Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Česa pri oblačenju nasprotnega spola ne marate?

Česa pri oblačenju nasprotnega spola ne marate?

Uf, kdo bi si mislil, da so sandale lahko moteče. No, saj po protokolu jih tudi ne smeš nositi.[/quote]
No odvisno kakšne sandale gledaš. Če naj bi bili lahka obuvala, zakaj so nekateri kot gojzarji…
Še nekaj mi je prišlo na misel- lisice okrog vratu, hvala bogu, da že dolgo nisem nobene videl.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

WD, si me spomnil na tiste grozne lisice, tisto je bilo res obupno in krzneni plašč. Obup. Aja, to ni nasprotni spol.
Drugače me pa pri obeh spolih moti, če je umazan, če smrdi in ja smrdi mi tudi to, če pade v parfum ali kolonjsko vodo ali kaj takega. Gre človek mimo in se še 50 m za njim valijo njegove vonjave. Ja, tudi pri moških se zgodi, da padejo v kak parfum, ne samo ženskam :). To mislim na tiste, ki jih zavohaš na več metrov, ne na tiste, ki jih zavohaš, ko si tik ob njih, to je ok.

Ne maram, da se barve tepejo. Da ma tip recimo lepo rjavo srajco z
vrorčkom…čez pa siv meliran rekelc….(al pa clo karirast..:-O)
Al pa da je kravata čist iz druge zgodbe…al pa rjave hlače, pa plavi štumfi..
Al pa (starejše) američanke, ki obvezno navlečejo rožast pa karo vzorec
istočasno…da ne govorimo o spandeks pajkicah na 200 kg…
Al pa mlade punčke dandanes….ki se oblečejo v tesne hlače in kratke
majčke….vmes jim pa šlauh ven gleda… 🙁
Ne maram zmuckanih puloverjev, pa takih, ki so že čist preglodani na
komolcih.
Ne maram, da ljudje nosijo pulije, pa se jim ne da zravnati ovratnika….
Ne maram štumfov (kratkih) pod sandali….
Ne prenašam dobro (malce starejših) frajerjev, ki si odprejo srajco, da
razkazuejo pol kilsko zlato verigo na sivih dlakah 🙁 če majo pa še
uhanček… :-O
Ne maram kavbojk zlikanih na rob.

Ravno pasovi mi gredo na zivce, ko ga zelis na hitro slect. Seveda je jasno da ponavadi drug drugega slaciva, oblaciva se pa kakor pac nanese. Mene ne moti nic, pa tudi v najlonkah pozimi ne zmrznem, saj ne hodim na pohod po poteh okupirane Ljubljane.

Moti me nič, ni pa mi všeč:
– beli zonki in sandali ali croksi
– tričetrt hlače
– zlikane kavbojke
– odpeta srajča in kazanje tepiha

Obleka ne naredi človeka. Mi je čisto vseeno, kako se kdo oblači, to mi je banalna stvar, da bi se s tem ukvarjal.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Te kar vidim, kakšen hodiš okoli….. 🙂

Prisegam na majice in kavbojke pa kakšno usnjeno jakno. Zdaj, komu sem/nisem všeč, mi dol maha.

Maš moj support

Maš moj support[/quote]

Edine hlače, ki jih ti znaš kupiti, so kavbojke. 🙂

Pa še zmer mam boljši šiht od tebe. 🙂

To pa verjamem. Verjetno delaš nekaj takega, kjer je vseeno, kako si oblečen. 🙂

Pa petega dobim izplačilo. A za klofanje tipk po forumih obstaja dress code ? Oh wow…

Delaš kot paznik v fitness centru? Paziš, da kak mišičnjak ne nadleguje telovadk? :))

Tud če bi. Ti si še vedno brezposelna…

Maš moj support[/quote]
Pa to je klasika. Sam prisegam na pajaca in gumijaste škornje:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Okej, obleka ne naredi človeka in res mi je vseeno, kako je kdo oblečen, in pomembna je notranja lepota bla bla bla.

Ampak … oko bi se mi prej ustavilo na nekom v kavbojkah in majici (sploh če majica pada lepo naravnost in se ne boči čez birbauh) kot na nekom v hlačah na rob, srajci, kravati in zloščenih šolnčkih. Moška obleka mi je dejansko en velik turn off.
Prav tako, in mislim, da je to pa dejansko ubijalec strasti, ne prenesem prekratkih kavbojk. Pa da se po možnosti še vidi, da so bile odrezane in na novo zarobljene, in to prekratko??? Moj prvi inštruktor v avtošoli je imel tako varianto, s tem, da je imel ploščato rit iz uvodnega posta in so mu kavbojke zlezle na sredo riti – torej kako kratko jih je v resnici skrajšal, na bermudke? Brrrr, kar zmrazi me ob tej misli.

Ostalo gre pa kar skozi no, tudi kombinezon in škornji pa kaka zdrapana volnena kapa na glavi 🙂

Končno nekdo z okusom:-))

Ne razumem, zakaj ženske ne marate tipov, ki nosijo obleke in kravate…Meni je pa to všeč, če je prilika za tak izgled. Prav tako me ne moti, če nosi kavbojke, samo ne tistih preveč spranih po sredini noge, tiste mi niso všeč.

Meni je moški v obleki ko en pajac.

O ja, sprane po sredini, da se še bolj poudarijo stegenske mišice. Kaj tebi ni jasno?

Če zgledaš k Cristiano Ronaldo, si lahko tud v kavbojkah, pa polo majici. Nič manj uspešen ne boš z babami, kot nekdo, ki je poslovno oblečen…

He he.

Polo majica?
Ne, hvala. To je za pridne fantke, taki si tudi nohte pilijo ali celo hodijo na manikuro.

Prav, ko bom naslednjič srečala predsednika vlade, mu bom rekla, da ga državljani želijo videti v kavbojkah.

Ma koga briga kaj ženske pravite, ko pa potem v praksi delate ravno obratno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close