Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cepljenje HEPATITIS A

Cepljenje HEPATITIS A

Pozdravljeni,

zanima me ce kdo ve, kje se da cepiti v Trstu za HEPATITIS A (ce se je morda ze kdo cepil) in kaksna je cena?

Hvala.
lp ur;)s

Pozdravljen,
Jaz sem se cepila na Inštitutu varovanja zdravja na Trubarjevi 2 v Ljubljani.

Poznam pa enega, ki se je cepil v Trstu:
Naslov:
Sanita Marittima
Mollo fratelli bandira 1/1
tel: 0039040303923

Delajo v ponedeljek in soboto od 8.30 do 11.
Cena 5 eurov, lahko da se je kaj podražilo.

Tukaj imaš naslov kje se lahko cepiš v Kopru:
Vojkovo Nabrežje 4A
Telefon: (05)663-08-00
Uradne ure za cepljenje: 10.00-12.00, prej se moraš naročiti.

Lp Miša

Žal cepljenja v Trstu niso več subvencionirana, zato stanejo približno toliko kot v Sloveniji. Lahko jih vseeno pokličeš, za vsak slučaj. lp

v trstu je cepljenje cca 10x ceneje kot v sl vsaj 1/2 leta nazaj je bilo tako, ta marine de sanita se nahaja ca stojeic v zalivu trsta in gledas na orje na levi strani za neko rumeno stavbo ob morju ne mors zgresit tabla je na drugi strani hise prav tako vhod.
lp

damjancx

Sam sem se cepil za Hep A in B lani septembra in oktobra v Trstu (pomorska ambulanta oz. Sanita Maritima). Takrat so bila ta in še nekatera druga cepiva subvencionirana od države, zato so bile cene dejansko nenormalno nizke (dobrih 5 evrov za šus). So me pa opozorili, da se ta era izteka in dejansko se že decembra ni dalo več cepit po teh cenah. Takrat šef pomorske ambulante še ni vedel, če bo subvencioniranje obnovljeno ali ne in če kdaj. Svetujem ti, da pokličeš in preveriš: +39 040 303 923. lp

Fejst bodte se naprej.
ur;)s

Koliko časa prej se je treba cepit? Kje v LJ ,kakšna je cena in kdaj so uradne ure?

sonce

cepijo te v inšt. za varovanje zdravja to je v isti stavbimkot je lekarna na tromostovju, vhod je nasproti centromerkurja. ostalo ne vem

lp

bv

Živjo..

Tuki je pa še spletna stran za cepljenja v Ljubljani, če ti kaj pomaga.
http://www.zzv-lj.si/index0.htm

Lp

Viro

Živjo…

Vidim, da je sicer zadnji post še iz leta 2003, vseeno pa prosim, če kdo to bere, povejte če se še da cepit v Trstu in koliko stane?

Hvala!

Lp, A.

Cepit se je potrebno 14 dni pred odhodom v deželo kjer je rizik za staknit hepA.
Lp.

Zdravo!
Decembra 2005 sem bil cepljen za hepatitis A, vendar samo z prvo dozo cepiva, druge doze nisem dobil.
Zanima me, če bi bilo po tako dolgem času smiselno, da se cepim z 2. dozo cepiva (booster) , ali bi moral najprej spet prejeti 1. dozo cepiva in potem po 6-12 mesecih še drugo.

Hvala za vaš odgovor.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close