cepljenje deklic v 6 razredu proti HPV, da ali ne?
Jaz mojih treh punc nisem dala cepit. Sem jim pa zadeve razložila.
1. Nune ne poznajo raka na materničnem vratu.
2. S cepljenjem vam jaz osebno ne bom na zdaj, ne kdaj kasneje dala “dovoljenja” za sexarjenje naokoli.
3. Najboljša preventiva je previdno izbiranje partnerja s katerim se podaš v spolnost. In na noben način to ni ne prvi dan, ne prvi mesec. Vsaj pol leta resne zveze in natančnega spoznavanja človeka v najrazličnejših situacijah.
4. Lobiji fajn služijo na račun lahkomiselnosti.
5. Cepiva po 14 letih uporabe NITI SLUČAJNO ni preizkušeno.
6. Pa z očetom sva zvesta drug drugemu.
Uf, ta je pa močna. Raka ne, za predrakave spremembe vem pa vsaj za tri – 30 let nazaj. Pa nobena seksala na polno. Dovolj je, da so samo tipi, ki so virus veselo prenašali.
Mi pa nekaj ni jasno. Toliko denarja za raziskave raka, toliko denarja za cepiva – si sploh predstavljate, za kakšne cifre gre? A ne bi bilo enostavneje in predvsem ceneje opravljati pregledov na ta virus? In če so testi pozitivni, žensk pozdravit? Če je virus tisti, ki povzroča raka.
Uf, ta je pa močna. Raka ne, za predrakave spremembe vem pa vsaj za tri – 30 let nazaj. Pa nobena seksala na polno. Dovolj je, da so samo tipi, ki so virus veselo prenašali.
Mi pa nekaj ni jasno. Toliko denarja za raziskave raka, toliko denarja za cepiva – si sploh predstavljate, za kakšne cifre gre? A ne bi bilo enostavneje in predvsem ceneje opravljati pregledov na ta virus? In če so testi pozitivni, žensk pozdravit? Če je virus tisti, ki povzroča raka.
[/quote]
Problem je v tem, da virus integrira, torej vgradi svoj DNK v človeški genom, tako da ga ni več mogoče spraviti iz celic. Takrat se začnejo kopirati beljakovine, ki vzpodbujajo rast celic. Nenadzorovana rast pa vodi v raka.
Problem je v tem, da virus integrira, torej vgradi svoj DNK v človeški genom, tako da ga ni več mogoče spraviti iz celic. Takrat se začnejo kopirati beljakovine, ki vzpodbujajo rast celic. Nenadzorovana rast pa vodi v raka.
[/quote]
Ampak to je poces, a ne? Če lahko cepimo celotno populacijo deklic, zakaj ne bi vsake toliko pregledali celotne populacije deklic za ta virus, namesto da ga zastrupljamo? Tako kot delamo presejalne teste za druge rake? Vemo, da v velikem procentu virus sam izgine, tako da okužba sama ne pomeni bolezni. Proces integracije pa sigurno traja leta in leta, ker bolezen izbruhne daleč po okužbi, a ne? Pa še nisem slišala, da bi katero žensko dejansko testirali za ta virus, razen v primerih suma na predrakave spremembe.
Z vseh koncev se pojavljajo informacije, ki jih javni mediji obidejo.
Za pokušino:
https://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/09/24/bivsi-podpredsjenik-kompanije-pfizer/
Ampak to je poces, a ne? Če lahko cepimo celotno populacijo deklic, zakaj ne bi vsake toliko pregledali celotne populacije deklic za ta virus, namesto da ga zastrupljamo? Tako kot delamo presejalne teste za druge rake? Vemo, da v velikem procentu virus sam izgine, tako da okužba sama ne pomeni bolezni. Proces integracije pa sigurno traja leta in leta, ker bolezen izbruhne daleč po okužbi, a ne? Pa še nisem slišala, da bi katero žensko dejansko testirali za ta virus, razen v primerih suma na predrakave spremembe.
[/quote]
V načrtu je sprememba presejalnega programa, tako da bi se najprej izvedlo testiranje na okužbo s HPV, šele ženskam, ki bi bile pozitivne, pa bi se naredilo bris.
Proces integracije ne traja nujno leta in ko enkrat do nje pride, je “game over”.
Za nekaj moraš umreti. Ali od bolezni, ali od cepiva. Cepivo ne povzroča avtizma, ga pa poslabša in tako na videz normalen človek, po cepljenju postane avtist. Toda avtist je bil že prej, samo da tega niso opazili.
Vsi tudi vemo, da je po cepljenju proti HPV umrla Natalija Morton, ker je že prej imela raka, samo da tega niso opazili in pa seveda http://m.slovenskenovice.si/novice/slovenija/mala-kim-premagala-raka-ne-sme-iz-stanovanja
Mislim, da moraš biti za cepljenje povsem zdrav in ker ne verjamem, da sem povsem zdrava… Jaz ne bi šla. Ker že po Monsterju in kozarcu vina dobim vizije prihodnosti in vse so grozljive. Najhujša je muslimansko zavzetje Vatikana, uničenje babilonske vlačuge Evrope in to, da pridejo za Vladimirjem Putinom še trije Vladimirji in potem ostane samo še slava carja Vladimirja.
Tako, da se izogibam pitju energijskih napitkov in alkohola. Res ne bi razkirala zdravja svojih otrok in potem, da bi punce žrle kontracepcijske tablete in fasale HIV.
Meni pa pri tem cepljenju ni nekaj jasno. Cepi se samo deklice ker da s tem preprečujemo raka na materičnem vratu. Zakaj če pa je težava v virusu, ki pa ga dobita lahko oba spola. Tudi raka lahko dobita oba spola.
Zakaj če želimo ta virus zajeziti in preprečiti da se širi naprej nista cepljena oba spola?
Potem pa me prepričuje zdravstvena delavka da naj cepim svojo hči in zakaj jo je ko pa vprašam zakaj ona ne svoja sinova pa je tišina.
Jaz v osnovi nisem proti cepljenjem ampak tu pa imam premalo informacij in kadar koli kdo kaj več vpraša zdravstveno stroke so odgovori enaki in nikoli odgovora na točno določeno vprašanje.
http://www.viva.si/Ginekologija-in-porodni{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1tvo/5790/Prof-dr-Mario-Poljak-dr-med-spec-klini{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dne-mikrobiologije-o-HPV-in-cepljenju-proti-HPV?index=4
http://www.viva.si/Ginekologija-in-porodni{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1tvo/5790/Prof-dr-Mario-Poljak-dr-med-spec-klini{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dne-mikrobiologije-o-HPV-in-cepljenju-proti-HPV?index=4
[/quote]
Primer clanka na nivoju “kaj je rekla Lojzetova Mojca”.
Madonca, a vam je res treba vse prinesti na pladnju? Ti si še en dokaz, da so na monu sami idioti, ki si niti člankov ne znajo poiskati. A naj ti bo. Dva imaš za začetek, naprej pa sama išči.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140673604173984
[/quote]
1. link je v popolnem nasprotju z gornjim grafom, ki prikazuje upad virusa zaradi Papa. Kaj je potem res? Graf ali tvoj link, ker oboje hkrati ne more biti res. Zanimivo je tudi, da so clanek iz tvojega linka objavili ravno preden so zaceli z agresivno kampanjo za cepiva.
2. link Jaz raziskavam ne verjamem, ker je v strokovnih krogih znano, da se dobrih 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} raziskav potvarja. Rezultate potvarjajo, paciente, ki ne reagirajopozitivno, izlocijo, nekatere se vedno vodijo kot pozitiven odziv, ceprav umrejo, prestrukturiranje pacientov v raziskavi bolj prijazne skupine, in v skrajnih primerih izmisljena raziskava. Beri kdaj strokovne casopise. So ze imeli clanke o ponarejanju raziskav. Kot konkreten primer naj navedem mojega bratranca, ki je sodeloval v raziskavi za kemoterapijo za eno vrsto raka. Prva dva do 3 mesece, ko se mu je rak manjsal, so ga vodili kot uspesen primer. Ko je po 3 mesecih rak nenadoma zacel hitro rasti nazaj, so ga vrgli iz raziskavee, da jim ne bi kvaril rezultatov. Po nekaj mesecih je umrl. Dobrohotna svicarska farmacevtska firma pa je na papirju pozela se en uspeh. Letos je ravno 3 leta od takrat.
Proti farmacevtski družbi Merck je bila vložena tožba v zvezi z 22-letnim dekletom, ki je umrlo zaradi raka na materničnem vratu, ki ga je verjetno povzročilo cepivo proti raku na materničnem vratu ‘Gardasil’, navaja tožba. Tožba, ki zahteva kaznovalno odškodnino, navaja, da je Merck lažno promoviral svoje cepivo proti HPV ‘Gardasil’ kot cepivo za preprečevanje raka in da ni obvestil staršev in bolnikov o resnih tveganjih cepljenja. Tožnica Erin Ferguson je mati pokojne Haley, ki je bila proti HPV cepljena pri 13 letih. Punčka je imela bolečine v trebuhu, krče, slabost, bruhanje, nenormalne krvavitve in močne menstruacije, med drugimi stranskimi učinki po injiciranju.
Pri 18 letih so Haley diagnosticirali metastatski rak materničnega vratu/adenokarcinom materničnega vratu, zaradi česar so ji opravili salpingektomijo (odstranitev jajcevodov) skupaj z dvostransko operacijo transpozicije jajčnikov. Prejela je tudi kemoterapijo in radioterapijo.
Kljub operaciji, kemikalijam in obsevanju se je rak materničnega vratu razširil na njena jetra, kožo, maternico in sčasoma njene bezgavke.
pikimepiki, 03.05.2024 ob 14:51
Edini namen cepljenja HPV je sterilizacija.
Vaše cepljene deklice in vaši cepljeni dečki ne bodo imeli otrok oziroma imeli bodo težave z zanositvijo.
Pa saj to se že ptiči z dreves se derejo.
A dr. Denis Baš vam tega še ni povedal?
Sva na isti strani. Kako staršem dopovedat, da ne uničujejo svojih otrok? Oni pač verjamejo v znanost in medije. Tista znanost, ki opozarja na nevarnost cepiv pa je cenuurirana in posmehovana.
Biser_359, 03.05.2024 ob 15:01
mislim ,da cepljenje za to ni potrebno, sploh ne v 6. razredu….prej pri kakih 18ih..19ih letih…
Pri 18 ali 19 so izjemno redke tiste, ki še niso imele odnosov, zato je takrat cepljenje malce pozno, se ti ne zdi? Glede na to, da danes seks ni več neka vrednota in izključno dejanje ljubezni, ter zato mladina veselo eksperimentira, je zelo veliko možnosti, da bodo virus dobile takoj. Razen če bodo nedolžnost izgubile z nekom, ki je prav tako še nedolžen in si bosta do konca življenja zvesta.
Forum je zaprt za komentiranje.