Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Challe Salle pedofil

Challe Salle pedofil

“””””siol.net/trendi/glasba-in-film/zlatkova-pesem-povod-za-priznanja-stevilnih-deklet-se-je-tudi-institut-8-marec-637822″””””

A ves… sicer nisem na klepčevi strani ampak mal se je za uprasat po namenih teh deklet…

Momci… slavni momci… provod… kao high life… reperi ovo ono… žarometi… instagrami…

Ja kaj mislis zakaj si lahko bila zraven??? Ker si pametna? Sposobna?

usak izmed njih je dobil kar je hotel…

Screenshot 20240628 131248 Chrome

Odgovor na objavo uporabnika
sjsjsj, 28.06.2024 ob 12:44

deystvo, 28.06.2024 ob 12:20

tkole, 28.06.2024 ob 11:58

Bine106, 28.06.2024 ob 11:14

Zlatkove kariere je konec. Zdaj išče razloge, da bi se lahko spet ven metal. Po njegovih nebulozah tega primotivca nihče več ne posluša . Teoretiki zarot so vsi utonili v lastnem dreku : Zlatko, Saška, Werner, Potrč…

Ne govori bedarij no. Zlatko sploh nikoli ni delal na karieri pa je bog rap-a v Sloveniji. Challe pa je tako vneto delal, da si je kar sam kupil oglede. Prej bi rekel, da bo njegove kariere konc.

Zlatko je daleč od ‘boga rapa’, po kakovosti ni niti med top 10 raperjev v Sloveniji. Vsak ima svoje mnenje, je to ustavna pravica.

Imaš mačka še od včeraj? Ker si se ga moral napiti očitno zaradi žalosti na izdan komad od Zlatkota. Zlatko je med top 10 raperjov definitivno.

Alkohola ne pijem, tisti komad je nekaj na silo in na hitro skup spacan zaradi užaljenosti.

Daleč je Zlatko od Doše, Drilla, N’toka, Dandrough rapa, Emkeja, Gheta, Ali ena.

Ko šiša oba čefurja, če se ravsata, to se naj čefurji sami zmenijo med sabo , kateri je boljši al slabši, saj  nikogar ne zanima, kdo pa to posluša, itak živijo od države od nas, ki delamo

Ime ali vzdevek, 28.06.2024 ob 07:03

Ja Zlatko. Se bo treba sprijaznit, da tebe publike ne prenaša, Čale-ta pa malo bolj. In da ima Čale večji talent kot ti, da lepše zgleda, da zna izbirat imena potomstvu, še kaj bi se našlo. To, da se je mlado metalo po njem, je javno znano. Če je to dejansko izkoristil, so druge poti za dokazovanje in kaznovanje, kar vedo tudi njegove morebitne žrtve. Zdaj, če pa kakšne ni, čeprav si je želela, da bi jo … take hitro postanejo žrtvike male bogice, ko se pojavi prilika.

Teslo Zahojeno. Dej, zgonite se ti in tebi podobni nazaj dol od koder ste prilomastili.  V razvitih državah pač spoštujemo ženske in ne fukamo otrok in koz.

js,js,js,JST!

Challe

bozomon, 28.06.2024 ob 13:16

A ves… sicer nisem na klepčevi strani ampak mal se je za uprasat po namenih teh deklet…

Momci… slavni momci… provod… kao high life… reperi ovo ono… žarometi… instagrami…

Ja kaj mislis zakaj si lahko bila zraven??? Ker si pametna? Sposobna?

usak izmed njih je dobil kar je hotel…

Screenshot 20240628 131248 Chrome

Glej, Dragec. Če živiš na zahodu, se boš moral prilagoditi zahodnim vrednotam. Pedofil je pedofil, pravim moškim pa tudi nage mladoletnice, ki se jim ponujajo, ne pridejo do živega. Razumeš? To je MOŠKI. Tak, ki ga vsak pramen las, mini krilo ali dolg pogled spravi iz tira, pač ni moški. Je papak, kekec, karkoli hočeš. Ampak moški ni. Ni nobenih opravičil tukaj.

Mi poveš katero izobrazbo ima klepec laže

8. marec se je že ‘priključil’…nebom komentiral.

KlepecLaže, 28.06.2024 ob 14:18

Mi poveš katero izobrazbo ima klepec laže

MIslim, da je po ene par ponavljanjih postal gimnazijski maturant. Mamica je bila na isti šoli učiteljica športne.

A challe sploh še ima kakšnega sponzorja?

????, 28.06.2024 ob 14:35

A challe sploh še ima kakšnega sponzorja?

STari ej…

Ukopo ga je. Prou ukopo.

Pa katerega normalnega Slovenca brigajo te jugo razprtije. Naj se grejo dol prepirati.

pringels že dela na preklicu

če sem prov zasledill, 28.06.2024 ob 15:21

pringels že dela na preklicu

Konc je z njim. To mu pomoje ne bo ostal dolzen… enkrat mu bo vrnil… za vedno ga bo zasovrazil.

Rekel sem da sem zlatkota videl v dzamiji… pise u kuranu. Ko tebe mrzi, sigurno ce on bez spomena ostati.

Ker delam na bencinskem servisu je danes veliko ljudi zelelo vrniti karte za ze kupljene prihajajoce koncerte od caleta

Pa reku je na lajvu od picija, da je suženj kreatorju.

Isto u temu komadu rece da pazi na duso al neki…

Nauk zgodbe. Tudi ko ti gre najboljše v življenju, ostani skromen…Ne pljuvaj po drugih. Vsak se po svoje trudi na poti uspeha.

Šalje Allah konjenicu!!! Auh! Itekako. Vazda podpomaže vjernike.

ALLAHU AKBAR!!!

Od moje hčerke kolegica je imela s tem Čaletom probleme ko je imela 13 let, on pa mislim da takrat 23….  Jo je nadlegoval in želel podret.  Tako da kar verjamem temu kar se govori.

Sem proti vsakemu spolnemu nadlegovanju. Ampak dajmo si priznat. Punčke 13+ malodane hodijo naokoli na pol nage, po internetu pošiljajo fotke svojih frčafel in se nastavljajo in rinejo v vse kar je slavno in kul. Mladi moški to razumejo drugače. Kje so starši, da jim pojasnijo neke zadeve?!

Sem se spomnil tega videa…

Dej na 2minuti 50…

https://m.youtube.com/watch?v=9Y1_csxUqQ8&pp=ygUabWFya28gxb5lcmphbCBjaGFsbGUgc2FsbGU%3D

Uprasanje kak je doma…

čakte čakte čakte ! dejmo na stran, kdo je on, pa kakšno musko ma pa te fore.

Tole da se javljate čez 10 let, kako ste bile ne vem nadlegovane pred desetimi leti ni nič druzga kot pa plan nekoga uničit. Ne pravim, da posilstvo, nadlegovanje in tako dalje je sprejemljivo, daleč od tega, ampak da nekdo men reče, da sem ga / jo posilil pred desetimi leti, za stvar ki jo ne more niti on / ona dokazat niti jaz, vsi vemo, kam pes taco moli.

Tako da ali bodite tiho, ali pa prijavite takoj ! Tukaj ni nič drugega kot to, da Zlatko in Challe nekaj imata en spor in so seveda dal ven zdej to zadevo. Če bi bil namesto Saleta, bi hotel dokaze. Dejte, dokažte, rekla kazala je najlažje !

SDSovci pa nacionalisti pa sam tih bodte, vi ste pa tazadni pr tej temi, kolk se šlata babe po vaških SDS kafanah ! Sam nehite res.

Že po njegovem srbohrvaškem imenu Čale Sale (prevod striček Sašo), ti je jasno, da ma tip rad otroke….

@anonimno 7176 Pa kaj imajo neki perverzni SDS boomerji veze s tem, da se pogovarjamo o “glasbenikih” (kateri bi v psihološko zdravih družbah pucali sekrete, ne pa da služijo masten denar na račun še bolj neumnih množic).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close