Challe Salle pedofil
Se sploh ne čudim, da vas politika nateguje po dolgem in počez. Vedno spregledate bistvo, vedno ste v enem navijaškem klubu :)) pa naj se gre za politiko, nogomet, glasbo-karkoli.
Bistvo ni navijanje za svoj “team”, bistvo je, da je nekdo nekoga “obtožil” nasilja in zlorab mladoletnic. Bistvo je, da ni podal prijave na policijo ampak je napisal pesem. Veliko bolj verodostojno bi izpadel, če bi pete odnesel na policijo namesto v studijo. Jaz vem, da bi naredila točno to, če bi vedela, da nekdo zlorablja mladoletnice, pa bi bil ta nekdo lahko sam papež ne pa nek no name slo. glasbenik. Če je počel to cesar ga obtožuje potem obstaja samo ena pot- poješ ampak na PP.
Anonimno 9600, 28.06.2024 ob 08:32
Se sploh ne čudim, da vas politika nateguje po dolgem in počez. Vedno spregledate bistvo, vedno ste v enem navijaškem klubu :)) pa naj se gre za politiko, nogomet, glasbo-karkoli.
Bistvo ni navijanje za svoj “team”, bistvo je, da je nekdo nekoga “obtožil” nasilja in zlorab mladoletnic. Bistvo je, da ni podal prijave na policijo ampak je napisal pesem. Veliko bolj verodostojno bi izpadel, če bi pete odnesel na policijo namesto v studijo. Jaz vem, da bi naredila točno to, če bi vedela, da nekdo zlorablja mladoletnice, pa bi bil ta nekdo lahko sam papež ne pa nek no name slo. glasbenik. Če je počel to cesar ga obtožuje potem obstaja samo ena pot- poješ ampak na PP.
MA dej clouk kako cinkanje? Kaka murija?
Ne dela se to tko. Ne gre se to tko.
Sori, ampak če bi bil velik umetnik, ne bi imel takih besedil, lepo te prosim!
So mi umetniki zanimivi, sem poslušala tudi kakšen intervju itd. Ampak za Challeta žal ne morem reči, da je umetnik. Umetnik ne gleda, da ima skladba točno toliko in toliko minut in sekund, ker so zračunali, da ljudje nočejo daljših skladba, umetnik ne bi imel taka nebulozna besedila, na umetnikove koncerte ne hodijo v večini 13 – 15 letniki.
Lahko, da ima dobro ekipo, da je naštudiral kaj se prodaja in kaj dobiva klike, ampak to je pa tudi vse. Glede izobrazbe pa res ne vem, toliko se nisem z njim ukvarjala. Zame je zgolj in samo podjetnik, daleč od nekega iskrenega umetnika, ki bi imel kaj dati ven iz sebe, dati svetu neko sporočilo. Je v Sloveniji mnogo boljših raperjev, ki so morda manj poslušani, popularni, nimajo svojih zvezkov, vendar so vsaj zame mnogo bolj kvalitetni.
Ena južna neprijavljena, 28.06.2024 ob 07:26
Challe, Zlatko poslou te je na Žale??
Čordić bi naredil neke šole, če bi imel več v glavi, ne da se dela na suho pametnega in se medijsko izpostavlja v posmeh drugim, ko se ima za nekega čegevarca in kvazi borca zoper nepravičnost iz fotelja doma, ker tako nič ne dela, samo vleče denar od države s statusom “kulturnika”. Spot je čisto projekcijski, ker to, kar poje o Challetu, velja tipično za njega s krhkim egotom, ki je prenapihnjen in se takoj razpoči, ko ga nekdo malo pokritizira.
Ta teden: Kaj za en Zlatko?
.https://www.youtube.com/watch?v=ey-c5D0gcxE
Ta teden: Zlatko se je znašel na seznamu izbrisanih na Ministrstvu za kulturo
.https://www.youtube.com/watch?v=C6mjQW5m6do
Ta Teden: Zlatko o SAZASu na kratko
ko se bureki tepejo med sabo.
Sem šel pa gledat na spletno stran čaleta di saleta. Vidim, da ima ekipco pa kar slovensko. Manager je slovenc, pevke, ki jih domnevno zlorablja so slovenske deklce od slovenskihbstaršev…. Rečt se tako ali tako ne sme rečt, bohvaruj slovenkam. Boste že same pogruntal/e kaj je to čefurska patriarhalna kultura in kaj je to matriarhalna kultura v kateri so vas izučile slovenske mamice.
Temu se reče karma, ker je človek tako dvoličen. Po enem uponaša svojega prijatelja “Perota” po izgovorjavi besed, po drugi strani mu hodi na stream. Pred kamero govori lepo, za kamero govori grdo. Če je delal na komunali, pa bil na tleh, nerabi zdaj frustracij kazat na ljudi, pa se dvigat nad njimi, zna pristati ponovno na njihovi delovni pogodbi. Jović mu je dal kruh, zdaj ga Challe ne pogleda, ok resno? . Ko se seljak u gospodi je res sranje, in res je.
Pravi vzornik, 28.06.2024 ob 06:48
Mamice so v Mercatorju kupovale za svoje otroke zvezke z njegovo podobo. Nastopil je tudi v mladinskem filmu. 33 letni Saša Petrović, t.i. reper Challe Salle pa je vse skupaj očitno izrabil kot vabo za lov na mladoletnice….
Tepel naj bi tudi svojo partnerico.
No pa saj v svojih javno objavljenih videospotih grozi za avtomatsko puško. Ampak ker je bil čefur se je v medijih o njem pisalo samo dobro…
V spotih ima ‘zanimive’ osebe, med drugim razvpitega MMA fighterja Boaja Kosednarja – Želvo
Nobeden od njiju mi ni pri stcu, mogoče kakšen komad ali dva.
Me je pa zmotila “zloraba” dekleta, ki je to trpelo dve leti. Mater no, a ta dekleta nimajo staršev???
Drugače pa: takšnih “zlorab” je za odrom veliko. Punce se limajo na glasbenike in oni res ne vprašajo za osebno izkaznico. Babnce so kot traktorji …
Kakšen glasbenik, Challe ni noben glasbenik, ne govori bedarij prosim. V tem vidi samo denar in svoje napihovanje. Glasbenik je Jan Plestenjak, on pa je ja! Človek obvlada kitaro, veš koliko let pa odrekanj vzame samo ta inštrument? Veš? Kje je potem še petje, teksti in vse ostalo? Zame je on glasbenik. Pa če delaš primerjavo med njima, se tudi v osebnosti zelo razlikujeta!
Bine106, 28.06.2024 ob 11:14
Zlatkove kariere je konec. Zdaj išče razloge, da bi se lahko spet ven metal. Po njegovih nebulozah tega primotivca nihče več ne posluša . Teoretiki zarot so vsi utonili v lastnem dreku : Zlatko, Saška, Werner, Potrč…
Ne govori bedarij no. Zlatko sploh nikoli ni delal na karieri pa je bog rap-a v Sloveniji. Challe pa je tako vneto delal, da si je kar sam kupil oglede. Prej bi rekel, da bo njegove kariere konc.
Ni presenečenje da na novi24 sledijo tega Perota na yt in da so tudi oni objavili posnetek pljuvanja s strani salleta.
Moram reči, da me je z obnašanje salle negativno presenetil… Pljuval je vse, ne samo zlatkota, sebe pa povzdigoval in celo reče če se ne motim, da hoce spoštovanje prvo zase… Si misli potem se spoštljivo obnašaj ti… Ampak tole v yt je bilo daleč od spoštljivega obnašanja… In glede na to da je v intervjujih za medije salle čisto kontra slika kot se je pokazal tu… Se je v mojih očeh sam pokazal kot hudo dvoličen in res vprašanje potem kaj vse od drugih obtožb je še res lahko, če je tudi sicer tako dvolicen…
tkole, 28.06.2024 ob 11:58
Ne govori bedarij no. Zlatko sploh nikoli ni delal na karieri pa je bog rap-a v Sloveniji. Challe pa je tako vneto delal, da si je kar sam kupil oglede. Prej bi rekel, da bo njegove kariere konc.
Zlatko je daleč od ‘boga rapa’, po kakovosti ni niti med top 10 raperjev v Sloveniji. Vsak ima svoje mnenje, je to ustavna pravica.
deystvo, 28.06.2024 ob 12:20
Zlatko je daleč od ‘boga rapa’, po kakovosti ni niti med top 10 raperjev v Sloveniji. Vsak ima svoje mnenje, je to ustavna pravica.
Imaš mačka še od včeraj? Ker si se ga moral napiti očitno zaradi žalosti na izdan komad od Zlatkota. Zlatko je med top 10 raperjov definitivno.
Hahaha… oba sta navadna bedaka. Ampak manj zoprn mi je challe. Se mi pa dozdeva, da pod hvalami o zlatkotu piše kar on sam ali pa njegovi bližnji tip je tako zabit kot kanta in skrajno nekulturen. Mislim, da ima neko motnjo, morda diagnozo? Ne vem no… obnaša se kot nesramen in razvajen vrtčevski otrok. res dvomim, da je zlatko ljudem tako zelo všeč kot ga tukaj hvalijo. Mogoče prepriča še koga s poklicno šolo ali manj. Drugače pa je primitiven do amena. Ch |alle pa je tudi vse prej kot perla ampak vsaj zna kaj povedat in več kot dva stavka skupaj spravit pri komunikaciji z ostalimi. Pač oba sta bedaka in to je to
Anonimnica 888, 28.06.2024 ob 12:54
Hahaha… oba sta navadna bedaka. Ampak manj zoprn mi je challe. Se mi pa dozdeva, da pod hvalami o zlatkotu piše kar on sam ali pa njegovi bližnji tip je tako zabit kot kanta in skrajno nekulturen. Mislim, da ima neko motnjo, morda diagnozo? Ne vem no… obnaša se kot nesramen in razvajen vrtčevski otrok. res dvomim, da je zlatko ljudem tako zelo všeč kot ga tukaj hvalijo. Mogoče prepriča še koga s poklicno šolo ali manj. Drugače pa je primitiven do amena. Ch |alle pa je tudi vse prej kot perla ampak vsaj zna kaj povedat in več kot dva stavka skupaj spravit pri komunikaciji z ostalimi. Pač oba sta bedaka in to je to
Ti si pa ista kot Challe. Razlika med vama je samo takšna, da on dela statistiko na številke, ti pa delaš na zaključeno izobrazbo.
Wtf, 28.06.2024 ob 13:01
Nepreverjene informacije? Dajte casu cas. Pa lep dan. Upam, da nimate otrok!
berem zdej novico…. mislim da od siola… kao ta druga pravi preiskava… pa vidis sliko instagrama pred burj al arab… dubai dubai dubai????
Cudna tale dekleta… ta nisem resna cela potetovirana… cist u autu… slike ko da ma psihicne tezave… utesnjena…
Forum je zaprt za komentiranje.