Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Češnjevo žganje

Češnjevo žganje

Draga dekleta,

rabim pomoč. Ali morda katera od vas ve, kje bi lahko kupila češnjevo žganje, ki ga potrebujem za sirov fondue? Hvala za pomoč in vsem en lep dan.

M.

zakaj ga pa sama ne nardiš?

Hoj,

upam, da boš prebrala ta odgovor, čeprav se javljam z veliko zamudo, bila sem namreč na dopustu.
A misliš, da bi češnjevo žganje naredila sama? Kako pa? Če imaš recept mi ga, prosim, zaupaj.

LP, M

Jaz bi ti ga dal pa sem ga spil,hik.

Kaj pa višnjevo žganje???

Oj!

V receptu za sirov fondue piše sicer češnjevo žganje, vendar mislim, da tudi z višnjevim ne bi bilo nič narobe. Bila bi zelo vesela, če mi poveš, kje ga lahko kupim.

LP, Mika

Pri Mercatorj-u in tudi drugod imaš Maraskino, ki je narejen iz višenj. Imaš pa žganje 40% alkohola, potem liker 20%, pa obarvanega in neobarvanega…. V nakupovalnem centru Mercator, kjer je boljša izbira od manjših trgovin, pa sem videl tudi češnjevo žganje ali liker – mislim, da je bil francoski. Svoj čas pa mi je uspelo dobiti tudi češnjevo žganje: Dana Mirna – samo to je bilo še v času prostocarinskih trgovin…

Najlepša hvala za informacijo! Jaz pa sem iskala m Intersparu, Leclercu in še kje, v Mercator se pa res nisem odpeljala. :))

Lep pozdrav! M.

Jaz ga imam še kak liter domačega ne narejenega apak kuhanega iz češenj 52% Franc 051 672 581

Se ti ne zdi, da si ene 8 let prepozen? 🙂

Starejše je, boljše je:). Ampak to velja samo za to temo:).

Ni res… to velja tud zate…
starejša boš bolj boš žleht 🙂 torej?

A sem lahko še bolj?:)) Vidiš, ne drži:).

Vidim in se čudim 🙂

A sem lahko še bolj?:)) Vidiš, ne drži:).[/quote]
v napredovanju že šepaš … sicer pa JA

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close