Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čestitam tu prisotnim rekorderjem

Čestitam tu prisotnim rekorderjem

Ne se izgovarjat na špeckahle, ker to ni nič drugega, kot le opravičevanje svojih namenov.

Če (nekateri) uporabniki ne marajo relativiziranja, hočejo o stvareh iz teme debatirati jasno, konkretno in natančno, je to odraz/posledica težnje, ker so manj inteligentni in zmedeni?
Ostala sem brez besed :/[/quote]
Robi tega ni napisal. Napisal je, da zmedene in manj inteligentne relativiziranje naredi še bolj zmedene. Nikjer ni napisal, da sta Spider in Katenjka po branju drugih ali pa mene še bolj zmedena. Če sta, vesta to le sama. Katenjka sicer pogosto priznava, da je zmedena, ampak ona “takšna” že sem pride, torej nismo mi nič krivi. :))
Če pa nekdo ne mara relatativiziranje, pa to ne pomeni, da je naumen in zmeden, pač pa prej to, da je nestrpen. :)[/quote]

Marko, bom kar odkrita – sem precej nestrpna do tvojega pisanja ne glede na to koliko sem v resnici neumna in zmedena.

Robi tega ni napisal. Napisal je, da zmedene in manj inteligentne relativiziranje naredi še bolj zmedene. Nikjer ni napisal, da sta Spider in Katenjka po branju drugih ali pa mene še bolj zmedena. Če sta, vesta to le sama. Katenjka sicer pogosto priznava, da je zmedena, ampak ona “takšna” že sem pride, torej nismo mi nič krivi. :))
Če pa nekdo ne mara relatativiziranje, pa to ne pomeni, da je naumen in zmeden, pač pa prej to, da je nestrpen. :)[/quote]

Marko, bom kar odkrita – sem precej nestrpna do tvojega pisanja ne glede na to koliko sem v resnici neumna in zmedena.[/quote]
Saj to sem tudi že napisal, da so nekateri nestrpni do mojega načina pisanja. Ni jih težko opaziti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jst vas mam vse rada…no, skoraj vse.)))). Ni brezpogojne ljubezni:).

pa kaj bi ti rad kaboom? čestitaj sebi, še prej pa si opali šamar, nato pa si zopet čestitaj za dobro opravljeno delo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close