Čestitam tu prisotnim rekorderjem
Inteligenten človek bo dojel, da tip piše kar nekaj v tri krasne. Tako da ja, jaz nisem prav nič zmeden, ko prebiram njegove komentarje, v bistvu jih že kak mesec še berem ne več. Podoben primer je bil pri Budi, prebral sem en prispevek in sem že imel dovolj, takoj veš, da tak človek ne more bit pri zdravi pameti.
Sadni, pri Budi ni bil niti približno podoben primer. Zavajaš. Vsi se spomnimo, kako dolgo si se ukvarjal z mano in kak način. In še vedno me bereš. Tega ne nti skrit ne znaš, vajenec. :))
ja seveda G>oldfisherka… ti sploh ne dihaš lol če si pa hiperaktivna pa morš it k zdravniku to ni zdravo 🙂
Če sem jaz ogromno časa za PCjem ti pa imaš več prispevkov pomeni da jaz delam nekaj KORISTNEGA za PCjem… ti pa pišeš komentarje… nevem verjetno istočasno ko pišeš koemntarje zalivaš rože kot multitasking… LOL al pa na vrtu štihaš in seješ …
orng garam? haha jaz uživam… meni šef prnese pivo v službo pa skup spijeva ti pa itak ne upaš povedat če si zaposlena v JS ker potem že vemo da si lahko hiperaktivna ker tam se pa res nič ne dela za dobre plače 🙂
Jaz upam it stavit da vsak mesec prihranim več denarja kot ti 🙂 pa čeprav mam samo 650€ na mesec 😉
tolko za info prejšnji mesec sem zapravil celih 65€ :)[/quote]
Poglej ga fanta, kako se je razpisal:)))).
Vidiš, ti ne veš, kaj je to multitasking, ker ga sam ne prakticiraš, ker ti je nedosegljiv, ker nimaš predizpozicij za kaj takega. Torej je spet problem v tebi, a ne:))). Ne delam v JU, tam ne bi zdržala…že zaradi drugih ne:).
Moja hiperaktivnost me zaenkrat še ne obremenjuje, ne zavira in se počutim ok. Ko temu ne bo tako, bom razmišljala o alternativah in poiskala ustrezno pomoč. Zdaj mi tako paše in uživam v adrenalinu, stresu.
Tvoj podatek o tem koliko zaslužiš in koliko zapraviš…ne vem, kaj si s tem želel dokazat?:))) Da si še pri mamici?:))) No, moje cifre so bistveno višje (to si že lahko predvidel)…zaslužim in zapravim več kot ti. In glej ga zlomka, vsak mesec celo prišparam več kot ti zaslužiš:)). Ne vem, nekam slabo ti gre…boš moral večkrat priti na MON, samo bojim se, da ne bo nič pomagalo:). Kje je tvoja kvaliteta življenja…kje se skriva? Ne me zdaj razočarat in napisat, da se še ni rodila:))).[/quote]
Kvaliteta je v tem da se malo porabi 🙂
najbolj srečen človek ni tisti ki ima največ ampak tisti ki najmanj POTREBUJE.
Ampak vem to je pretežko za tebe ki rabiš vsak teden nekaj novega 🙂 taki pač so hiperaktivni 😉
Poglej ga fanta, kako se je razpisal:)))).
Vidiš, ti ne veš, kaj je to multitasking, ker ga sam ne prakticiraš, ker ti je nedosegljiv, ker nimaš predizpozicij za kaj takega. Torej je spet problem v tebi, a ne:))). Ne delam v JU, tam ne bi zdržala…že zaradi drugih ne:).
Moja hiperaktivnost me zaenkrat še ne obremenjuje, ne zavira in se počutim ok. Ko temu ne bo tako, bom razmišljala o alternativah in poiskala ustrezno pomoč. Zdaj mi tako paše in uživam v adrenalinu, stresu.
Tvoj podatek o tem koliko zaslužiš in koliko zapraviš…ne vem, kaj si s tem želel dokazat?:))) Da si še pri mamici?:))) No, moje cifre so bistveno višje (to si že lahko predvidel)…zaslužim in zapravim več kot ti. In glej ga zlomka, vsak mesec celo prišparam več kot ti zaslužiš:)). Ne vem, nekam slabo ti gre…boš moral večkrat priti na MON, samo bojim se, da ne bo nič pomagalo:). Kje je tvoja kvaliteta življenja…kje se skriva? Ne me zdaj razočarat in napisat, da se še ni rodila:))).[/quote]
Ampak vem to je pretežko za tebe ki rabiš vsak teden nekaj novega 🙂 taki pač so hiperaktivni ;)[/quote]
To je tvoja kvaliteta. Malo porabiš, ker malo proizvedeš, simpl:). O tvojih potrebah berem vsak dan, nisi ravno nezahteven fantič. Če pa to leti na bivanje z mamico…ja, tukaj si preudaren in preračunljiv, čičaš na enem mestu in ga konstantno greješ:).
Hiperaktivnost ne pomeni nujno iskati in delati vedno nove in nove stvari. Meni zadostuje določen spekter aktivnosti, ki me osrečujejo in to je to, nobene velike znanosti. Morda v lajfu vidim kaj več od “srebranja” piva, ti pač ne…vsak po svoje in vse je prav:)).
Ampak vem to je pretežko za tebe ki rabiš vsak teden nekaj novega 🙂 taki pač so hiperaktivni ;)[/quote]
To je tvoja kvaliteta. Malo porabiš, ker malo proizvedeš, simpl:). O tvojih potrebah berem vsak dan, nisi ravno nezahteven fantič. Če pa to leti na bivanje z mamico…ja, tukaj si preudaren in preračunljiv, čičaš na enem mestu in ga konstantno greješ:).
Hiperaktivnost ne pomeni nujno iskati in delati vedno nove in nove stvari. Meni zadostuje določen spekter aktivnosti, ki me osrečujejo in to je to, nobene velike znanosti. Morda v lajfu vidim kaj več od “srebranja” piva, ti pač ne…vsak po svoje in vse je prav:)).[/quote]
A dvomim da bereš vsak dan, razen če prebiraš moj post o potrebah vedno znova in znova 🙂 (smo se izdali!)
hiperaktivna je moja mati in dobro vem kaj to pomeni… ne more ma 2 uri ležat pri miru (”miru” kot nič delat druga ampak gledat TV ali počivat) ona mora spečt, potrgat rože, pobrisat vsak dan (čeprav ni zamazano ) gnjavit meni ker mam 2 jopci zunaj in ne pospravljeni (namesto 1) itd itd…
temu se reče hiperaktivnost… ko ne morš pri miru sedet 1 uro skup ne da bi še kaj delal drugega.
Pol pa je najbolši del ko večer jamra kak jo vse boli… JA NO SHIT!
srebranje piva? Mislim da če izvzamem 2 pivi včeraj v službi z šefom in še enim nisem piva pil že več kot 14 dni… oz lahko rečem mirne duše od Ptujske poletne noči (ki je bila 1 vikend avgusta mimogrede)
je pa res da 1 dan na teden imam ko ne delam nič koristnega, razen da igram kake PC igre, grem na kratki sprehod si naredim kako fino kosilo in operem obleke 🙂 taki dnevi so najlepši ko je mir, pa še socializiram se nič razen preko interneta in teamspeaka/skypa 😛
To kar pa jaz v lajfu vidim pa ti sploh pojma nimaš… jaz svojih interesov ne govorim tu okrog, če pa že želiš vedet pa imam na Ebayu račun in kar krepko prodajam samo za to moraš znat pametno izbirat artikle ki jih prodaš 😛 To pa enim negre… jebat ga…
Še vedno pa nevem kakšen multitasking opravljaš VEDNO ko odpisuješ… ker to je ogromno časa (ki ga proabiš da si med top 10) in mi ni jasno kaj lahko delaš konstantno ko tipkaš ŠE ZRAVEN …
Noben ni samo DA in ne samo NE.
Vsak ima nekaj dobrega in nekaj slabega, ki pa je relativno zaradi našega dojemanja.
Zakaj DA, sem napisal. NE pa zaradi nesramnega izražanja.[/quote]
vedno pozabiš, da šele na izzivanje … in to brutalno hinavsko izzivanje!!
Noben ni samo DA in ne samo NE.
Vsak ima nekaj dobrega in nekaj slabega, ki pa je relativno zaradi našega dojemanja.
Zakaj DA, sem napisal. NE pa zaradi nesramnega izražanja.[/quote]
vedno pozabiš, da šele na izzivanje … in to brutalno hinavsko izzivanje!![/quote]
Lahko naslednjič, ko boš opazil hinavsko izzivanje, to omeniš ter me opozoriš, preden se odzoveš v svojem stilu ?
vedno pozabiš, da šele na izzivanje … in to brutalno hinavsko izzivanje!![/quote]
Lahko naslednjič, ko boš opazil hinavsko izzivanje, to omeniš ter me opozoriš, preden se odzoveš v svojem stilu ?[/quote]
nope .. nisem špeckahla — lahko pa ti prebereš kaj poše nam mojim citatom predno prebereš … sem vesten in redno citiram, ko magravžno ozmerjam.
npr za enega “pijančka” nagradim z vsaj 7 nagravžnostmi in močno brco v mednožje …
Forum je zaprt za komentiranje.