Čestitam tu prisotnim rekorderjem
Ah ne..takoj za tabo bi bil. Do u feel any special?[/quote]
sej nis bla puzvana h komentarju … zdej me nejpreh na ZS upraš, če uhka kumenteraš moje bravure … za citate pa pa nakaž 10€/citat
nism jst ena candra, kjo uhka usak pu rmenmu žurnlizmu vlač, de si drug lohk rit brišjo ☺
Saj ne pravim, da se. To ne velja za vsakega.
Gre se za to, da nas tu večina piše registriranih, na SČ pa neregistriranih, pa še tisti, ki so registrirani, se občasno odjavijo in pišejo neregistrirani.
Je pa ta statistika primerna “hrana” za ranjene egote, ki so razočarani nad svojim življenjem, ker jim ni uspelo v življenju ustvariti česa konkretnega in zato v redne pisce projicirajo sebe, da jih prikazujejo kot nesrečne.
Na podlagi števila postov je nemogoče sklepati kako nekdo živi, saj MON ni ves virtualni svet, da bi vedeli koliko časa kdo preživi na netu.[/quote]
Ne Robi statistika pove da tisti ki so tukaj v top 10 )izvzemši mode) nimajo kaj za pametovat drugim in dajat nasvetov ker njihovo življenje JE MoN!
In to je velik problem…
Saj ne pravim, da se. To ne velja za vsakega.
Gre se za to, da nas tu večina piše registriranih, na SČ pa neregistriranih, pa še tisti, ki so registrirani, se občasno odjavijo in pišejo neregistrirani.
Je pa ta statistika primerna “hrana” za ranjene egote, ki so razočarani nad svojim življenjem, ker jim ni uspelo v življenju ustvariti česa konkretnega in zato v redne pisce projicirajo sebe, da jih prikazujejo kot nesrečne.
Na podlagi števila postov je nemogoče sklepati kako nekdo živi, saj MON ni ves virtualni svet, da bi vedeli koliko časa kdo preživi na netu.[/quote]
Ne Robi statistika pove da tisti ki so tukaj v top 10 )izvzemši mode) nimajo kaj za pametovat drugim in dajat nasvetov ker njihovo življenje JE MoN!
In to je velik problem…[/quote]
Nikakor. Kako boš to dokazal? Moja beseda za moje življenje napram tvoji o mojem lajfu? To ne gre skupaj.
Get a life
The ultimate insult for insecure people who have nothing better to say. people who use this “diss” have no life themselves. they usually say this to feel better about their own sad lives by criticizing someone else’s “life”.[/quote]
Joj Sadni, ko bi vsaj prebral, kaj si malo višje napisal o meni in mojem življenju. Ti pa res vidiš samo druge. :))
Je pa ta statistiki vsaj za trenutek osrečila nekatere. :))
Za tebe torej nič novega. :)) Kot, da že brez te statistike niste opazili, kdo napiše veliko komentarjev.
Imate pa vsaj nekaj, na kar se lahko naslajate. A ni to malo nesrečno?
In to je velik problem…[/quote]
Nikakor. Kako boš to dokazal? Moja beseda za moje življenje napram tvoji o mojem lajfu? To ne gre skupaj.[/quote]
Kako bom dokazal?
NE RABIM 😀
Saj je dokazal Primož… to je zdaj postalo dejstvo…
nesrečno? a misliš da je nesrečni Einstein in ostali ki so nekaj dokazali in se naslanjali na svoje izsledke in dognanja ter STATISTIKO (kot je ta) da jim je bilo to nesrečno?
Jaz mislim da je to dovolj dober dokaz kdo ni verodostojen na MoNu.
Saj si ne želim… če te prestavljajo po zaporih v Evropi ali umobolnicah to ne pomeni da imaš LIFE
lol
Nikakor. Kako boš to dokazal? Moja beseda za moje življenje napram tvoji o mojem lajfu? To ne gre skupaj.[/quote]
Kako bom dokazal?
NE RABIM 😀
nesrečno? a misliš da je nesrečni Einstein in ostali ki so nekaj dokazali in se naslanjali na svoje izsledke in dognanja ter STATISTIKO (kot je ta) da jim je bilo to nesrečno?
Saj si ne želim… če te prestavljajo po zaporih v Evropi ali umobolnicah to ne pomeni da imaš LIFE
lol[/quote]
Matkic, sklepaš le po sebi in ocenjuješ druge zgolj po svojih ozkih parametrih. Skoraj z zagotovostjo lahko rečem, da je moje življenje bogatejše od tvojega. Zdaj se pa vtakni v to:)).
lol[/quote]
huh …. si pa težak pacient
nebi želel … potem pa podtikaš precej zaprte inštitucije, kjer je net zelo omejen ali pa ga celo ni
najbolje, da greš predčasno na kalibriranje k šrinku ☺
Kako bom dokazal?
NE RABIM 😀
lol[/quote]
Matkic, sklepaš le po sebi in ocenjuješ druge zgolj po svojih ozkih parametrih. Skoraj z zagotovostjo lahko rečem, da je moje življenje bogatejše od tvojega. Zdaj se pa vtakni v to:)).[/quote]
Kakšnih ozkih parametrih… dan ima 24 ur za naju oba… torej če si ti več časa na MoNu kot jaz (ker več odpisuješ torej posledično najverjetneje tudi več bereš (razen če priznaš da ne prebiraš tem in samo pišeš bedarija) pomeni da ti ostane manj časa za druge stvari…
Je tebi to logično ali ne? Meni namreč je…
Torej če imaš MANJ časa za druge stvari pomeni da počnem jaz več stvari izen MoNa kot ti se pravi je to AVTOMATIČNO boljše… ker MoN ni noben dokaz bogatega in kvalitetnega lajfa… kvečjemu dolgčasa, asocialnosti, ali kompleksa pametovanja in filozofiranja (Marko, On_)
Mene na MoNu sploh nebi bilo če nebi blo Sadnega, Spiderja, Daterja in Fotrovega Sinčeka… ker izvzemši njih 4 pa še morda max 1-2 ki sem jih pozabil so ostali vsi itak dolgočasni na kvadrat….. samo kaj ko prebiram moronske prispevke ne morem kaj da ne napišem ko take strelate po čveku da glava peče (zgornja)
Lahko trdiš da je tvoja 1 ura bolj kvalitetna kot mojih 10 ampak to je subjektivno mnenje… ampak če Margot ki trdi da je njen šiht na PCju in ima Marko več prispevkov …
To pomeni le dvoje:
1. da Vsi ti ki pišejo več kot ona nimajo šihta
2. da vsi ki pišejo več posvetijo večino ali ves prosti čas MoNu
Zdaj pa se odloči…
Jaz sem SERVISE in delam na dan za računalnikom ene 8-10ur + doma sem še 2 ure povprečno na PCju, pa med inštalacijami windowsov in drugih zadev imam časa NA PRETEK pa nisem niti blizu top 10… kaj to pomeni? da morate bit vi na PCjih po več kot 6ur na dan… torej nimate šihta ali nimate drugega prostega časa.
simpl!
NM-3w ti že veš kak je v umobolnicah in zaporih… se sploh ne čudim 🙂
Get a life
The ultimate insult for insecure people who have nothing better to say. people who use this “diss” have no life themselves. they usually say this to feel better about their own sad lives by criticizing someone else’s “life”.[/quote]
Ojoj, zdaj si me razkrinkal:)))). Ne, to je moj sleng za takšne tiče kot si ti…kapiš?:) Ne me dajat v kalup definicije, ki si jo je izmislil ustvarjalec sam in velja izključno za določen odstotek populacije.[/quote]
Ne, ampak to je splošno znano dejstvo. Cel kup podobnih definicij imaš objavljenih na internetu, kar preberi si jih, in ne bodi trmasta še takrat kadar ti ni potrebno bit :
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=get%20a%20life
Svetuje lahko sicer vsak, saj to ni noben strokoven forum. Tisti, komur so nasveti namenjeni, pa se bo že sam odločil, če bo v nasvetih videl kaj koristnega ali ne.[/quote]
Ne ne more… ker Markotov način svetovanja oz. bolje rečeno relativiziranja prepriča neumne in manj inteligentne ki iščejo nasvet in niso seznanjeni s statistiko MoNa kot da je nek odličen poznavalec in svetovalec ki ga je vredno poslušat….
seveda bebčki ki iščejo nasvete so itak večinoma obupani in to dviguje prag kjer so pripravljeni nasest pardon, prisluhnit in vzet nasvet drugega… ker ko več neveš kaj bi je vsaka ideja dobrodošla (low IQ ljudem) tudi tista od Markota… to pa ni pametno!!
Matkič, v redu si, super življenje imaš, saj ti noben noče nič vzet od tega. Mi smo veseli zate, če si le ti.
Mene tudi ne bi bilo tukaj, če… me mama ne bi rodila. Kaj, češ, usoda je želela, da sva oba tukaj. Pogovarjaš se pa največ s tistimi, ki jih “preziraš” in ne s tistimi, ki so ti fajn, če še nisi opazil. Lahko si nam vsaj malo hvaležen, da ti popestrimo nekaj minutk v tvojem bogatem življenju. 😉
Ne sekiraj se Matkič. Ko boš ti napisal svoj nasvet, bodo sigurno izbrali tvojega pred mojim, saj si vendar pametnejši in imaš bolj bogato življenje.
Ta čas, ki ga pa pobrabiš za debato z nami, ki imamo low IQ, pa ga boš porabil za tiste, ki potrebujejo tvoje nasvete. A ni to dober nasvet, da boš ti bolj zadovoljen, če si sploh še lahko bolj? :))
Svetuje lahko sicer vsak, saj to ni noben strokoven forum. Tisti, komur so nasveti namenjeni, pa se bo že sam odločil, če bo v nasvetih videl kaj koristnega ali ne.[/quote]
Ne ne more… ker Markotov način svetovanja oz. bolje rečeno relativiziranja prepriča neumne in manj inteligentne ki iščejo nasvet in niso seznanjeni s statistiko MoNa kot da je nek odličen poznavalec in svetovalec ki ga je vredno poslušat….
seveda bebčki ki iščejo nasvete so itak večinoma obupani in to dviguje prag kjer so pripravljeni nasest pardon, prisluhnit in vzet nasvet drugega… ker ko več neveš kaj bi je vsaka ideja dobrodošla (low IQ ljudem) tudi tista od Markota… to pa ni pametno!![/quote]Od vseh mogočij IQjev se ravno ti največ spotikaš ob Markota in bereš njegove nasvete…..
Kaj nam to pove? 😉 :))))
Temu se reče samoiniciativnost, kjer se pokaže kok je dejansko nekdo sposoben funkcionirati v lifu brez, da mu vedno in vsakič nekdo priskoči na pomoč, ker ta ne zna sam razvozlati svojega problema.[/quote]
Eni si jih pa tudi nikoli ne priznajo. :))
Forum je zaprt za komentiranje.