Čestitke Kitajski
Jaz jim ne čestitam. Če se malo poglobiš, ti bo hitro jasno, da se Kitajska pripravlja že desetletja na prevzem sveta. Potihem. Sploh veš koliko podjetij po vsem svetu, tudi v Evropi je že v njihovi last? Imena podjetij pustijo ista, le odkupijo jih. Tudi blagovne znamke. 3 četrtine svetovnih zalog zlata so v kitajskih rokah. Sploh veš kako gledajo Kitajci na belce? Veš kako izgleda delati za Kitajce? Namesto, da jim čestitaš, se raje zamisli. Mene je kvečjemu strah kam to pelje.
ni vse kot izgleda, 04.07.2021 ob 10:31
Jaz jim ne čestitam. Če se malo poglobiš, ti bo hitro jasno, da se Kitajska pripravlja že desetletja na prevzem sveta. Potihem. Sploh veš koliko podjetij po vsem svetu, tudi v Evropi je že v njihovi last? Imena podjetij pustijo ista, le odkupijo jih. Tudi blagovne znamke. 3 četrtine svetovnih zalog zlata so v kitajskih rokah. Sploh veš kako gledajo Kitajci na belce? Veš kako izgleda delati za Kitajce? Namesto, da jim čestitaš, se raje zamisli. Mene je kvečjemu strah kam to pelje.
Strah te je kam to pelje? Ni te pa sram, da smo vsi ku.rbe ameriške brez integritete, ki govorimo napol slovens napol anglešk čist podebiljeni od ameriške pop kulture. Kmetavzarji ameriški pa zadovolno opazujejo to govno slovensko (ali iz drugih evropskih držav) in si mislijo kako so najboljši. Kako so ni prvi, ves svet pa njihovi podložniki. Pa bolj da atomsko bombo na nas vržejo, kot pa da se še sramotimo in ameriki ližemo rit.
Forum je zaprt za komentiranje.