Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cepljenje-Gorica (italija)

cepljenje-Gorica (italija)

Živjo

Se je morda kdo pred kratkim cepil proti hepatitisu v Gorici (Italija)? Če ima kdo kakšne informacije, bi prosila za pomoč pri naslednjih vprašanjih:

-kaj je to zdravstveni dom ali kaj drugega
-kako plačam
-za slovence ni problema
-se moram predhodno naročit
-cena za hepatitis a

Hvala in lep pozdrav

Petra

Še nikoli nisem slišala za cepljenje v Gorici, je pa obstajalo v Trstu, ampak so ga letos za tujce ukinili (vem iz lastnih izkušenj, ker sem šla poleti zastonj tja…) Stalo je pa malo čez 5 evrov, ampak nima smisla jokat 🙂

ja, predn smo sli junija v afriko smo klical tja, takrt je blo tko da se je dal cept samo v Trstu sam jim je kao zmankal cepiva oz. niso hotl več plačvt za slovence. vem da je ena ambulanta v gorici,sam k smo ke klical je blo iz mešance italjanščine in angleščine razumet da je tist za male živali. vredno prevert,sam nism zihr 🙂

lp,miha

jst sm tut slišala za cepljenje v gorici. ni pa to osebna izkusnja.

Pozdravljeni

Jaz sem se cepil v Gorici v ulici Via Mazzini.
Cene pa so bile(pred pol leta)
Približno:
Hepatitis A+B (kombinirano cepivo 3 doze,prvi dve v roku 1meseca,tretja čez pol leta) 22€/dozo
Tifus cca.7€/dozo
rumena mrzlica 7€/dozo
cepljenje samo,aplikacija 8€; plačaš enkrat.
——————————————————————-
Skupaj torej:cca 88€
Hepatitisa A niso imeli,so ga pa imeli v Udinah;mislim,da je bilo 11€/dozo(2 dozi )
Govorijo samo italijansko
Alessio

Ej Alessio, kaj se je potrebno kaj predhodno naročit za cepljenje? Kako to da nimajo cepiva smo za hepatitis a? Plačam tam- na licu mesta, preko položnice…kako?

LP Petra

Za cepljenje se ni potrebno prej narociti. Placas ob enem okencu (ambulanta)-ni poloznica ampak en obrazec izponijo (potrdilo, da si placal). Prej se samo pozanimaj, kateri dan je v Italiji vse zaprto. V petek so sigurno odprti. Ena moja kolegica je dala za cepivo (mislim da hepatitis A) 18 EUR.

cao
Poglej moj junijski post so napisane tel številke ambulante v Gorici

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close