Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cepljenje v Gorici do novembra

Cepljenje v Gorici do novembra

Živjo,

s kolegom se greva nekje do sredine novembra cepit v Gorico (potujeva decembra v Venezuelo). Če se ima še kdo namen cepit v tem terminu, naj sporoči na eastpack@email.si, da gremo skupaj in si delimo stroške.

Lp,
Andrej

ojla,

Jst sem zainteresiran…
Kaj pa se boste, hepatitis A ali B al kej tretjega?
Kako pa je potem z nadaljnimi cepljenji?

Lp

Andrej

Nadaljna cepljenja lahko pri nas opravis, ce ne bo slo drugace.
Sam za Hepatitis B po enem mesecu se skor ne splaca hoditi v Italijo.

ojla,

Kolkor sem zasledu je pri nas vsako cepljenje 12000 SIT v Gorici pa okoli 4000 SIT. Za tako razliko se tud sam dol zapeljem.
Kako je z številom cepljenj in z časovnimi termini zanje (prvo, drugo…)? Zanima me za hepatitis A in B.
Hvala.

Andrej

Za Hep A sta dve dozi. Druga 1 leto po prvi.
Za Hep B tri doze. Druga mesec po prvi, tretja 1/2 leta po drugi. Isto velja za kombinirano cepivo hep A+B.

pred dvema tednoma sem se cepil pri nas!

hepatitis A + B kombinirano ( twinrix). cena = 14.200 sit.

če računam čas, bencin in cestnine se mi ni splačalo peljat v 230 km oddaljeno Gorico (in nazaj)!

Ojla,

Men se iz Ljubljane vsekakor splača, še posebej ker nas bi blo več…

Lp

Andrej

Pozanimaj se če je cepivo isto. Kjer se prvič cepiš se daj še drugič in morebiti tretjič.
By the way … v Gorici majo nek čuden urnik, da ne boste hodili dvakrat.
Za zihr vem samo, da delajo ob ponedelkih in torkih od 11ih do 12ih.

LP

Cepivo je ziher isto,ker sem jaz vprašala v Gorici in pri nas na zavodu za zdr.varstvo!!Jaz sem prve dve dozi proti hep.AB dobila v Gorici,tretjo bom pa pri nas,ker se v Gorici striktno držijo predpisov in me nočejo cepit mesec prej.

Urnik pa je bil že velikokrat objavljen tukaj gor,bom pa še enkrat napisala:

PO 11-12
TO 11-12
SRE 13.30-15-30
ČET 11-12
PET 9-10.30

Uradna stran ambulante. Razen petka začnejo delat že ob 8.30.
Vaš link

Od kdaj pa velja ta urnik??Jaz sem njihovo spletno stran videla ze kar dolgo nazaj in ta urnik ni držal,edino,če so pred kratkim spremenili…

Enzyme prosim, če mi lahko napišeš ali so res različne cene v Slov in Italiji, saj jan potujem v Afriko in se mi mudi.Kaj predlagaš , katera cepiva.Hepatitis A+B, kombinirano, Rumena mrzlica…
Prosim za odgovor,
Špela

Cene so različne. V Gorici več kot polovico cenejš. Tut če prišteješ potne stroške (če vas gre več, še tolk bol. velja pa za LJ) je še vedno cenejš u Gorici.
Če greš konc januarja, pol morš pa kar hitr dol. Najbolš se cepit Hep A+B, dve dozi v razmaku 1 meseca, da začne delovat (pol pa še ena čez 1/2 leta pa drži celo življenje).
Za ostala cepiva pa ne vem kako je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close