cepljenje drugič
Hiti počasi, 01.06.2021 ob 11:59
Nekaj jih poznam, ki so imeli naslednji dan pričakovane težave (splošno slabo počutje, glavobol, povišana temperatura, bolečine), a je minilo. Pri enem je prišlo do hude reakcije in je par dni ostal v bolnici, par tednov zatem še ni čisto pravi, drugi pa je kljub cepivu prebolel hud kovid.
Sama se ne bom cepila. Na mojo odločitev vpliva predvsem mnenje dveh družinskih članov, od katerih je en iz zdravniške, drugi farmacevtske stroke z izkušnjami na področju raziskav zdravilnih učinkovin.
OMG, kaj danes vse lahko dela v zdravstvu in farmaciji. Ni čudno, da noben minister za zdravstvo ne zdrži dolgo pri teh “strokovnjakih”. S tem ne mislim pravih ljudi iz zdravniške stroke in farmacevtov.
modrival, 01.06.2021 ob 12:19
No, to ne bo držalo. Iz zdrvaniške stroke so se v glavnem vsi cepili, pametne medicinske sestre, ki niso niti v celoti pismene, pa bolj pametujejo.
Kot vem, se čisto vsi niso cepili, veliko pa res, a bolj v začetku. Pomislekov je vedno več. Mož je sicer že upokojen, a nekaj znanja z MF mu je še ostalo, da se je lahko poglobil v tematiko. Otrok, ki je v raziskovalnih vodah že od konca študija, od tega nekaj tudi v tujini, postopke dobro pozna, ni izrazito proti cepljenju, a ima na podlagi znanega in dostopnega zaenkrat resne pomisleke.
OMB, 01.06.2021 ob 12:43
OMG, kaj danes vse lahko dela v zdravstvu in farmaciji. Ni čudno, da noben minister za zdravstvo ne zdrži dolgo pri teh “strokovnjakih”. S tem ne mislim pravih ljudi iz zdravniške stroke in farmacevtov.
Kateri pa so tisti pravi ljudje? Samo tisti, ki slepo ki majo ministru in ostalim?
Kateri pravi, 01.06.2021 ob 14:09
Kateri pa so tisti pravi ljudje? Samo tisti, ki slepo ki majo ministru in ostalim?
To ste vsekakor vi na pol pismena iz dnevna v dan bolj zarukana drhal.?
brrrr, 31.05.2021 ob 12:14
Mož (55) in jaz (50) sva se cepila drugič s Pfizerjem. Njega je malo bolela roka, mene je pa malo bolj “zvilo”: imela sem hud glavobol, vročino, vsi sklepi so me boleli, roka me je bolela za znoret + pod pazduho zatečena in zelo boleče pod pazduho… pri vsakemu je drugače, zase vem, da ne bom šla več na cepljenje, če bo cepljenje slučajno postalo stalnica… odločiti se mora pa tako vsak sam…
Zanima me, kdaj vam je oteklina in bolečina pod pazduho prenehala. So vam povedali zakaj je do tega prišlo?
Forum je zaprt za komentiranje.