Četrti otrok, nov avto in slabe finance
Dvom593, 24.07.2024 ob 00:22
Žena si želi na svet spravit še četrtega otroka. Finančno gledano sva v k.! Dolžna njenim staršem oba skoraj 25000€, ona še bratu skoraj 40000€, imava kredit za bajto, ko ga tako ne plačujeva redno in še kredit za avto. Četrti otrok bi pomenil večji ali celo dodatni avto s 7 sedeži. Meni ni za nek imidž, niti mi ni za še enega otroka ker mi že ti trije iskreno povedano pijejo živce. Žena se obnaša kot da ji boli k.ker so tako cele dni do večera v varstvu pri starših. Ona bi ne glede na moje mnenje čimprej zanosila in vzela nov avto. Omenjala je opcijo, da bi kredit vzel moj foter oz.šel.za.poroka, ona pa bi plačevala obroke.
Moj foter je malo blesav in bo še res šel za poroka. Ne bom rekel da žene ne spoštujem a očitno ona ne spoštuje mene. Ne vem kaj naj naredim. Kredit je name in ločitev ne pride v poštev. Obrok samo za bajto je skoraj 1.5k.
Ideje?
naj stari starši nehajo skrbeti za otroka in naj žena skrbi zanje.
Bo nehala o 4 otroku, ker bo še za sex prezmatrana
Yep, sorry avtor, meni se zdi tvoja žena tudi malo fijuu- fijuu, to je pač bolezensko rojevanje otrok…samo takrat, ko je noseča in ima novorojenčka ima očitno tisto pomembnost ,ji nekaj dogaja po možganih, potem ,ko otroček zraste ji pa ni več zanimivo…
mogoče bi šla na kake skupne terapije, da se izjasni kaj jo žene po tolikem številu otrok, sploh ,ko so že trije nepreskrbljeni in k starim staršem porinjeni…da se ugotovi zakaj se s temi starejšimi ne želi ukvarjat…to je psihološko bolezensko…
no, potem bo pa še peti in šesti , mogoče bo prišla še v medije in bo imela pozornosti, kot jo išče…razmisli v te smeri.
V bistvu je vseeno. Sta itak ze v k***. Skoraj 70k dolzna +150k kredit za hiso, otroke vama itak vzgajajo stari starsi. Ce hoce imeti cetrtega- To ji bo omogocilo, da bo nekaj let doma na racun drzave. Naj ima vrtcevske otroke vsaj 3 leta doma, da vrtca ne bo treba placati, manj bodo bolani. Sama si lahko omisli popoldne kako delo doma za dodaten income….4. otrok ne spremeni nic, kvecjemu izboljsa generalno socialno ogrodje. Ce je zena zdrava, ima zivce, zakaj pa ne.
Kar naredita ga, saj je ob vseh pufih očitno, da je to edino, kaj obvladata v nulo. Za ostale tri že itak skrbijo stari starši, pa bosta z lahkoto jim podturila še četrtega. Kreditov pa že sedaj ne vračata, pol bo res vseeno še tisti kredit za večji avto.
Nekaj časa bo še tako šlo, ko pa bo banka glede kredita za bajto kaj sitnarila, pa je več otrok le prednost… boste večja družina, ki ji grozi deložacija in osebni stečaji in ne bo problema, malo bo prispevalo socialno, pa karitas, pa kakšne nabirke po medijih in bo stvar rešena. Krediti bodo medtem odpisani, otroci bodo pa odrasli… ne sekiraj se za nič, saj smo v Sloveniji.
Mi je ravno soseda zadnjič povedala, da ji je hčera naznanila, da bosta poleg dveh otrok imela še enega otroka. Soseda je samo rekla, do sedaj sem čuvala dva otroka svetek in petek in dejansko je ona največ z otroci, ker mladi delajo po cele dneve, čez vikend pa spita do 12 ure, ker sta utrujena in, da soseda ne bo več skrbela za nobenega in se naj znajdeta kakor hočeta. Kar hitro ju je minilo in ne bo več novih ubogih otrok, ki starše vidijo tako malo, da počasi bodo mislila, da je babica mama. Če pa ni financ pa bi moral že v priorij biti pameten, da si ne moreš privoščit več otrok. Otroci ne morejo biti samo številke z njimi se je treba ukvarjat in iz njih narediti poštene in dobre ljudi, ne, da so potem razpuščeni na plečih starih staršev. V družini pa mora bit vsaj eden prizemljan in dopove tistemu, ki živi na oblakih.
Dvom593
tudi sam sem zelo za čimveč otrok.
ti si nekak ona realnem ona zgleda , da je njej malo prebilo. zgleda da se ji fsa kolesa ne sučejo uredu. nima fseh kokoši v kokošnjaku. kako so otroci cel čas pri babici? kaj vi delate doma? kaj ti delaš doma???
prodajta to hišo, poravnajta kredit in dolgove. zdaj ko so cene visoke. in kupita stanovanje. prodajta avto in poravnajta kredit.
vidvase morata rešit teh kreditov. to je prvo. hišo stran in prodat. kupi stanovanje 4 sobno nekej v okolici nekega mesta. kjer je malo ceneje.
1. stran krdite.
2. kupit cenjše avte.
jaz mislim ,da je tvoja žena pod psihološkim pritiskom družbe. mislim, da jo je kot jaz temu rečem pojedla družba. mora se dokazat v družbi svojih samic, kako je uspešna, kako uspešnega moža ima. spet nov avto. hiša. itd. tvoja žena se ej v neki zapletla. ker verejtno razume, da to ne zmoreta. ima nek skrit cilj. mogoeč se je kje zgonila. jo kdo fuka. rabi izgovor da boš popizdil in se ločil. mogoče hoče to ,da ne borevica nič kriva in boš ti moral plačevat za otroke in še kredit in še kaj!!! nekaj ima za bregom. samo kaj? to je tvoja naloga da ugotoviš! ker to je totalno sumljivo. ponavadi ženske, če ni dovolj denarja, same rajen imajo otroka še enega. on pa bi kr. mogoče ima kakšnega bogatega starega jebača, ki ji obljublja lagodno življenje. mogoče hoče še 4 tega, da odpade preživinina in da ji bo država plačevala in ne bo rabila hodit na šiht. ona si je naredila nek plan, nekak olegica jo je neki napumpala. kakšna lezbika pravnica jo je nafukala neki. ziher. to ni normalno. moral boš pridit stvari do dna. povedala ti direkt ne bo. ponavadi neke zgodbe niso jasne nimajo ne repa ne glave. nič ne paše skupaj. doklervčasih en dodaš v zgodbo, recimo drogo. pol pa kr naenkrat fse paše skupaj. se kr naekrat fso obnašanje vse sranje tko lepo poveže, je fse logično. verjetno ima žensko koelgico, lezbiko, ki ji je pičko zmešala. in ji je obljubila ta pravnica lezbačika, da ji bo pomagala tebe uničit. in ji je rekla da mora imet še enega froca to ej spet 1 leto doma pa 4 leta rabi delat samo dopoldan pa je rešena težekega dela. rizična nosečnost je 2 leti doma. nato ko ima 4 od tebe se loči. in ti ne rabiš plačevat ker država plačuje. moraš pa njej pustit bajto, pa zanjo plačevat. ker te bo tko razpizdila da jo boš usekal in bo klicala policijo in te prijavila in te bodo na silo nagnali z polcijo iz tvoje hiše. in en boš mogel nič. plačeval pa lahko. prodat ne bo hotela. tvojega ftra bo prepričala z luliko lepo. lepo mu bodala fukat pa je to to. pa bo stari fse naredil.
ti si nakopal na vrat, neko prasico. sedaj moraš tko razmišljat?! ne iskat stvari, ki bi povezale njeno obnašanje. ampak iskat vzroke, ki bi pripeljali do tega obnašanja. torej ne kot v primeru. da v zgodbo vključiš odvisnost in drogo, pa se ti fse poklapa. ker ti niti približno ne veš kako gloko gre ta zadeva. ampak moraš postavit v scenarji sam različne cilje in kako bi ona prišlado njih. in pol boš dobil vzrok torej kaj ona počne.
mislim pa da sme ti lepo povedal kaj počne. in da imam kar prav.
probala je drugega tiča. probala je luliko lizat. ta lezbača pravnica jo je naredial v podložno lezbiko, to jo rajca. prvo ji je pičko zmešala in po možgane. tvojo zaljubljeno ženo spretno obrnila sveda z končnim ciljme , uničit tebe in tvojo družino. ker je sama nima. in tvoja žena je bila primerna žrtev. pofukala ji je pizdico njeno in sedaj ji ukazuje. in jo ima v pesti. č ne bo tebe prisilila v še dodatne dolgove in froca, bo povedala fse tebi, da se je gonila z kakim jebačem tvoja draga ženika. nekdo jo izsiljuje. cilj pa je verjetno, da se uniči tebe in da se ti vzame fse. da narediš samomor. ona odvetnica pa na koncu dobi poceni bajto na drazbi.
malo se čuje neverjetno, ampak jaz sem videl že fse. vrjami mi. tudi take zgodbe. čimprej prodaj avto. da se rešiš kredita. prodaj bajto da se rešita kredita. in kupi neki majnšega kjer pač lahko. bratu 40 000 , fotru lahko počansje 25000. to je komi 60 000. torej bajta je verjetno več vredna. zagotovo. in jo prodata za 200 000 in vama ostane toliko, da lahko greta v najem nekam. ali pa kupita stanovanje fotru in mami in greta vidva v fotrovo bajto.
A TI MENE RAZUMEŠ??? meni ni niti malo smešno. mene je strah ne, da ti bo uničila življenje ampak da se boš na koncu zaguncal. to je mene strah.
ZAČNI RAZMIŠLJAT O NEMOGOČEM. PRIPRAVLJENI BODI NA FSE.
NNOBEN SCENARJ NI NEMOGOČ TUKAJ.
poglej večjo sliko. stopi malo nazaj. kaj se dogaja sploh? dogaja se da te sili v še več kredita v še slabši položaj, da ne boš iel denarja za odvetnika. njo pa bo zastopala njena lezbika pravnica. hoče ti vzet moč. skregat tez fsemi. te osamit.
plan izpolnjuje. nek plan izvaja. skrbno načrtvoan.
previden bodi in jo prehiti. reši fseh kreditov čim prej. resno. ta avto ki imata, če je na kredit, prodaj, če se le da. in kupi fesjt cenejsi zanesljiv avto. kot je hyundai i30 karavan recimo. malo rabljn. 1.5 bencin 90 kojn.
bajto prodat čimprej. fotra opozori na ženin plan. mamo tudi. mogoče imajo poleg kaj njeni stari. se te želijo reššit. saj vidiš kaj t delajo. delajo te nemočnega. brez danrja v dolgovih.
BODI PREVIDEN,
Forum je zaprt za komentiranje.