Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čevlji

čevlji

Drage moje ženskice!!!Zanima me kaj menite o letošnjih novih modelih čevljev.Komaj smo se navadile na špičake,sedaj pa so spet moderni okrogli čevlji.Danes sem imela nakupovalni dan in sem si kupila roza okrogle čevlje,ki so res dobre,ampak………kako se navaditi,da je noga sedaj dosti manjša.

Naj bo moderno karkoli,jaz sem se navadila na špičake in ker jih imam 7
parov,jih bom še en čas nosila.

Meni je sprememba všeč, sem bolj tip za okrogle čevlje, samo Tinka, roza čeveljcev si pa ne predstavljam na sebi, mam ene bež ampak je moj dragi alergičen na njih…:)))

Zakaj je alergičen?Jaz sem svoje pokazala možu pa je rekel,da so lepi in veliko boljši kot špičaki.

Jaz imam tudi kar nekaj špičakov in še si jih bom kupila .) Men so pač bolj všeč, kot okrogli :(. Moda gor, moda dol! :))

lp-nadine

Jaz imam oboje po nekaj parov in bom tako tudi nosila.

Kje si kupila roza čevlje? Sama sem pred 14 dnevi kupila luštne “okrogle” lakaste bele balerinke. In komaj čakam, da jih nataknem! :-)))

Kupila sem jih v Bati-15.990.,visoka peta.

Tinka, pravi, da so to sladoledarski čevlji, to v njegovem jeziku pomeni, da mu grejo na živce pastelne barve…no ja njegov problem…jaz pa ljubim svetle barve + sonce, joj kako sem kičasta:)))

Se kar strinjam s tabo-tudi jaz sem nora na žive barve in mi je letošnja moda zelo všeč.Deci pa tako ali tako samo jamrajo čez modo-pogledajo pa vse kar je kičasto in tuje.

Jaz pa špičakov nisem nikoli prebavljala 🙂

Ja se strinjam s tabo, tinka…. jaz špičake obožujem, včeraj sem si kupila bele….ne morem iz svoje kože… tiste balerinke al kako jim že pravijo so mi mim…

Meni so špičaki bolj všeč in si bom verjetno kupila kakšne špičake na paske, z čist malo peto. So mi pa grozni ti neki roza in svašta čevlji, ki izgledajo tako kot tisti copati, ki smo jih včasih nosili v oš (taki, na gumico), samo da imajo ti pač petko-groza!

Punce moram vam povedati,da sem roza okrogle čeveljčke nesla nazaj in sem namesto njih vzela bele špičake.Včeraj sem sem preprobala celo garderobo in mi okrogli čevlji nikakor niso posali nikamor.Špičaki pa ………….oh………..full dobro.Vsem skupaj želim lep tale deževen dan.

Letos niso čisto okrogli moderni ampak malo manj špičasti. Okrogli bljek, špičaki njami in tudi trgovne so polne nove robe in večina je še vedno špičastih.
Po moje bo to kar nekaj časa in ker jih ima tako ali tako cela slovenija in vsi res ne bomo kupovali takoj malo manj špičastih pa tako ali tako so full dobri zato jih ne bom menjala.

Tinka dobra odločitev sigurno boš bolj seksi!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close