Čestitam vsem Monam :)
V Oni Plus je članek z naslovom Zakaj moški potrebujejo ženske. Notri je intervju z nekaj znanimi osebnostmi in mimogrede, zelo zanimiv mi je intervju z Cavazzo. Skratka, se mi zdi, kot da so članki odgovor na kar nekaj tem odprtih prejšnji teden, v katerih moški zagotavljajo, da pravi moški sploh več ne potrebuje ženske. Sama sem se počasi začela s tem strinjat, ampak to itak ni tisto kar bi tokrat povedala. Zanimvo mi je, da ni bilo prvič, ko se mi je zazdelo, da razni mediji, predvsem tisti zabavni del, iščejo navdih ravno na MON-u, se pravi pri nas Monah in seveda Monovcih. Carsko 🙂
Ja, Cavazza je poseben… ampak.. mogoče ne ravno v vseh pogledih. Skratka, ne vemo koliko je znano, ampak bil je poročen, to vemo, da pa ni bil ravno ful zvest, no pa je načeloma tudi dost znano, ane. Če sem prav razumela, je veliko prezgodaj umrla za rakom, veliko ljudi meni, da zato ker se je tolk presekirala, ker je bila prevarana. Sej se mi zdi, da veliko ljudi dela to povezavo, prevarana žena – rak, se tudi meni zdi, da je nekaj na tem. No, v intervjuju pa pove, da je bila ravno ona ženska njegovega življenja. No, to…mi da mislit.
O tem je govoril tudi v svoji knjigi. On je že za čas njenega življenja govoril, kako mu veliko pomeni. Ampak to je bilo vsakič, ko se je skesano privlekel domov in jo prosil na robu postelje naj mu odpusti. On je šalabajzer prve klase. Celo življenje se že išče in se ne bo našel. Pač tako je to, ni vsem dano.
Če se postavim v vlogo novinarja, ki mora na časovno enoto napisat neko zanimivo temo in to redno več let, ker je to pač njegovo delo, verjamem, da mu kdaj pa kdaj zmanjka navdiha in si pomagajo tudi s takimi rečmi kot so forumi.
Verjetno so tudi diplomo od kje preplonkali kot sedaj članke pod katere se podpisujejo. 🙂
Moški, ki ne rabi ženske, vemo kaj je, nehajmo se sprenevedat. Pa saj ne, da imam kaj proti.;)
Hehe, pa daj no,nasedeš pa tud na vsako zajebancijo. 🙂 In kaj je narobe s samotolažbo? Ti boš to najbolje vedel, ko si sam brez ženske. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.