Česa pri oblačenju nasprotnega spola ne marate?
Prav, ko bom naslednjič srečala predsednika vlade, mu bom rekla, da ga državljani želijo videti v kavbojkah.[/quote]
Nikarte. Bo že našel tak kroj in barvo, da bodo nemogoče in sploh ne bodo izpadle kavbojke. To so tako zvane kavbojke za pridne fantke, iz trgovine, kjer sicer prodajajo resne obleke za resne moške. In zraven tanek puloverček na V izrez, spodaj srajca.
Je pa že bolj, da ostane v obleki.
Prav, ko bom naslednjič srečala predsednika vlade, mu bom rekla, da ga državljani želijo videti v kavbojkah.[/quote]
Protokol je protokol. :-)))
Ampak ko že omenjaš… jaz osebno na sebi ne maram obleke, na rob speglahih hlač, kravate, lakiranih čevljev… skratka protokola. Ma ko morem, se mi zdi, kot da sem čist drugi človk. Ne počutim se tko kot treba :-((
Osebno prisegam pri sebi na kavbojke, majice, puloverje, jakne, športne copate… pač kmečki fant. :-)))
Protokol je protokol. :-)))
Ampak ko že omenjaš… jaz osebno na sebi ne maram obleke, na rob speglahih hlač, kravate, lakiranih čevljev… skratka protokola. Ma ko morem, se mi zdi, kot da sem čist drugi človk. Ne počutim se tko kot treba :-((
Osebno prisegam pri sebi na kavbojke, majice, puloverje, jakne, športne copate… pač kmečki fant. :-)))
ZZ Top – Sharp Dressed Man[/quote]
Logično, da se ne. Sej se nobeden. Pa pravijo, rihtam se zaradi sebe, kao, rihtajo se zaradi drugih. Če bi se zaradi sebe, bi folk hodil naokoli tko kot doma, vsako nedeljo popoldne, v eni raztrgani trenerki, xl majici, s skuštrano čupo,…Marsikdo se niti tuširal ne bi po več tednov.
eh, to se je ja brezveze kregat ka je bolš za pogledat, če mamo pa čist različne okuse…. enim je pač noro privlačn poslovni stil, drugim casual… maš tipe, k jim vse paše in so v obeh primerih adijo fajni…. men tud poslovni stil ne potegne najbolj, se prej obrnem za nekom, k ma čist zlizane kavbojke( lohk so tud raztrgane na kolenu, še bolš), športne patike pa majco, šiltarco…. mislim…stvar okusa…
Vi pajaci ste lih tok obsedeni z videzom, kot mi “fitneserji”. Samo da vi gledate na cote, mi pa na mišice. Kdo je na boljšem pa presodite sami. Jst zgledam dobro tudi, ko odvržem vsa oblačila iz sebe. Tisti proteini me znesejo 30 eur na mesec, fitnes je približno 20 eur, skupno = 50 eur. Koliko pa vi zmečete za kravate, hlače, čevlje, srajco, parfumčke, gele, šampončke in cel kup nepotrebnega sranja ?
pa sj se ne gre tolk za neko obsedenost z videzom-kdo je bolj pa kdo majn pa s čim itd. pač kakor komu paše…. če nekomu paše non stop paradirat v obleki, tud če nima poklica, ki to zahteva-ja ok, pač se bolš počut v obleki…na drugi strani pa ka pol, če nekdo skoz visi v fitnesu, da se napumpa k balon…ja, če mu je všeč, pa nej ane…vsak po svoje…. enim so tud te enormne mišice nenormalno všeč…mene recimo odbijajo, k je večinoma sam zgorn del ful natreniran in postava tko ne zgleda skladna…. svobodno pač, kakor komu paše…
Ma skos iščete neke napake pri drugih, kako se sami obnašate, se pa nikoli vprašate.
Ena baba, ki zapravi pol ure pred ogledalom, dokler se spravi iz stanovanja, nima meni tu kaj za solit pamet. Petek pa itak rezerviran za citypark, čeprav nima dnarja, gre po »nakupih«, sprobavat čevljčke, majčke,…Ah kje, vi se sploh ne obremenjujete z videzom, lol
ta bi itak vse naredil, samo da bi bil vsem všeč. Še koledar si je letos omislil, kot Murko. :-))[/quote]
A Cerar tudi?? Sem mislila, da samo predsednik države…
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.alo.rs/resources/img/29-10-2012/single_news/109155-jose-mujica.jpg[/img]