Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljenje – kaj vam še ni potegnilo?

Cepljenje – kaj vam še ni potegnilo?

Cepimo se zato, da se bolezen izkorenini. Zato, da virus več toliko ne matura. Zato, da se človeštvo po svoji poti pelje dalje. Govorim za vsa cepljenja ( razen redkih izjem – recimo gripa, rotavurus).

Pričakovano je, da bo določen procent ljudi po cepljenju UMRL. Razumete. Po vseh cepljenjih je tako. Pri Jansenu umre 1 na 100.000. Za druge ne vem podatka. RAZUMETE, DA NI VAŽEN POSAMEZNIK, AMPAK ČLOVEŠTVO. vsak posameznik pa se žrtvuje za človeštvo.

Torej nekoga nad 75 let res virus bolj ogroža kot nekoga starega 30. Tisti nad 75 se morda cepi tudi za svojo dobrobit. Tisti 30 pa se cepi za dobro človeštva in se za svet žrtvuje.

Morda se bo komu lažje odločit za ali proti, če bo vedel kaj dejansko s cepljenjem želimo doseči.  Zato tudi skrivajo podatke – da bi se cepilo več ljudi.

Debilno, dosadno si že.

Odgovor na objavo uporabnika
Griilotar, 15.10.2021 ob 16:21

Cepimo se zato, da se bolezen izkorenini. Zato, da virus več toliko ne matura. Zato, da se človeštvo po svoji poti pelje dalje. Govorim za vsa cepljenja ( razen redkih izjem – recimo gripa, rotavurus).

Pričakovano je, da bo določen procent ljudi po cepljenju UMRL. Razumete. Po vseh cepljenjih je tako. Pri Jansenu umre 1 na 100.000. Za druge ne vem podatka. RAZUMETE, DA NI VAŽEN POSAMEZNIK, AMPAK ČLOVEŠTVO. vsak posameznik pa se žrtvuje za človeštvo.

Torej nekoga nad 75 let res virus bolj ogroža kot nekoga starega 30. Tisti nad 75 se morda cepi tudi za svojo dobrobit. Tisti 30 pa se cepi za dobro človeštva in se za svet žrtvuje.

Morda se bo komu lažje odločit za ali proti, če bo vedel kaj dejansko s cepljenjem želimo doseči.  Zato tudi skrivajo podatke – da bi se cepilo več ljudi.

OMG resno.

Tam v tisti oklepaj zraven gripe in rotavirusa dodaj se korono..

Govedarji, ki druge pumpajo da naj se žrtvujejo se naj žrtvujejo sami pa bo prec gmah pa bolš.

Avtorica, od 20. oktobra dalje se cepiva proti kovidu ne smejo več uporabljati, ampak gredo v uničenje. Znebili smo se WHO, ki nima več licence za uveljavljanje škodljivih protokolov zdravljenja. Zato ne hvalit zvarkov, ki sploh niso cepiva! Skozi zgodovino so vsa cepiva pokopala več ljudi kakor pa bolezni, proti katerim so bila narejena.  Enostavno zato, ker se mati narava ne pusti prelisičiti.

Debilu Robiju se nic ne da dopovedat.  Dr. Roman Vofeb je dobro razlozil psiholosko stanje anticepilcev.  Zanimivo in poucno branje.  Priporocam

Vodeb

Ustavimo genocid.

Konačno je krenulo, ISTINA iz bolnica – Zvizdačice sa Rebra!

ne vedo, da je človek sit posiljevanja idiokratov, demagogov.

Imela sem dober namen se cepit jeseni, konec septembra prvo dozo, konec ojtobra drugo, da mi drzi lepo cez zimo in do aprila nekje.

Z vsem tem sranjem, ki ga delajo, so me odvrnili od cepljenja.

Ce sem zdrzala leto in pol, bom pa se leto in pol. Ce ne bom, pa tudi prav. Odlocitev je moja.

samo to bom rekla, 15.10.2021 ob 18:17

Imela sem dober namen se cepit jeseni, konec septembra prvo dozo, konec ojtobra drugo, da mi drzi lepo cez zimo in do aprila nekje.

Z vsem tem sranjem, ki ga delajo, so me odvrnili od cepljenja.

Ce sem zdrzala leto in pol, bom pa se leto in pol. Ce ne bom, pa tudi prav. Odlocitev je moja.

Js te razumem.. ?

Če bi temu res tako bilo, potem bi to uzakonili, to pa bi lahko in samo z odškodninsko podlago.

Te se pa nihče ne upa lotiti, ker še sami ne verjamejo v cepivo.
    Odloča naj se vsak zase, bo manj škode, kot pa je škode s posiljevanje s cepljenjem.
    Nobenega človeštva ne rešujemo.
    Pred izbruhom so povsod pričeli s kampanjo in ukinitvijo plastičnih vrečk. Ob epidemiji se je to takoj pozabilo, z maskami masovno smetimo oceane in planet. Maske pa so nerazgradljive in to je človeštvo naredilo naravi.
    Zasulo jo je s smetmi. Glavno, da se cepimo in rešimo svojo rit. Kaj vas briga za naravo.

Ma daj že mir s takimi,enim so že cist oprali možgane,s da posameznik ne šteje???Pivej ti to staršem od Katje!!!In ja zdravstvo se oa res že tsko obnaša ,samo stevilke,ma nimam besed sploh .

Še kako šteje posameznik,sicer bi  vsi se bili v okovih, no ja saj eni so se,v nevidnih.Če posameznik ne bi štel,človeštvo že zdavnaj izumrlo.

Vaša vrednost je več kot neskončna, neskončno presega vrednost kompletnega vesolja z vsemi milijardami galaksij.

komu ne potegne?, 15.10.2021 ob 16:48

Avtorica, od 20. oktobra dalje se cepiva proti kovidu ne smejo več uporabljati, ampak gredo v uničenje. Znebili smo se WHO, ki nima več licence za uveljavljanje škodljivih protokolov zdravljenja. Zato ne hvalit zvarkov, ki sploh niso cepiva! Skozi zgodovino so vsa cepiva pokopala več ljudi kakor pa bolezni, proti katerim so bila narejena.  Enostavno zato, ker se mati narava ne pusti prelisičiti.

???

Griilotar, pišeš: “Pri Jansenu umre 1 na 100.000.”

Je precej zajjebano, če si TI tisti eden na 100.000, a ne? Ali pa če je to tvoj otrok, a ni res?

Para Bellum, 15.10.2021 ob 21:25

Griilotar, pišeš: “Pri Jansenu umre 1 na 100.000.”

Je precej zajjebano, če si TI tisti eden na 100.000, a ne? Ali pa če je to tvoj otrok, a ni res?

To je seveda laž, kar je debilno napisalo. Smrtnost je veliko večja.

koga briga. p nj pockrajo pa se izločjo iz linije. nbene škode.

Ja nihče od nas kot posameznik ne šteje.

Ker smo pač mi družba. Meni je žal, ampak tako je. Cepimo se zaradi človeštva, ne zaradi sebe. To je višje dobro. Vendar sem bil vsa leta tako neškodljiv družbi, da v pm se ne grem cepit za družbo. Ne ne grem.

Avtor – če se gremo že solidarnost, kot jo ti predstavljas, potem je stvar povsem preprosta: vecini sveta, ja, mladi so vecina in prihodnost, se omogoci zivljenje kot je bilo, ogrozene skupine pa ‘na varno’…

Ne more manjsina terorezirat vecino zdravih. Manjsina naj kaj naredi zase, po 2 letih ‘prilagajanja’ njim, je cas, da se tudi sami ‘pobrigajo’ zase.

P.s.: precedens v zgodovini mogoce, da manjsina nadvlada večino…?

malo si zabluzil, verjetno si trolček SDS, ki dela propagando za cepljenje,  ampak jaz te vprašam, uakaj je zdaj 54% hospitaliziranih in na respiratorjih????

tole si poglej fašistek mali:

https://odysee.com/@ilonkamladen:f/myvideoUzrokBolestiCov19Nedokazan:b

promocija za cepljenje, sama promocija proti cepljenju in stranskih učinkih cepljenja. Naj kdo napiše o samem covidu,o dolgotrajnih posledicah po prebolelem covidu, ko vsi dajo roke stran in ne vedo nič kako bo, kaj osebo čaka v prihodnosti, …

Službeni podaci javnog zdravstva Škotske za 2021. nagovještavaju tešku zimu za cijepljene!

Kekec: virusi sami niso “bolezen” – zato jih ne moremo izkoreniniti. Virusi pa so prožilci bolezni v človekovem telesu 🙂

Debili več ne vedo kaj bi. Zapletajo se v lastne laži in nasilje.

https://www.facebook.com/100058412507531/posts/296179692339112/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close