Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljenje nas razdvaja

Cepljenje nas razdvaja

Zadnje čase opažam, da so se cepilci in necepilci močno oddaljili. Prej prijatelji, danes pa nasprotniki. Kam gre ta družba, opažate morda enako?

Ja, je tako. Imam tudi sama enak občutek. Sem pa necepilka in verjamem v naravne mehanizme telesa.

normalno ☺
Tudi cepljeni nismo povsem imuni na Covid … torej se izogibamo necepljenih.

Isto opažam tudi jaz.

Gre bolj za ločevanje med naravno in nenaravno usmerjenimi ljudmi. Cepljenje je le način, da se pokaže, v katero smer bo kdo krenil. Saj smo v času razodetja, ki odkriva vso resnico, ta pa se kaže skozi božanski red in naravne zakone. Kdor je potopljen v laži, je predaleč od resnice in verjame korumpiranim avtoritetam. Zdaj smo na razpotju in se vsak odloči po svojih zmožnostih.

Mater vola. Komaj sem našla kako se odgovori…

V naši družbi ne opažam, da bi se delili. Prijateljica je za cepljenje, jaz sem proti in tu se debate nehajo. Prepričevati nekoga v svoj prav nima smisla. Se imamo veliko drugih stvari za menit.

Sam probavam, če smajliji delajo ??

Jaz in moji smo se cepili. Boh se ga vedi kaj bo še vse prišlo iz Indije in drugih držav, ki imajo žal zelo slabo zdravstveno oskrbo. Politika ni važna, cepila bi se, tudi če bi bila sedaj Fajonova na oblasti.

Se čuti razlika, čeprav morda še ni tako opazna. Še eno od razlikovanj med ljudmi, ki nas vedno bolj razdvajajo.

Na koncu bodo pa potrdili in objavili nove ugotovitve, da je vse krenilo v povsem napačno smer, da je bolezen vaskularna, da cepivo potencira ranljivost, že pišejo o tem. Prebolevniki, poslušajte svoje telo. Boleče mišice… Pljuča so zadnja postaja. Lp

če se hoče gdo cepit naj se cepi… mi je vseeno. jaz se ne bom. tudi svoje domače nagovarjam naj se ne.

mama ma tak poklic… in mi par dni nazaj pravi da se je cepla… stari moj prav “žignlo” me je. uno prav razočarano in kislo sem se počutil… sem ji rekel pa zakaj take stvari delaš na svojo roko… pa pravi sej je šlo v gazo… samo potrdilo sem rabla. eeej ko da mi je neko sa kičme i pljuča tonu skino… pozna to sestro tako da se sploh ni… no upam da mi je resnico povedala…

tako da ja… razdvaja. pač jaz povem kako bom zase naredil (to je da se nebom cepil!!!) tudi svetujem če pa hošeč pa mi je useeno. vi se rešte.
za domače pa sem rahatniji i mirniji če se ne.

sem ji rekel če se hočeš cepit mi povej bom js šou prvi tako da če bo kaj mene pobere… ja idem prvi ko što smo se dogovorili… nebo škode, pa še mir boš mela, vi tako il tako nečete plakat;)

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Odgovor na objavo uporabnika
Mars, 21.05.2021 ob 17:42

Zadnje čase opažam, da so se cepilci in necepilci močno oddaljili. Prej prijatelji, danes pa nasprotniki. Kam gre ta družba, opažate morda enako?

Res je. Nekateri bi celo rekli, da je tudi to planirano.

Smo večja družba tako cepljenih kot necepljenih. Sem trden zagovornik tega, da mora vsak o svojem telesu odločat sam – zato nikogar ne prepričujem, naj se ne cepi, če se jaz ne nameravam – in obratno, ne dovolim, da me kdorkoli preprečuje, da se cepim, ker se je on. Moje telo – moja stvar, tvoje telo – tvoja stvar. Zakaj se je treba kregat?

Sploh ne, nobenega razdvajanja ni – pa smo v družbi eni in drugi. To je včasih zanimiva tema za debate o tem zakaj eni to dojemajo drugače kot drugi – a to je vse.
V moji družbi ni nobenega tako tečnega in vse prepričujočega človeka, kot so nekateri tu na forumu – in to ne v eno, ne v drugo stran.
SMo veliko bolj zmerni. Nekaj bi jih raje počakalo, da bodo rezultati analiz bolj jasni in da se bo bolj vedelo kaj in kako, drugi so malo bolj pustolovski, pa so že poskusili… in tako po celotni družbi.

Poznam družino t.j. moža in ženo. On se je cepil, ona se ni.  Nimata težav, niti ne razpravljata o tem. Jaz nisem za cepljenje, a se z obema normalo razumem.

Mislim če ste vsi tako nedorasli da se zaradi takih osebnih zadev ki se nikogar v bistvu ne tičejo razidete pač niste bili nikoli prijatelji. Prijateljstvo ne pomeni da imaš iste misli nonstop. Resno kot v vrtcu. Če se boš z uno igral ne bom več tvoj prijatelj buuuuuu.

Mi smo zelo mešana družba, nihče se ne vtika v odločitve ostalih. Ker smo odrasli.

Je pa res da je to marsikaj na plano privleklo. Recimo nekaj mojih znancev je šlo krepko čez mejo normalnosti….ampak to so znanci, ne prijatelji. Pač se nasmejem ko mi grozijo z čipi (medtem ko tipkajo po telefonu z gps) in je to to 🙂

Poznam samo cepljene.   S tistimi, ki se nocejo cepi, se nimam kaj ukvarjat.   Se mi zdijo preneumni.

Za sedaj še ne. V moji okolici so taki in drugačni. Če sem iskrena, več je necepljenih. V službi jih je nekaj, ki so se že cepili. Najbrž bi se morali masovno cepit, da bi do  konca junija dosegli vsaj 50% precepljenost. Kar je manj kot 60%, je premalo. Mogoče bo pa čudežno uspelo.

Ne cepljenje naj obravnavajo pokopliške firme z upepelitvijo.
Itak je za zmerno življenje na svetu preveč takoimenovanih ljudi.
Btw: 3/4 indijcev in 3/5 kitalcev niso ljudje !!! so samo uničevalci zraka ….

Zadnje čase opažam da se nekateri cepijo že v ta treto za to da bolj drži.

Vsak je po svoje pameten.

Eni smo pa taki da nas cepljenje nič kaj preveč ne privlači, vse kaže tako da se ne bomo cepili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close