Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čevlji mi smrdijo

Čevlji mi smrdijo

Popolnoma usnjeni čevlji so mi zasmrdeli; saj veste cel dan v službi, vroče, najlonke. A se da kaj naredit, ali so za stran.

Povprašaj pri čevlarju!

Noge si umit vsak dan, ne enkrat na teden!

prvo jih fajn pošpricaj s kakim SMRAD-ELIMINATORJEM, potem jih daj malo na veter, da se preluftajo (malo pomeni ene 2 dni…..), potem jih pa že spet pošpricaj. Za nekaj časa bo dobr………… pa ko jih špricaš, pa to, daj vložke ven…… po možnosti tudi kupi nove vložke

pa prijetno življenje brez smradu ti želim :)))

LP

Remedy

Odstrani vložke iz čevljev, čevelj fajn našpricaj s sredstvom za odišavljanje čevljev, daj na zrak za nekaj dni in ponavljaj odišavljanje. Medtem kupi nove vložke in bo zadeva rešena za nekaj časa.

čevlji draga moja smrdijo od nog. Sramota,da se to dogaja ženski v današnjem času ko je toliko preparatov,da glava boli.

Čevlji ne smrdijo samo od nog cukrček. Smrdijo lahko od raznih lepil, materialov, s katerimi so čevlji izdelani. ponavadi smrdi barva, s katero je usnje pobarvano.

Ne nosi istih čevljev dva dni zapored, da se bodo lahko v času počitka dodobra presušili. Če so stalno vlažni, se razvijejo mikroorganizmi in od tega tudi pride smrad. Koristno je tudi, če imaš možnost, da imaš v službi še en par čevljev in se lahko tekom dneva tudi preobuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close