podn

A to je glasba?

Slo je pa res v riti.

Glasba???

Pa kaj, saj ni nobene posilil. Da pa moški peca bejbe,  je pa čisto normalno. Žal pa so zdaj očitno takšni nori časi, da je očitno bolj normalno biti peder ali brezjajčni mamin sinko.

Ni tolk problem, da je osvajal 15 letnice, ki itak izgledajo in se nosijo, kot da jih imajo najmanj 20..Pa ce kazejo “joske” na instagramu, tudi niso ravno nedolzne in zavrte fate..

Vecji problem vidim v tem, da ji je on kao ponujal alkohol, da naj pije, da se bo sprostila na odru, dane bo imela tremeitd..

In on naj bi bil nek zgled in ambasador otrok oziroma mladih..halo??

Na hitro, 28.06.2024 ob 22:45

Ni treba, da se mule oblačijo v burke, ni pa treba 80% gol okoli hodit. Presenečena bi bila, koliko 13 letnic je spolno aktivnih in koliko 14+ je skupinsko že seksalo. Eni ste tako prekleto nevedni in naivni, da se mi smilite. Če se mula pritožuje nad spolnim nadlegovanjem, istočasno pa joške razgalja na socialnih omrežjih, ja sorry, meni ne izpade verodostojna. So žrtve in pa so tudi “žrtve”.

A na plažo tudi ne smejo? Veš koliko gole kože se šele tam vidi? Potemtakem bi bilo opravičljivo, če bi se moški spravili na eno najstnico, saj je imela itak brazilke al pa bikini, potem se je pa še sončila vsem na očeh …

Pa ja, dajte razumet, da mule so mule. Vedno bile in bodo. Odraščajo, itak da hočejo biti všečne in ugajati. Na strani nas odraslih je, da ne prestopimo meje.

Oglasila se je Challetova izbranka. Challe se ima s čim za pohvaliti.  Kaj pa coban Čordic?

Ko je mula enkrat 15, ji lahko čisto zakonito zlezeš v luliko. Pa saj zato jo tudi ima.

kdo123, 28.06.2024 ob 20:17

O kom govoriš? O Čaletu ali Zlatku?

Zlatan

Vidalli, 29.06.2024 ob 10:02

Ko je mula enkrat 15, ji lahko čisto zakonito zlezeš v luliko. Pa saj zato jo tudi ima.

Videli, ti si še en zblojen predator. Vem, ker VEM.

A zadeve v službi si že poštimal? Daj se raje brigajo za to, padalo manj s sponko glavo “razmišljaj”.

Vidalli, 29.06.2024 ob 09:13

Pa kaj, saj ni nobene posilil. Da pa moški peca bejbe,  je pa čisto normalno. Žal pa so zdaj očitno takšni nori časi, da je očitno bolj normalno biti peder ali brezjajčni mamin sinko.

Si ti normalen, dekle je imelo 15.let videti je bil kot, da jih ima 10. let. Poglej vido: Neki neki Ana na youtube… Mi na kraj pameti ne pride, da bi se jo dotaknil ipd.

Poglej video 2:15

.https://www.youtube.com/watch?v=l5625AjRIXY

ona 15, zgleda kt 10, on pa star 28

Ena srečno poročena, 29.06.2024 ob 09:45

A na plažo tudi ne smejo? Veš koliko gole kože se šele tam vidi? Potemtakem bi bilo opravičljivo, če bi se moški spravili na eno najstnico, saj je imela itak brazilke al pa bikini, potem se je pa še sončila vsem na očeh …

Pa ja, dajte razumet, da mule so mule. Vedno bile in bodo. Odraščajo, itak da hočejo biti všečne in ugajati. Na strani nas odraslih je, da ne prestopimo meje.

Srečno poročena (lol)

Pa kaj tebi točno ni jasno? Znaš ločiti lubenico in borovnico. Ve se, kako in zakaj se je treba oblačiti na plaži, kako v restavraciji, kako na pogrebu, drugi slovesnosti. Če prideš na normalen dogodek oblečen kot za na plažo ali v spalnico pač nekaj s tem sporočaš, se ti ne zdi? Ali morava skupaj it cez kakšno knjigo, da ti potrdim kar sem napisala? Drži se ti raje kuhinje, gospodinjskih del in moža. Globljih tem pa se izogibaj.

Od nekdaj se mule lepijo na muskontarje.  Nic novega.  Sicer sta pa zame oba brezveznika z JUGA.

Kakorkoli Že obračate, v vsakem primeru je moški, ki se mu dvigne na 13 letnico duševni bolnik. Lank9 zadevo kamuflirate kolikor hočete, opravičujete moške in krivite punčke, ampak deklica, ki seksa pred 15 letom, je zlorabljena, četudi se tega sama ne zaveda. To ima hude posledice za njeno psiho. Enako je s fanti, ki seksajo pred 15. letom. Moški, ki jih otroci privlačijo, pa so pedofili. Tu ni debate.

Striček Sašo, 28.06.2024 ob 16:49

Že po njegovem srbohrvaškem imenu Čale Sale (prevod striček Sašo), ti je jasno, da ma tip rad otroke….

A ni to nekaj istega kot tole Magnificova Cici Mici ( zelo nazorno besedilo in video in slogan : Čiko to zna…

http://www.youtube.com/watch?v=QluF7UUy1Ws

Pozor na 3:0 minuto videa- muving rokce, sklonitev dol v naročje, in face expression na Magnificovi lutki…..

Besedilo:

CICI MICI (author: Magnifico, lyrics: Magnifico) Cici mici priđi mala čici ne bih ja, ne bih ja zašto sama šetaš po ulici ne znam ja, ne znam ja Slatka si mi u toj haljinici nisam ja, nisam ja Dođi, da te vozam po šumici ne treba, ne treba samo priđi, slobodno sedni mi u krilo zažmuri, da ti ljubim lice milo sad spavaj, opusti se i samo sanjaj i ne brini, jer sada tebe čuvam ja Cici mici, priđi mala čici ne bih ja, ne bih ja zašto sama hodaš po kišici ne znam ja, ne znam ja Slatka si mi u toj kabanici nisam ja, nism ja dođi, da te šetam po rosici ne treba, ne treba samo priđi, slobodno sedni mi u krilo zažmuri, da ti ljubim lice milo sad spavaj, opusti se i samo sanjaj i ne brini, jer sada tebe čuvam ja Cici mici, priđi mala čici ne bih ja, ne bih ja Dođi mi, priđi mi Ne bih ja, ne znam ja Ali čiko to zna! Vocal, guitar: Magnifico

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close