cestni dirkači
Končno je policija začela z nadzorom cestnih dirkačev, ki s predelanimi in izgleda tudi tehnično neustreznimi vozili ogrožajo ostale udeležence v prometu. Upam, da se akcija policije ne bo tako hitro končala, saj je velik prispevek za manj smrtnih žrtev v prometu – samo pomislite na zadnji konec tedna. Cesta naj bo za prevoz iz točke A v točko B, dirkališča ali pa zaprte steze pa naj koristijo tisti, ki hočejo adrenalina, bo za vse bolj varno. Pa naj nobenemu ne služi izgovor, da za to ni denarja ali steze. Nam vsem skupaj je blizu Grobnik na Hrvaškem.
Lep pozdrav in srečno vožnjo vsem!
Očitno so bile informacije v medijih razumljene malo narobe. Na cestah bo vse po starem, tisti ki dirkajo sedaj bodo to počeli naprej. Namen je poizkus zajezitve drag-race dirk v poznih večernih oz. nočnih urah. Mogoče je to moteče za tiste v naseljih ki bi radi spali, bojda pa pri teh dirkah v sloveniji še ni bilo nekih večjih prometnih nesreč. To o tehnični neizpravnosti vozil težko rečem, niso pa izpravni po homologaciji; nisem prav prepričan če voznik povprečnega vozila ve ali vozi z dimenzijsko homologiranimi pnevmatikami, ali pa da mate na tdi-jih chip tuninge sej to tud ni tehnično izpravno vozilo ce se gleda s tega vidika, pa vseeno s tem chipom ne ogrozate varnosti v cestnem prometu. Sicer nisem med temi racerji in zavzemam stalisce da se tole mal lovi, tehnicna neizpravnost pa je horse-****.
Spet ena debata v kateri bojo tisti ki nimajo pojma o zadevi pluvali po nas.
Nekaj dejstev:
Da, policija se je odlocila za hujse sankcioniranje tistih ki so potencialni udelezenci nocnih dirk. Z izrednimi tehnicnimi pregledi so dosegli da je precej ljubiteljev avtomobilizma prejsnji vikend izgubilo tablice in nalepko o teh. pregledu. Zakaj? Ker so imeli tehnicno neizpravna vozila. Zdaj pa kaj vse sodi med tehnicno oporecen avto… Najprej ocitne stvari: predelani odbijaci, vecja platisca, sportno vzmetenje… (btw. to so stvari ki povecajo varnost vozila). Poleg tega neizpravno vozilo naredijo tudi barvne pozicijske zarnice, aluminijaste stopalke za gas, bremzo… Pa HALO?!?!? Od kje jim to?
Ce se kdo od vas na temu forumu spozna kako so te zadeve urejene v nemciji, angliji in ostalih EU drzavah bo takoj opazil da v nasi prelepi dezelici nekaj ne stima.
Sedaj pa naj mi se nekdo pove kaj je narobe ce dam jaz na svoje vozilo recimo 2 coli vecja platisca in sirse nizkoprofilne gume + sportno, nizje vzmetenje? Kaj se zgodi z mojim vozilom? Izgubi na pospeskih, nizjo ima koncno hitrost, zelo pa se poveca lega na cesti? Zakaj bi bil torej jaz kaznovan za to?!?!?!? V nemciji recimo je dovolj ce imas pri sebi v avtu ustrezen certifikat (TüV) o feltnah, fedrih, drugih predelavah… Pri nas ti to nic ne pomaga, razen ce gres na homologacijo, kjer ti eno stvar prepisejo na drug papir in poberejo 10.000 SIT…
Homemade stvari so naslednji problem. V tujini se da te stvari homologirat brez problema. Pri nas – se ne da!
Vse kar sem sedaj napisal o homologacijah in problematicnost le te pri nas so kolegi iz avtomobilisticnih forumov poskusili predstaviti novinarjem prejsnji cetrtek, a so se te odlocili za svojo zgodbo. Je kdo slucajno prejsnji cetrtek na TVS1, POP TVju ali naslednji dan v Dnevniku slisal/prebral kaj v zvezi s homologacijami? Ne – novinarji so predstavili svoj (objektivni) in policijski pogled na vso stvar. Ocitno mi nimamo besede pri tem…
Zdaj pa lahko spet naprej pluvate po nas ki vozimo po napacnih pasovih in motimo mir prebivalcev Brnciceve ulice(?!?!?!)
LP
Kolikor vem, so bili izločeni tudi avtomobili brez, da, brez katalizatorja. Praviš, predelani odbijači. Ja, ne vem če je predelan odbijač tudi varnjši, crash testi temu posvečajo precej pozornosti zaradi zaščite pešcev. Večja platišča, se strinjam, v suhem. Kaj pa v ostalih vremenskih okoliščinah, je tudi tako varno. Sam sicer s tem nimam ne vem kakšnih izkušenj, vendar po načelu fizike težje izpodrineš vodo s širše površine, kot pa ožje. Se pa vprašam, zakaj že proizvajalec ne natakne širših pnevmatik. No ja, jih, samo na posebej predelanem avtu. ki vključuje vse, od volana do zavor. Barvne pozicijske. Ja, žal so v zakonu predpisane bele. Saj tudi ne moreš v trgovino, ne da bi plačal, kar si nakupil. Dokler je zakon tak, je pač tako. Kršiš predpis, zato pa pride kazen. Kako so novinarji predstavili stvar. Najbrž tako, kot ste jim jo vi. Ali je niste znali na pravi način, ali pa so spoznali, da nekaj ni prav. Ne verjamem, da bi bili vsi enotno proti vam. Vsaj na POP TV ponavadi delajo nekaj drugače kot na nacionalki. Mogoče se boste pa morali le sami vprašati, ali je bilo pri vas kaj narobe.
Pa na koncu, ali si resno mislil ono v zvezi z Brnčičevo. Če si, potem moraš vedeti nekaj stvari. Nočni mir pomeni čas za počitek, da lahko odideš naslednji dan za obveznostmi, je treba zgodaj vstati, nekater imajo majhne otroke, ki jih hrup prebudi – posledica je seveda jok in vse tem povezano. Vožnja po napačni strani ceste – ta pa najbrž ni resno mišljena, saj to normalni ljudje vendar ne počenjajo, zaradi sebe in zaradi drugih.
Ah ja, homologacije. Zakon je pač takšen, kot je. Dokler ne bo drugačen, bo vse, kar ni v skladu z njim, prepovedano in ustrezno kaznovano. Pa če je to tebi všeč ali ne. Saj se ne pritožujejo tisti, ki ga ne kršijo, če se ne motim.
Ni bil moj namen, da se postavim proti tvojim stališčem. Nič nimam proti predelanim avtom, vendar morajo biti predelana tako, da so tehnično brezhibna. Pa ne po lastni presoji, ampak po zakonodaji in ustreznem tehničnem pregledu. Saj to vendar potrebujemo zaradi preveč smrtnih žrtev na naših cestah. Se pa strinjam, da niso vsi norci, se najdejo tudi pametni, ki predelujejo avto zaradi lastnega užitka, pri sami vožnji pa se držijo predpisov in se izogibajo ogrožanju okolice.
Torej, da zaključim. Ni moj namen kritizirati kogarkoli, namen je samo, da upoštevamo tudi druge, ne samo sebe. Bo lepše in bolj varno za vse. Vsaj zase vem, da je veliko lepša sproščena vožnja, kot pa vožnja v stilu dirke. Za adrenalin pa obstaja toliko lepih športov, da se skoraj ne da našteti. Je pa res, da se nekateri ne znajo, ali pa ne upajo dokazati brez oklepa iz pločevine.
Lep pozdrav vsem!
Grobnik blizu? Ja, enim se ne zdi… Pa tud ni tako poceni. OK, sicer če imajo denar za predelave avtomobilov, pol bi ga mogli met tud za to… Sicer jih pa tud jaz ne maram, sploh onih prepotentnežov v avtomobilih, ki se hočejo dokazovat tam ko ni treba. Npr. sredi mesta, res kreteni… Motoristi so jim lahko za vzgled… se mi zdi, da vsaj pazijo, kje divjajo.
Samo eno vprasanje? Preprosto…
Zakaj vsi v en in isti kos mecete ljudi ki divjajo in norijo po mestu (celo s tistimi ki vozijoi v napacno smer po AC) s tistimi ki so jim svoji avtomobili hobi in jim je najvecji prekrsek udelezevanje nocnih dirk na praznih, zavarovanih cestah.
Kratko pojasnilo: Tisti ki sodijo med prve ponavadi ne skrbijo tako zelo za svoje avtomobile iin navadno so to avtomobili nizjih razredov. Slednji pa imamo malce boljse avtomobile, dobro skrbimo za njih in veliko denarja tudi v njih vlagamo. Poleg tega se hvalimo z mirnimi voznjami v prometu, ne-podpiranju alkohola v prometu,…
In policisti sedaj ne preganjajo ‘norcev’ ker imajo v vecini primerov nevpadljive avtomobile ampak ustavljajo tiste ki se jim ze na zunaj vidi koliko je lastnik vlozil vanj.
NE bom trdil da med nami ni koga ki ne divja cez mesti in tudi ne bom trdil da nikoli na drag-race ne pride kdo iz ‘1. skupine’, ampak v glavnem pa velja kar sem zgoraj napisal.
LP
Sej je bilo ze vec al manj vse povedano. Skratka smrkci so se (kot vedno) lotili resevanja problema s absolutno napacnim pristopom. Parkrat so slisali, kje in kdaj so ilegalni dragi, seveda prisli prepozno, neorganizirano itd. in so jim pravi racerji usli. Bilo je se par incidentov, ki niti niso strahotnega pomena niti jih ne bi dajal v javnost, ampak v osnovi so zdej smrkci jezni, ker ne morejo ujeti tiste, ki dragajo….ZATO….so se odlocili, da bodo zajebavali ljubitelje avtomobilov in jemali tablice tistim, ki imajo radi svoj avto in vanj tudi kaj ulozijo. Ce mi kdo zna povedat, zakaj so sportne stopalke nevarne, kapo dol. Ne vem niti, zakaj je treba homologirati zracni filter, ce ta ni papirnat (za cca. 15 000 km) ampak recimo k&n konusna zadeva, ki ob rednem ciscenju zdrzi tudi 100 000+ km. Glede na to, da je zracni filter potrosni material in po max. 30 000 km ni vec v avtu tak, kot je prisel iz tovarne stock, bi rekel, da je potem treba homologirati tudi olje, bencin, …?
Nasa zakonodaja je itak u p…. Sej ne sam zarad avtomobilizma ampak so tut drugje problemim. Je pa avtomobilizem en lep primer.
A mi lohk kdo razlozi zakaj ZAKON O HOMOLOGACIJAH pravi da spojlerjev, podalskov, filtrov,… ni potrebno homologirat, po drugi strani pa ZVCP zahteva homologacijo vsega kar ni original?
Po moje gre pri večini prebivalcev prvenstveno za skrb za varnost slučajno vozečih udeležencev v prometu ,ki se znajdejo v bližini in za motenje nočnega miru.
Vse ostalo nas pravzaprav ne zanima in ne moti.
Sploh pa ima vsak “šport ” svoj prostor –kaj bi bilo če bi npr golfisti zasedli park Zvezda in streljali s tistimi žogicami okoli?
Po moje ne bi bili dolgo tam..pa so prav miroljubni in nočejo nikomur nič —tako kot “cestni dirkači”.
lp
Ja vidim, da so uspeli odstraniti vsa tehnično neustrezna vozila.
A SE KDO KDAJ VPRAŠA, ČE JE MOGOČE POKVARJENA LUČ NA VOZILU IZPRAVNA?
Ljudje se vozijo PONOČI PO AVTOCESTI BREZ ENE LUČI, NEKATERI BREZ STOP LUČI IN SE TEGA ZAVEDAJO. Ampak njih nič ne moti. Ah kje. To pa že ni oviranje prometa.
Kaj pa tisti, ki se potem na forumu hvalijo, da takajo kurilca. Imajo denar za novo Alfo JTD in Accorda, nimajo pa za nafto?
In to se njim seveda ne zdi nič čudnega.
Prav tako ni oviranje prometa počasna vožnja. Ljudem ni jasno, čemu služi pospeševalni in čemu zaviralni pas na avtocesti.
Kar se tiče Brnčičeve in Leclerca se strinjam s prebivalci. Normalno, da nihče ne želi nabijanja do blokade, cviljenja, burnoutov itd. pod oknom. Kot se spomnim, so stanovalci večkrat prišli prosit za mir, dobili so pa samo posmeh in kompletno neresnost. Na koncu je nekdo še celo odstranil blokado, ki so jo postavili, da bi onemogočili promet.
Ni mi pa jasno zakaj so se smrkci lotili te zadeve s pobiranjem tablic. Sicer mi pa pri njih še marsikaj ni jasno.
Verjamem pa, da je nekaterim težko gledat predelana vozila, v katera so bili po možnosti vloženi milijoni, medtem ko svojega še speljat ne znajo.
narobe svet, tale naša deželica…..
Tablice pobirajo ljudjem, ki si nališpajo avto (Alu feltne, pedali,…), dovolijo pa vožnjo raznim nevarnim nerodam:
na Tomačevkem rondoju me je sredi zavijanja iz rondoja ven izsilila bakica 70+, čez polno črto, sredi križišča (odcep iz rondoja), brez smerokaza, s polžjo hitrostjo (30-) in ko sem ji potrobil in poblendal (naj pospeši vsaj na omejeno hitrost) se je skoraj ustavila…………
E,da bi bila moški in vsaj 1/2 mlajši……
LP
Eh, ljudje…
Tukaj eden piše, da je trobil in blendal stari osebi, ker je vozila 10km/h manj od omejene hitrosti, a v resnici je on vozil veliko hitreje kot je dovoljeno. In celo začne svoj post da je naša dežela narobe svet.
To je svojevrsten absurd, ki ga žal premoremo samo Slovenci.
Za to trditvijo stojim kot nekdo, ki je z avtom prepotoval skoraj celo Evropo
in spoznal kulturne in siceršnje navade še veliko drugih narodov.
Slovenci doma smo daleč najbolj nestrpni, agresivni in primitivni vozniki!
V tujini pa smo zanimivo veliko boljši vozniki.
Po prometni kulturi so nam primerljivi samo še Poljaki, o katerih pričajo vrste sveč ob cestah, ki so namenjene spominom na poginule v prometu.
Žalostno in upam, da bo država končno začela delati nekaj v smeri izobraževanja, ne pa, da se bo ukvarjala samo z represijo in pobiranjem denarja.
Niso vsi za vse.
Tako kot zdravnik ne more bit vsak, ki je končal srednjo šolo, tudi šofer ne more bit vsak, ki nima za to potrebne fizične in duševne brzine. Ne zagovarjam norcev, ki se na vsakem križišču “dokazujejo” z dvema črnima črtama za kolesi ampak kritiziram polževost, ki je drugje po Evropi nisem opazil. Pri zeleni se pelje! V Sloveniji pa pri zeleni večina začne prvo prestavo iskat. Mogoče bi moral kdo ljudem povedat, da so se v menjalnikih po novem pojavile tudi četrta in peta, ponekod celo šesta prestava in se prvih dvajset metrov ni treba peljat počasneje od kolesarja. Prometni tok se je v sedanjem času povečal do take mere, da opisana počasnost izniči dimenzioniranje semafornih intervalov. Zastoji se največkrat pojavijo prav iz teh razlogov.
Lep pozdrav
Jernej