Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Česa si želite??

Česa si želite??

Če je tip dovolj obupan, si bi izmislil svašta, da bi jo le zadržal in dol dal, bi bil pa drugi vidik.

Pa se bojo “znalci” spet spotikali ob svoje surle…

No, pa lep dan vsem. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza odlična prvič.
Senza odlična drugič.[/quote]
Hvala.

Itak sem vedela, da mi ne bo verjel. Ima preveč dela s tem, da nam vsem pove, da je tako hud, da je bila bejba pripravljena tudi tujo maskaro “pogoltniti”, da je lahko bila z njim. Uff, kje je že tisti Tarzan zdaj?

A, evo ga…[/quote]
Daj fanta malo pohvalit no. Saj vidiš, da to potrebuje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj že?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Glede na oglas je tole super ideja.[/quote]
Če ne upoštevaš, da bi on osebo ženskega spola. Pa še normalna bi rad, da je.[/quote]

kaj bo pa z osebo ženskega spola? po taki turi se mu njegov lulček itak nebo dvignil…. normalna pa nobena nebo za tako turo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Boli mene una stvar kaj si tu neke kisle kumarce mislite o meni. Ni se mi treba po forumih sliniti, leporeciti in igrati sarmerja. Zato brez dlake na jeziku povem tako kot je, ko je, in kadar mi je. Z moskega vidika. Vsak pa po zelji interpretira…

Zacelo se je s “cesa si zelite”. Napisal sem cesa. Ena butara pa je sla komentirat…

Knew it. 😛

Senza vidi surle ki jih servisira tedensko ko kaka stara surla hoče plačat taki ženski za khmmm…

če se ti spotikaš ob njih še ne pomeni da se mi Senza …. jao jao…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj se ti z mano obremenjujes. In kje se moja surla spotika. Senza. Raje najdi svojega Enza s Potenzo. lol

A ni zalostno, da se za naklonjenost taksnih frac trudi marsikateri forumas? Kaksna kriza to mora bit… Shit, res. Ej, prav hudo mi je postalo pri srcu. Cist zares. Vas brezplacno vzamem v solo. 🙂

Senza, če bi ti bila moški, bi jaz pri tebi pustila maskaro. Ma kaj eno. Vsaj dve, tri. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A ti tud markiras, hoce rect lulas, kot psicki?

In kaj je “znalcu” za naredit? Po vsakem “srecanju” pregledat in dezinficirat celo bajto? Posesat vse lase, pobrat vse nohte, pobrisat vso sminko, …? Nikoli nobene zenske “domov” pripeljat? In kaj ce si v hotelu, nikoli dve pripeljat v isto sobo? Ma, ce se se tako trudis bos kaj kdaj spregledal.

No, iskuseni jebaci, da vas slisim, kaksne metode vse uporabljate? Ali pa je res, da problemi mojega vsakdana nimajo s problemi vecine nic skupnega?

Cisto mimogrede, tudi iz te zagate sem se “resil”. Ce si punci dovolj vsec, bo na koncu se tako neverjeten izgovor sprejela. Kaj pa naj, te “pusti”, ce pa te hoce? Ampak dramam se pa ne da izogniti…[/quote]
Namerno puščanje osebnih predmetov pri tipu v stanovanju nima veze z lulanjem, ampak s preprosto žensko nečimrnostjo. Sem bila vse do danes prepričana, da “znalci” to veste…[/quote]

prav zabavno je gledati kako se v istem kozarcu nabirajo ščetke različnih bejbik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj se pa ti oglašaš? Nihče te ni omenjal, tako da si se očigledno sam v teh opisih našel.

In še vedno isto maštaš? Mater, je tebi dolgčas v life-u… :O

Imam jaz doma enega fantiča, ki je od hudiča, tako da se Enzo s svojo Potenzo lahko z eno drugo bejbo umakne v senco. Prisežem, da ne bom drame delala. 😀

In ker bi bila jaz moški, bi naivno verjela, da si jo pozabila?

Ni se tako začelo. Ob tvoje želje se nihče ni spotaknil. Ravno šarmerja igraš, če še nisi pogruntal. Saj ne, da je to kaj slabega, enim očitno paše. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni se tako začelo. Ob tvoje želje se nihče ni spotaknil. Ravno šarmerja igraš, če še nisi pogruntal. Saj ne, da je to kaj slabega, enim očitno paše. :)[/quote]
Ne bom se po nepotrebnem nategoval. Sarmerja da igram, a? 🙂 Kaj pa ti igras? 🙂 Pa Senza? Sami igralci, a ne? lol

Pardon. Ne igraš ga. Šarmer si. :)) Če ti punce doma puščajo maskaro, druge pa to zmoti, potem je to živ dokaz za to. 🙂
Moja tudi pušča maskaro pri meni, le da to nobenega ne moti in nihče nima težav zaradi tega. 🙂

Ha ha. Pa si se izdal. Tolk o tvoji “resni zvezi”. Tolk se bahaš s svojo zvezo, da smo vsi mislili, da s partnerko živiš najmanj 5 let. V resnici pa ti to nekaj z eno flirtaš, niti zunajzakonske skupnosti nimata.

Ha ha. Pa si se izdal. Tolk o tvoji “resni zvezi”. Tolk se bahaš s svojo zvezo, da smo vsi mislili, da s partnerko živiš najmanj 5 let. V resnici pa ti to nekaj z eno flirtaš, niti zunajzakonske skupnosti nimata.[/quote]
Ups, a mi je res? No, pol pa si me ujel. :))

Verjetnost da bo še kakšna poleg nje hodila k tebi je pa res velika!

Ha ha. Pa si se izdal. Tolk o tvoji “resni zvezi”. Tolk se bahaš s svojo zvezo, da smo vsi mislili, da s partnerko živiš najmanj 5 let. V resnici pa ti to nekaj z eno flirtaš, niti zunajzakonske skupnosti nimata.[/quote]Eh, onadva imata vezo dokler je kaj piškotov, ko piškotov zmanjka se razideta dokler ona ne speče nove. Pol sta spet v vezi.

Mislim pa kaj se vi čudite, če imamo eni urejene družinske razmere?…..ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Temu, da tip ponosno pove, da njegova pri njemu včasih pozabi maskaro, jaz ne rečem urejene družinske razmere. Zdaj, če ti tega ne razumeš, je to tvoj problem. zame je zveza resna le, če partnerja skupaj živita.

Temu, da tip ne zna prebrat kar kdo napiše, še manj pa da prebrano razume jaz ne bi rekel dober sogovornik ampak zgolj en zajeb**t…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čakaj, o komu ti zdaj to. A o Daterju?

Čakaj, o komu ti zdaj to. A o Daterju?[/quote]

Saj si pameten baje… pomisli!

Kdo se ”hvali” ali povdarja ”resno” zvezo…. mislim da Dater ane???

Kdo se ”hvali” ali povdarja ”resno” zvezo…. mislim da Dater ane???[/quote]
kva je butec? kje pa je druga polovica tandema butec&butec?

Že tako zmedeno debato si zdaj še bolj zmedel. Gremo lepo po vrsti od začetka ali nadaljujemo od tukaj? :)) (namig: eni še brat ne znate)

Že tako zmedeno debato si zdaj še bolj zmedel. Gremo lepo po vrsti od začetka ali nadaljujemo od tukaj? :)) (namig: eni še brat ne znate)[/quote]

Meni je zlo jasno vse skup…. za take kot si ti pa verjamem da ste bolj zmedene sorte …

X6 a še brezdomci te ne povohajo…. revež…. saj bo… za božič boš spet z svojo prijatlco, flašo slivovsko 😉

Ona je vedno tam ko jo rabiš zjutraj, zvečer, za praznike…. in ti lajša tvojo mizernost…. aja zraven nje se po enem 10 štamprlu prisede še sama Devica Marija in poklepetata…. samo ona ti nebo dala ker baje hoče ostat nedolžna! Bojda to ni dobro če se razdeviči ker pol bo manj vernikov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close