Najdi forum

Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Čevlji za široke noge

Čevlji za široke noge

prosim vas, če mi kdo pove, kje se lahko kupi ženske čevlje (balerinke, …) za široka stopala. S hčerko sva prehodili še pa še trgovin v Ljubljani, ampak vsak čevelj je preozek.

V Ljubljani nikjer, V Avstriji in Italiji, sicer pa v internetnih trgovinah dobiš dobiš 6 različnih širin čevljev, tudi izredno ekstra široke.

Poglej v prodajalnah s čevlji znamke Ara. Ena je zagotovo na Miklošičevi, ena je na Celovški, nekaj Ara modelov sem videla (sicer lani) tudi v Massu v BTCju. Pa gotovo še kje.

ima tako široka stopala? Po tebi ali po možu?

Super odgovor na vprašanje! Čestitke!

Sicer pa – afsd, poglej na spletno stran Čevljarstva Kortinik. Nekaj modelov imajo bolj širokih, če je potrebno, dajo čevelj takoj na kopito in ga razširijo. Cene zelo zmerne, zelo prijazni.

Jaz imam z njimi zelo dobre izkušnje. Imam široka stopala, po mami (da kar takoj odgovorim Po kom pa).

¸

Ena je v podhodu Plave Lagune. Mislim, da imajo širši modeli oznako H.

Ne zmeni se za blesave komentarje zgoraj. Svetujem ti, da geš v trgovino Žilnik in povprašaš za čevlje znamke Kacper. Druge prodajalne te znamke ne držijo.

tu poglej, kje v bližini imajo trgovino – pa dober nakup! 🙂

Balerinke slovenske firme COKO.

Prodajajo jih v Supernovi v 1. nastropju, pa tudi na Trubarjevi v trgovini Stelka.

To je znamka Čevljarstva Koritnik, ki sem ga omenjala zgoraj. Imajo tudi trgovino doma, v Pšenični polici, pa tudi na Bledu, če se ne motim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close