Cepljenje zaradi službe
Tako, dejstvo je da ne morem več krmarit naprej samo z testi. Morala se bom cepit. Enostavno nas cepljeni vse še necepljene tako grdo gledajo, poudarjajo, da bodo morali delati namesto nas, če zbolimo.
Za vse bomo necepljeni krivi, če bo kdo od sodelavcev zbolel, bom kriva jaz… Odnosi v službi so katastrofaln..
Pa nisem v kakem zdravstvu v službi, niti ne delam z strankami…
Koliko vas je takih ki imajo iste težave??
Pri nas se že tudi kar malo ločujejo cepljeni od necepljenih. Ko cepljeni začnejo, da bi se morali vsi cepiti, jim jaz v umirjenem tonu samo povem, da če se kdo hoče cepit naj se, njegova izbira, če misli, da bo s tem varen super…in potem samo še rečem, no zdaj mi pa povejte, cepljeni ste? ste….super, maske moramo nosit vsi, tudi tisti ki se ne želimo cepit (pa nisem antivakcer), razkuževati moramo roke vsi? moramo…od kje potem strah vas, ki ste še toliko bolj “zaščiteni”, da vas bodo necepljeni pomorili ali kaj, a ni cepivo da te ščiti, od virusa, od mene potencialno…ampak če mediji politiki tako rečejo pol bo ze drzalo
Anonimno 7847, 09.09.2021 ob 08:48
Pri nas se že tudi kar malo ločujejo cepljeni od necepljenih. Ko cepljeni začnejo, da bi se morali vsi cepiti, jim jaz v umirjenem tonu samo povem, da če se kdo hoče cepit naj se, njegova izbira, če misli, da bo s tem varen super…in potem samo še rečem, no zdaj mi pa povejte, cepljeni ste? ste….super, maske moramo nosit vsi, tudi tisti ki se ne želimo cepit (pa nisem antivakcer), razkuževati moramo roke vsi? moramo…od kje potem strah vas, ki ste še toliko bolj “zaščiteni”, da vas bodo necepljeni pomorili ali kaj, a ni cepivo da te ščiti, od virusa, od mene potencialno…ampak če mediji politiki tako rečejo pol bo ze drzalo
Problem je, da so šefi in vodstvo pritisnili na polno za necepljenje in hujskajo tudi ostale. Res je grozno.
Nika P….pa naj dobimo brco v rit…medtem časom pa se že kažejo stranski učinki cepiv, skoraj 1/4 cepljenih ima hude stranske učinke, veliko je bilo že smrtnih primerov iz tega naslova, katere vam pa mediji tajijo, saj se potem ruši hišica iz kart…zanemarimo to, da je več smrti in tezjih obolenj od samega cepiva kot od covida…
Problem bo hmalu, ko bodo cepljeni resno zbolevali, po tvojem bomo itak necepljeni brez sluzb, vi pa prav tako, bolniške….kdo bo pa delou…ja hopsa, bomo pa spet necepljeni prišli na vrsto, takrat bomo pa mi pogoje postavljali in kar se tiče plač in polozaja v sluzbi…
Nika P., 09.09.2021 ob 10:06
Pa saj bo kmalu zakon, da se morajo vsi v državnih službah cepiti. Sicer pa brca v rit. V zasebnem sektorju pa se že zdaj šefi znebijo debilnih necepilcev, samo pod drugačnimi izgovori. Veliko pa jih je še čakajočih na listi za odstrel. Ob prvi priložnosti bodo dobili brco v rit.
Ta film bi pa rada videla. := Mislim, da se ne zavedaš, kaj vse so državne službe in kako tenko bi država piskala brez teh ljudi. Bi se družba sesula kot hišica iz kart. Hojs pač hojsa. Naj hitro sprejmejo zakon o globah, da bo za en tvit oglobljen v imenu vseh državljanov in bo dobil milijardo globe!!! Za vsakega razžaljenega Slovenca.
Ob prejemu tretjega odmerka mRNA cepiva bo moral cep(ljen)ec podpisati, da je seznanjen, da cepivo še nima dovoljenja za promet.
Me torej podjetje lahko prisili, da si dovolim v svoje telo vbrizgati še nepreverjen zvarek in s tem ne le ogroziti svoje življenje, ampak tudi pristati na morebitne dolgoročne posledice? V imenu koga? In zakaj?
Kaj bo naslednja faza po odpustu iz službe? Prepoved izhoda iz stanovanja? Deportacija v taborišče? Šus v glavo – morda javno streljanje v poduk drugim?
Kako se je že reklo časom, ko se je to dogajalo?
Nika P., 09.09.2021 ob 10:02
Pa cepite se že enkrat vsi! Jaz sploh ne razumem, kako ste lahko nekateri tako neodgovorni in se kar ne. Pa celo širite neke debilne antivakcerske teorije zarote. Bedniki neizobraženi!
Bednik lahko rečeš le sebi ce to zelis, ostalim ne.
Ali gres ti k zobarju, ali se ti tuširaš ali greš k zdravnikz jaz s tem nimam nič, tako da tudi v primeru cepljenja se brigi zase.
Vukašin, 09.09.2021 ob 17:29
Jao kakšne butalaštine klatite necepljeni. Pa niste vi doktori – da bi imeli kompetencu o tem govoriti.
E moj Vukašinu. Kako pa ti veš da je vsebina pisana s strani necepljenega.
-
Kaj pa če bi necepljeni pisali in pisali budalaštine kako so se pocutilu po cepljenju in klatili laži,jel.
Forum je zaprt za komentiranje.