Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CEPLJENJE; dvomi

CEPLJENJE; dvomi

2 tedna po drugem odmerku  slisim jasno in glasno radio Ognjisce ve moji glavi! Ne da se ga izklopit. So mi vbrizgali v telo napacno anteno? Na koga naj se obrnem?

Jutri ti bodo iz uses zrasle antene. Tvoj radio bo lovil samo se reperja Zlatkota Cefurcica.

Lepo!

S čim si se cepil? A si kanal izbiral, ali je to avtomatsko samo prišlo?

Ne norčuj se, ker te bo troflo.
V EU imaš milijon ljudi poškodovanih od teh zvarkov. Poglej koliko mrtvih je v sistemu poročanja. Ti se pa norca delaš, izrodek.

Odgovor na objavo uporabnika
no2, 26.10.2021 ob 10:26

Ne norčuj se, ker te bo troflo.
V EU imaš milijon ljudi poškodovanih od teh zvarkov. Poglej koliko mrtvih je v sistemu poročanja. Ti se pa norca delaš, izrodek.

Pa imaš za tele tvoje trditve kakšne dokaze? Se mi je zdelo…..

In btw; a mi zna kdo od vas paranoikov razložit, v čem natanko naj bi bil interes vlad vseh držav po svetu, da pobijejo čimveč ljudi? A vam res ni jasno, da države potrebujejo zdrave državljane? Da državljani delajo, ustvarjajo, dejansko SO gospodarstvo, da dobesedno vzdržujejo države in s tem vlade s plačili davkov?

Aja ne, tako daleč vam pač ne nese…

pa daj razloži no, 26.10.2021 ob 10:33

Pa imaš za tele tvoje trditve kakšne dokaze? Se mi je zdelo…..

In btw; a mi zna kdo od vas paranoikov razložit, v čem natanko naj bi bil interes vlad vseh držav po svetu, da pobijejo čimveč ljudi? A vam res ni jasno, da države potrebujejo zdrave državljane? Da državljani delajo, ustvarjajo, dejansko SO gospodarstvo, da dobesedno vzdržujejo države in s tem vlade s plačili davkov?

Aja ne, tako daleč vam pač ne nese…

Če do sedaj nisi prišel do resnice tudi sedaj ne boš.

Škoda!

razlog, 26.10.2021 ob 12:18

Če do sedaj nisi prišel do resnice tudi sedaj ne boš.

Škoda!

Seveda:))) Standardni odgovor anticepilcev, ko jim zmanjka argumentov in se znajdejo pred vprašanjem, na katerega nimajo odgovora :)))))

Smo res postali drzava norcev ?    Kako je to mozno ?   Pred 20. leti ni bil narod tako nor.  Kdo nas vlece na dno ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close