Česa si želite??
Pa da ne bo pomote, nisem te primerjala z njo, samo meni se je njeno laganje zdelo kar precejšen cinizem…
Ampak Srbi nas prekašajo:)).
http://www.moski.si/aktualno/video-manekenka-ki-je-osramotila-srbijo/
A cinizem pa laganje se pa izključuje?[/quote]
Jp. Pri meni je cinizem že na robu sarkazma:). Oboje pomeni, da si pretirano neposreden. Torej, kako naj bi človek potemtakem lagal?:)[/quote]
O, malo si me prehitela… 🙂 (Ker jst tipkam zlo počas…)
Gospodič SSKJ pravi tole:
cíničen -čna -o prid. (í) ki prezira splošno veljavne vrednote, posmehljiv: ciničen človek / njegov cinični smeh; cinične besede; cinična brezobzirnost; cinično gledanje na svet cínično prisl.: cinično govoriti, smejati se
sarkázem -zma m (a) zelo negativen, poniževalen odnos do česa: njegov
pogled je izražal sarkazem; v teh besedah je bilo čutiti brezobziren sarkazem; govoriti s sarkazmom; ironija in sarkazem
ironíja -e ž (i)
1. izražanje negativnega, odklonilnega odnosa do česa, navadno z vsebinsko pozitivnimi besedami; posmehovanje, posmeh: njegovo orožje je ironija; komaj opazna ironija; sredstva ironije / njen pogled je izražal ironijo; v njegovih besedah je začutila jedko ironijo; govoriti,
reči kaj z ironijo; sestavek je poln ironije / ekspr. kar sem rekel, mislim brez ironije zares, iskreno
No, pa naj bo po tvoje. Se vsaj lepše bere.
Ah tista misica je predvsem glupa:).[/quote]
No, zdaj veš, zakaj te nisem z njo primerjala. 🙂
Temu se reče markiranje. Vidim, da si hud “znalac”.[/quote]
A ti tud markiras, hoce rect lulas, kot psicki?
In kaj je “znalcu” za naredit? Po vsakem “srecanju” pregledat in dezinficirat celo bajto? Posesat vse lase, pobrat vse nohte, pobrisat vso sminko, …? Nikoli nobene zenske “domov” pripeljat? In kaj ce si v hotelu, nikoli dve pripeljat v isto sobo? Ma, ce se se tako trudis bos kaj kdaj spregledal.
No, iskuseni jebaci, da vas slisim, kaksne metode vse uporabljate? Ali pa je res, da problemi mojega vsakdana nimajo s problemi vecine nic skupnega?
Cisto mimogrede, tudi iz te zagate sem se “resil”. Ce si punci dovolj vsec, bo na koncu se tako neverjeten izgovor sprejela. Kaj pa naj, te “pusti”, ce pa te hoce? Ampak dramam se pa ne da izogniti…
Temu se reče markiranje. Vidim, da si hud “znalac”.[/quote]
In kaj je “znalcu” za naredit? Po vsakem “srecanju” pregledat in dezinficirat celo bajto? Posesat vse lase, pobrat vse nohte, pobrisat vso sminko, …? Nikoli nobene zenske “domov” pripeljat? In kaj ce si v hotelu, nikoli dve pripeljat v isto sobo? Ma, ce se se tako trudis bos kaj kdaj spregledal.
No, iskuseni jebaci, da vas slisim, kaksne metode vse uporabljate? Ali pa je res, da problemi mojega vsakdana nimajo s problemi vecine nic skupnega?
Cisto mimogrede, tudi iz te zagate sem se “resil”. Ce si punci dovolj vsec, bo na koncu se tako neverjeten izgovor sprejela. Kaj pa naj, te “pusti”, ce pa te hoce? Ampak dramam se pa ne da izogniti…[/quote]
Namerno puščanje osebnih predmetov pri tipu v stanovanju nima veze z lulanjem, ampak s preprosto žensko nečimrnostjo. Sem bila vse do danes prepričana, da “znalci” to veste…
nič nimam proti da bi za veseli december našel eno normalno da bi se ga konec tedna zapijala po etapah in sicer imam letos plan da naredim eno turo, od lendave preko maribora, celja ljubljane , postojne pa do portoroža..zveer se ga nacediva v prijtnem lokalu..do kosila se strezniva, okrepčava in naprej …zbiram ponudbe tudi tu
poberi kake brezdomca… ti bo zelo hvaležen za tako turo predvsem pa za alkohol![/quote]
Glede na oglas je tole super ideja.
poberi kake brezdomca… ti bo zelo hvaležen za tako turo predvsem pa za alkohol![/quote]
Glede na oglas je tole super ideja.[/quote]
Če ne upoštevaš, da bi on osebo ženskega spola. Pa še normalna bi rad, da je.
Cisto mimogrede, tudi iz te zagate sem se “resil”. Ce si punci dovolj vsec, bo na koncu se tako neverjeten izgovor sprejela. Kaj pa naj, te “pusti”, ce pa te hoce? Ampak dramam se pa ne da izogniti…[/quote]
Namerno puščanje osebnih predmetov pri tipu v stanovanju nima veze z lulanjem, ampak s preprosto žensko nečimrnostjo. Sem bila vse do danes prepričana, da “znalci” to veste…[/quote]
Dvomim, da si tako pametna, da ves zakaj (vse) zenske nekaj naredijo. Pozabijo, podtaknejo, “podtaknejo”, … Si pa zelim, da ne bi bil na poti do zakljuckov, ki jih je ze pred mano izrazil Charlie Sheen.
Klasicna veza je lahko okay za povprecneze. Zame pa se je ze (pre)veckrat pokazalo, da je prav tisto kar je zastonj obicajno se najdrazje. Za zivce in denarnico. Kar je enakopravnost pa tako skoraj nobene ne zanima, ce se ji zdi, da je ujela veliko ribo.
Namerno puščanje osebnih predmetov pri tipu v stanovanju nima veze z lulanjem, ampak s preprosto žensko nečimrnostjo. Sem bila vse do danes prepričana, da “znalci” to veste…[/quote]
Senza odlična prvič.
Senza odlična drugič.
Dvomim, da si tako pametna, da ves zakaj (vse) zenske nekaj naredijo. Pozabijo, podtaknejo, “podtaknejo”, … Si pa zelim, da ne bi bil na poti do zakljuckov, ki jih je ze pred mano izrazil Charlie Sheen.
Klasicna veza je lahko okay za povprecneze. Zame pa se je ze (pre)veckrat pokazalo, da je prav tisto kar je zastonj obicajno se najdrazje. Za zivce in denarnico. Kar je enakopravnost pa tako skoraj nobene ne zanima, ce se ji zdi, da je ujela veliko ribo.[/quote]
Pa od kod si ti spet klasične veze ven potegnil? Če ti ni, ti ni, basta.
Trdim pa, da obstajajo tudi ženske, ki jim ni do klasične veze, ki se zavedajo, da niso edine obiskovalke neke postelje, in posledično ne delajo drame, ko v ljubimčevi kopalnici najdejo maskaro (ali šminko ali whatever), ki ni njihova. In pravi znalci najdejo take, ne pa ene kure, ki se pusti nategniti, da je ena in edina.
No, pa da ne bom preveč enostranska, pozabljena maskara je lahko tudi razlog (izgovor?), da te po skupni noči pokliče, ma ne zaradi maskare, ampak ker bi rada ponovila…
Senza odlična prvič.
Senza odlična drugič.[/quote]
Hvala.
Itak sem vedela, da mi ne bo verjel. Ima preveč dela s tem, da nam vsem pove, da je tako hud, da je bila bejba pripravljena tudi tujo maskaro “pogoltniti”, da je lahko bila z njim. Uff, kje je že tisti Tarzan zdaj?
Forum je zaprt za komentiranje.