Challe Salle pedofil
Pedofil?
Koliko pa so bile stare?
15???
Ker če so bile stare 15 let, potem ni storil nobenega prekrška❗
Daj poglejte si naš zakonik.
Ker tip je LEPOTEC, jaz bi tudi pri 15ih z njim v posteljo skočil.
In nobena 15letnica ne bo imela travm, ker je bila z mladim in pozornim lepotcem.
Problem je pa nekaj drugje zdaj. Nekaj drugega me tukaj zmoti.
In sicer to, da sem tega tipa slišal, ko je moraliziral in se delal izredno pridnega in finega fanta.
Že takrat me je zmotilo njegovo moraliziranje, da bi se pa zdaj to izkazalo za resnično pa bi bil kar problem.
Da ne govorim, da je sodeloval v neki vladni akciji (SD mogoče?) mladi brez alkohola. To me je zmotilo. Ker naša usrana družba žal mladim nima nič za ponuditi. Veliko mladih ima težave s psihičnim zdravjem. In vsaj ko kaj spijejo se odprejo in zaupajo prijateljem o svojih občutkih, stiskah… Edino takrat zberejo pogum, da punco ogovorijo….
Ja se strinjam, da naj bojo mladi brez alkohola. TODA kaj pa jim znate ponuditi namesto alkohola? ? Kakšno pametno alternativo jim lahko date, da bojo imeli samozavest, da bojo bili odprti, da bojo znali predelovati svoje občutke.
Veliko staršev jim žal ni znalo dati takšne dobre popotnice v življenju. In tudi zato se nekateri zatekajo k alkoholu. Žal.
Tako da tista akcija je bila glupa in nekoristna. Same puhlice so jih bile. Sploh niso razumeli problematike.
verjamem, 28.06.2024 ob 15:35
Od moje hčerke kolegica je imela s tem Čaletom probleme ko je imela 13 let, on pa mislim da takrat 23…. Jo je nadlegoval in želel podret. Tako da kar verjamem temu kar se govori.
Zakaj nisi prijavila takrat? Al pa njeni starši?. Sedaj sereš na usta, bezveze.
Ni črnobelo, 28.06.2024 ob 15:52
Sem proti vsakemu spolnemu nadlegovanju. Ampak dajmo si priznat. Punčke 13+ malodane hodijo naokoli na pol nage, po internetu pošiljajo fotke svojih frčafel in se nastavljajo in rinejo v vse kar je slavno in kul. Mladi moški to razumejo drugače. Kje so starši, da jim pojasnijo neke zadeve?!
Mladi Moški? Kakšni mlado moški neki? Gre za očeta!!!!! In sramota je, da nekdo, ki ima otroka, nadleguje najstnice. Sori, ampak očitno je ta svet popolnoma sklenil s tirnic. Aja, ups. Tako je bili že od nekdaj. Konzervativci prav vzpodbujajo perverzijo moških in krivijo ženske za vse. Tudi če gre za punčke. Potem pa iz takih konzervativnih umazanih ust pridejo komentarji, kot smo jih slišali ob zadnji obtožbi pedofilije župnika. Zaostali opranoglavi vernik, ki vsako nedeljo tiči v cerkvi, je izjavil, da je punčka sama kriva, da jo je župnik zlorabljal, kaj SE JE PA NASTAVLJALA!!!!! Oh, res so takšna sodrga ne zasluži živeti. 8 milijard nas je na svetu, pa vas je 9/10 preveč. Samih nemoralnih, glupih, idiotskih zblojencev, ki jih ne bi bilo škoda, če jih jutri s sveta zradira jedrska bomba.
@bozomon To maš pa prav ja, ima tisto “damage kontrol” faco xD
hmm902, 28.06.2024 ob 19:32
Me prov zanima, če ga bo žena obdržala, ker bo vse lepo minilo.
KAj lepo?
Pac Boze oprosti, skozi celotno temo se javljam obrekujem vtikujem…
Jst mislm da on nima neki kesa… sej pa pogledas… spa v interkontinentalu… to je kuponko…
egipt… najcenejsa destinacija… jst na sociali si ga lahko privoscim…
Avto sponzorsko…
Vsi ki so kao nekaj, zivijo v ljubljani. Majo svoje flete…
Dobi nekaj malega od tega kar pocbe pa sponzorji… ampak to gre sprot.
Ti @ ni črno-belo kak argument neumen je to tvoj…
Apropo. Naj te vprašam a ti če vidiš da je blagajna in izhod iz trgovine prazna potem tudi kar ukradeš izdelek… Ker zdaj tako bebavo opravičujes zlorabo…
Meni razgaljeni otroci, punce tudi niso ok po mojem mnenju, ampak to se ne pomeni niti slučajno, da sme kdorkoli kakorkoli zaradi tega poseči v njihov osebni prostor, intimo.
Enako kot ti ne smeš krasti, četudi je cela trgovina brez trgovcev, ki bi ti zaračunali izdelek.
Dejte nehat s takimi neumnimi izgovori.
Et… sicer je koncano pa za dve uri… tist je bil mislim za 4…
Ce je un makedoncic meu slike iz tega lokala na vrhu… kva je to?
Ta dva tam in to peticno? ??
Jst sploh nimam kaj tam pocet potem?
bozomon, 28.06.2024 ob 19:37
KAj lepo?
Pac Boze oprosti, skozi celotno temo se javljam obrekujem vtikujem…
Jst mislm da on nima neki kesa… sej pa pogledas… spa v interkontinentalu… to je kuponko…
egipt… najcenejsa destinacija… jst na sociali si ga lahko privoscim…
Avto sponzorsko…
Vsi ki so kao nekaj, zivijo v ljubljani. Majo svoje flete…
Dobi nekaj malega od tega kar pocbe pa sponzorji… ampak to gre sprot.
Kolk ma dnara je predvsem odvisno koliko računa za nastop. To je najbrž javno dostopen podatek. Neka okrogla sredina slovenskih izvajalcev je 1000 eur na nastop. Za kakšne šole, kjer si dela predvsem reklamo za svojo ciljno publiko je verjetno brezplačen.
Pa rečmo, da ima poba ene 3 nastope na teden. Pol manj izven sezone. S tem, da mora plačat še razne storitve, kot je manager, band, opremo, snemanje plat…
Jaz bi rekel da potegne ene 4 jurje bruto bruto zase na mesec v povprečju. To pa je dobra 2 jurčka neto. To pa za tako zajebancijo kot se jo gre ni nakaj velik. Vsak programer, ki par uric na dan sedi za računalnikom potegne 2500 neto, pa še popoldne dela zase….
Forum je zaprt za komentiranje.