Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čestitke predsednici

Čestitke predsednici

Navdušila je večino ZN s svojim nagovorom. Eni novinarji so zapisali, da ima jajca. Ni mi žal da smo jo izvolili.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8217, 29.09.2025 ob 07:57

Navdušila je večino ZN s svojim nagovorom. Eni novinarji so zapisali, da ima jajca. Ni mi žal da smo jo izvolili.

Vedno ste živeli tudi v, ki smrdite po dreku, zaradi lezenja v rit, vendar je svet tako narejen in tu se ne da nič popraviti.

Dober govor, vsaj deloval  je iskreno. Dobra angleščina. Vse dobro.

Vsaj en politik, ki nam ne dela sramote v tujini.

Odgovor na objavo uporabnika
Resje729, 29.09.2025 ob 08:13

Vsaj en politik, ki nam ne dela sramote v tujini.

Bravo NPM.

Po vseh telih ameriških kapitalskih happy happy družbenih omrežjih, kot je Linked in se seveda ameriško izraelski kapital in njihove oprode že pizdijo, kako je Musarca naredila škodo Sloveniji.

Zapomnite si to. Če kdaj poči, je vse denar. Nikoli in nikdar ne tvegajte svojega lajfa za vojne, ker se vodjem sladko jebe za vaše lajfe. Seveda zabite debilčke lahko našuntaš, da je sosed krive vere, ali nevernik in tako dalje, pa še tolk so prijazni, da ti dajo puško v roke, tako kot je bili na Balkanu.

Drgač pa tukaj ni kaj za rečt, za našo vlado. Na blejskem forumu je imela tud še boljši govor. Kdo ni ploskal iz prvih vrst? Plenković, PAhor, albanski predsednik in ostala gamat, ki je plačana s strani Izraela in Amerike.

Medtem ko  je srbija ga srala in pobijala na Balkanu, so se uvedle sankcije in seveda avioni so šli v luft….

Kozla se ti od takih debilov in da nam en Američan preko luže kroji lajf, me prav zanima koliko časa bo živel un nov predsednik Burkine Faso, ki se je uprl kolonialni vlogi Francije in je po mizi udaril, da je čas, da tud oni živijo boljše, ne samo kapitalski majmuni k skoraj zastonj kopljejo zlato in ostalo !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close