Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija certifikat za e-banko in formatiran računalnik

certifikat za e-banko in formatiran računalnik

Uporabljam e-banko (poslovanje po netu), pa je blo zarad virusa treba formatirat računalnik.

Moram cel paket na novo kupit al lahko na pošti/banki samo zahtevam novo referenčno cifro in to???

lp, mouse

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

A si ti tista, ki ji ne smemo reči miška?
No, upam, da si pred formatiranjem certifikat izvozila na disketo, ali si ga celo tam imela že od prej. Če ne – uf, vse na novo.

Ja, jaz sem ne-miška. Te moti???? 😉

Računalnik je bil formatiran zlo na brzino in mi kaj takega ni niti na kraj pameti padlo (certifikat na disketo tlačit); torej sem v golažu?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Obvestiš banko da ti ponovno pošlje certifikat !

Pozdravljena ne-miška.
Predlagam da poskusiš na spletnih straneh nlb ali pa kar po telefonu

Pomoč uporabnikom:
01 477 20 60
delovniki: od 8. do 22. ure
sobote, nedelje, prazniki:
od 8.30 do 20.30

Ooo, dr.Wega(lps) je pa prijazen stric 🙂 Pravi kavalir.

hvala.

Pih pa tak klavir, k neče za pir dat pih, sej do žensk je že prjazen, pr’jatle pa
klinc gleda, a ne Hmmmm

:)))))))))))))))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

hehe, ja točno tko
švedinje pa miške že
mi pa že skor pepel pluvamo zaradi suhih ust pa nič 🙂

Jutri (četrtek) ob 4h?
Ampak samo na enega.
Ta mauga.
Italjančka.

A 1 za vse skup, al bo vsak lahko svojga srknil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close