Cepljenje z enim odmerkom
Koliko vas je takih, ki ne nameravate it po drugi odmerek?
Jaz po drugi odmerek Moderne ne grem. Strah me je, da bo po drugi dozi kaj narobe. V službi bo sranje, prekleti testi bodo samoplačniški. Stranski učinki po cepljenju za naše strokov(njač)e itak ne obstajajo. Na bruhanje mi gre, ko pomislim, da bom morala it še enkrat čes vse to:((
Karel veliki, 02.08.2021 ob 11:22
Se nisem ne s prvim, pa se tudi z drugim ne bom. V treh tednih se pa lahko še marsikaj spremeni glede testiranja, bo za plačat ali ne, bo potrebno ali ne. Zakaj se vsi tako bojite in hitite s cepljenjem?
Ja, ljudje pamet v glavo! Vztrajat je treba in se boriti proti vsem tem lažem. Sedaj je že vsem menda jasno, da za vsem tem stoji ZLO! NE DAJTE SE!
Skrbite zase, za svoje telo IN ZA SVOJ UM. Ne dajte se zastraševati, kajti STRAH je tisti, ki vas naredi bolne.
Pogosto s vozim mimo cityparka. Naj bo četrtek ali danes, v ponedeljek, je pred testirnim mestom dolga kolona čakajočih na test. Meni je to tako smešno. Sama sem cepljena in nikoli nisem bila na testiranju. Koliko akcije, prihodov na testirno mesto, porabljenega časa samo zato, ker cepili se pa že ne bodo, kar bi bilo veliko bolj enostavno in varno. Kdor se noče cepiti naj tudi na testiranje ne hodi. Dopust je lep tudi v Sloveniji in na prostem.
Anticepilci, 02.08.2021 ob 12:10
Pogosto s vozim mimo cityparka. Naj bo četrtek ali danes, v ponedeljek, je pred testirnim mestom dolga kolona čakajočih na test. Meni je to tako smešno. Sama sem cepljena in nikoli nisem bila na testiranju. Koliko akcije, prihodov na testirno mesto, porabljenega časa samo zato, ker cepili se pa že ne bodo, kar bi bilo veliko bolj enostavno in varno. Kdor se noče cepiti naj tudi na testiranje ne hodi. Dopust je lep tudi v Sloveniji in na prostem.
Pišeš, kot da je testiranje njihova izbira. Verjemi, da se z veseljem ne bi testirali! Vendar brez tega tudi na dopust ne moreš.
hkojšfd, 02.08.2021 ob 12:12
Pišeš, kot da je testiranje njihova izbira. Verjemi, da se z veseljem ne bi testirali! Vendar brez tega tudi na dopust ne moreš.
Če bi bila jaz tak skeptik, se tudi testirala ne bi. Ker ne veš, kakšna droga je namazana na testirni palički. Se mi zdi, da je, ker ljudje kar naprej hodijo na test, nikoli jim ni dovolj.
replika neprijavljena, 02.08.2021 ob 12:57
Zdaj ne moreš niti v lokal. Imamo družinsko srečanje na gostilniškem vrtu NA PROSTEM in se moram testirat. Tema. Tud na kofe menda ne morem več it.
Nisem anti to ne anti drugo, ampak tole je pa višek, res.
Tole za na gostilniškem vrtu – torej zunaj – mi je čudno. A ni bilo rečeno, da je to samo za notranje prostore?
SIcer pa sva bila na kavi ravno dva dni nazaj na nekem vrtu, pa ni nihče nič vprašal.
Enaaa, 02.08.2021 ob 12:00
Glavoboli, slabost, huda utrujenost. Boleča roka 3 dni.
Torej ni bilo nič hudega. Če hočeš vsaj kaj imeti od tega (recimo precej dobro zaščito pred hujšo obliko bolezni) se – po mojem – splača dokončati.
Gre pa samo za moje mnenje – ko že ravno sprašuješ.
rok-1, 02.08.2021 ob 13:50
Torej ni bilo nič hudega. Če hočeš vsaj kaj imeti od tega (recimo precej dobro zaščito pred hujšo obliko bolezni) se – po mojem – splača dokončati.
Gre pa samo za moje mnenje – ko že ravno sprašuješ.
Tole je pa še en tak bulšit, da glava peče. Imam cepljene otroke z vsem, kar je treba, pa niti enkrat niso rekli, da so stranski učinki zaželeni in da če jih ni, cepivo ne velja! Čisto vse nam lahko prodajo.
rok-1, 02.08.2021 ob 13:48
Tole za na gostilniškem vrtu – torej zunaj – mi je čudno. A ni bilo rečeno, da je to samo za notranje prostore?
SIcer pa sva bila na kavi ravno dva dni nazaj na nekem vrtu, pa ni nihče nič vprašal.
Rok, ne bom trdila za prmej, ampak kolikor vem je finta v oddaljenosti miz. Mize morajo biti vec kot 3 m narazen, ce so pa blizje , zahtevajo pct.
Odlocitev posameznega gostinca izgleda. Tako da – se odpravis v dobri veri nekam ven na vrt jest, pa komot pred vrati ostanes.
Jest mam vsega tega pocasi dost. Zacenjam akcijo stemplja na celo – sprejemam predloge, kaksen stempelj bi dobili na celo tisti brez pct.
Forum je zaprt za komentiranje.