Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem cestni dirkači

cestni dirkači

sorry, MarkoM, krepko si mimo usekal!

Res sem vozil hitreje, a samo 10 km/h (toliko, kot ona prepočasi), blendal pa sem ji zato, ker:
– je zamenjala pas brez smerokaza
– je prevozila polno črto
– je izsiljevala
– je menjavala vozni pas v križišču (odcep to namreč je!)
– nato pa se je še brez razloga skoraj ustavila (tudi to je prekršek)

Za piko na i,……na naslednjem križišču je ustavila toliko prej, da sem se pripeljal vštric…..in mi pričela kazat jezik!!!! Bakica!!!

Očitno je nekaterim vseeno, če naredijo 5 prekrškov in ogrožajo varnost cca 5 do 6 udeležencem, očitajo ti pa seveda tvoj manjši prekršek !?!

Drugače pa se strinjam z JernejemG !

LP

Misliš rečt, oviranje nevrotikov ?

Na cestah itak vlada množična histerija, ljudje so vedno bolj živčni in ne prenesejo, da je nekdo pred njimi.
Zato pa zakoni ne bodo izboljšali varnosti na cestah, saj , če ima človek psihične probleme, mu jih noben zakon ne more ozdraviti.

Pozdravljeni

Voznja brez sunkovitega pospesevanja, brez mocnega zaviranja zmanjsuje porabo goriva in s tem nas planet ohranja nasim prihodnim rodovom.

Sam vedno speljem le s polovicnim plinom. Ustavljem pa se v vecini
primerov le s pomocjo trenja. Taksno znanje in nacin voznje izhaja iz kolesarjenja. Na kolesu je tudi potrebno temeljito pritisniti na pedale ce zelite diseci v kratkem casu 40km/h.

Res pa je, da me je pred pol leta en mlad voznik, ki mu je slo vse prepocasi, s passatom potiskal skozi rdeco luc na semaforju. Po nesreci sta bila oba avta totalka.

Igor

New Report

Close