Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cepljenje COVID

cepljenje COVID

A mi lahko kdo pove, če se bo potrebno po cepljenju (Covid), ponovno cepit čez 6 mesecev? A potem cepivo več ne deluje? A si po tem času ponovno na začetku, enako kot tisti, ki se niso nikoli cepili, al kako?

Po sedaj veljavnem dogovoru na ravni EU naj bi evropsko potrdilo o cepljenju veljalo 1 leto od dneva prejema druge doze cepiva (oz. edine v primeru cepiva Jenssen).

Če se ozremo čez lužo, je NIJZ v ZDA odločil, da obnovitvena doza (torej tretja doza) po šestih mesecih ni potrebna. Ali bo enako v EU ni mogoče kar tako reči, je pa en tak zanimiv orientir.

NE SE CEPIT! NI VARNO!!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 17.07.2021 ob 10:13

NE SE CEPIT! NI VARNO!!!!!!

Ampak se manj varno je fasat covid.

stranski učinki naj bi bili eden na 100 ooo, pri prebolevanju ima pa resne posledice vsak 5, veliko jih tudi umre… Na svetu je zaradi covida umrlo 4 miljone ljudi… Tako da se je zelo verjetno še vedno bolj varno cepiti kot tvegati okužbo, hkrati pa potem še prenašati virus ostalim ki lahko umrejo…

V Angliji, ki imajo eno najboljših zdravstev na svetu, uporabljajo in Pfizer in Astra Zeneca in ta dva imata približno enako pogoste stranske učinke (sicer zelo redke) tako da jaz nisem prebral, da bi bile kakšne razlike med različnimi cepivi po stranskih učinkih in AZ sploh ni slabo cepivo kot eni hočejo prikazat. Saj dejansko nobeno cepivo ni slabo.

Jaz sem zdrav, pa sem prebolel ta smotan covid preden je bilo cepivo na voljo, pa je bilo grozno.

Anonimno 7453, 18.07.2021 ob 02:57

stranski učinki naj bi bili eden na 100 ooo, pri prebolevanju ima pa resne posledice vsak 5, veliko jih tudi umre… Na svetu je zaradi covida umrlo 4 miljone ljudi… Tako da se je zelo verjetno še vedno bolj varno cepiti kot tvegati okužbo, hkrati pa potem še prenašati virus ostalim ki lahko umrejo…

V Angliji, ki imajo eno najboljših zdravstev na svetu, uporabljajo in Pfizer in Astra Zeneca in ta dva imata približno enako pogoste stranske učinke (sicer zelo redke) tako da jaz nisem prebral, da bi bile kakšne razlike med različnimi cepivi po stranskih učinkih in AZ sploh ni slabo cepivo kot eni hočejo prikazat. Saj dejansko nobeno cepivo ni slabo.

Jaz sem zdrav, pa sem prebolel ta smotan covid preden je bilo cepivo na voljo, pa je bilo grozno.

Ja zakaj se pa nisi pazil. Imaš dve možnosti, cepljenje in spoštovanje ukrepov. Saj prvi stavki strokovnjakov so bili, samo upoštevanje ukrepov lahko vodi do normalnega stanja…pred cepivi, sedaj so pa obrnili ploščo. Takrat niti še vedli niso kašna bodo cepiva tako, da se ne zagovarjat s frazo do prihoda cepiv.

Pelcuju se a opet OBOLJEVAJU? Vir YouTube

Dvakrat sem bila cepljena s Pfizerjem. Ce bo treba, se bom se tretjic.   Ne mislim zbolet, sem odgovorna tudi do drugih.    Pred 50 leti te ni nihce vprasal, ce se bos cepil. Bilo je obvezno in prav je tako.

S cepivom povezano pospeševanje bolezni (VAED) – tveganje, o katerem se ne govori in ne poroča

In v tej Angliji imajo celo stalo z okuzbami kljub visoki precepljenosti…

Dillara, 18.07.2021 ob 07:12

Dvakrat sem bila cepljena s Pfizerjem. Ce bo treba, se bom se tretjic.   Ne mislim zbolet, sem odgovorna tudi do drugih.    Pred 50 leti te ni nihce vprasal, ce se bos cepil. Bilo je obvezno in prav je tako.

Ce bi bila odgovorna do drugih, bi se vsaj 2x na teden testirala, ker kot cepljena se kako lahko prenansas virus, a da tega niti sama ne ves!

Na žalost razmere v Izraelu in GB kažejo, da cepljenje, za razliko od prebolevnosti, ne preprečuje okužb (40% okužb predstavljajo cepljeni in le 1% prebolevniki) in razmišljajo o ponovni uvedbi mask tudi za cepljene. Grozno. Mislim, da se virusa nikoli ne bomo znebili.

Menda boš pa že razumela razliko med cepljenjem, ki ti da doživljenjsko zaščito, in sezonskim cepljenjem, kot je cepivo proti gripi in tole? In pozanimaj se tudi o dejanski zaščiti teh cepiv, ko smo že pri tem. Glej Izrael, GB, Čile itd.

kmetička, 18.07.2021 ob 08:38

Menda boš pa že razumela razliko med cepljenjem, ki ti da doživljenjsko zaščito, in sezonskim cepljenjem, kot je cepivo proti gripi in tole? In pozanimaj se tudi o dejanski zaščiti teh cepiv, ko smo že pri tem. Glej Izrael, GB, Čile itd.

Čudno, da kdo sploh verjame nekomu, ki niti sebi ne more garantirati nečesa,da pa bo ta drugemu skozi nekaj zagotovil doživljensko zaščito. No morda, ker je beseda DO ŽIVLJENSKO kar kaže na do življenja in ne vse življenje se bo potrebno morda drugače vprašati.

61% vseh cepljenih v Izraelu je ponovno okuženih, kaj ti pomaga cepivo, NIČ!!!

Jaz pa opažam, da so ljudje, ki so se cepeli postali drugačni. Karakterno, kot bi se jim osebnost spremenila. Tudi v njihovem pogledu je nekaj, kar prej nisem opazila pri njih.

Žal tako, 18.07.2021 ob 08:32

Na žalost razmere v Izraelu in GB kažejo, da cepljenje, za razliko od prebolevnosti, ne preprečuje okužb (40% okužb predstavljajo cepljeni in le 1% prebolevniki) in razmišljajo o ponovni uvedbi mask tudi za cepljene. Grozno. Mislim, da se virusa nikoli ne bomo znebili.

Še link:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

Ime ni pomembno, 18.07.2021 ob 09:03

Jaz pa opažam, da so ljudje, ki so se cepeli postali drugačni. Karakterno, kot bi se jim osebnost spremenila. Tudi v njihovem pogledu je nekaj, kar prej nisem opazila pri njih.

Ja,res je…

Počasi postajajo zombiji ??

To govori truplo

Zdaj imaš že tretji, kao poživitveni odmerek. Orban pravi, da se morajo Madžari tudi s tem cepit, on že ve. Se pravi, bo enako pri nas.

Nikoli ne bo konec s tem. Ker virusi mutirajo in ker je to velik biznis. Bodo iznašli še druge viruse, vedno bo nekaj.

Znanstveniki so že od nekdaj napovedovali,  da niso vojne tiste, ki naj bi uničile človeško, ampak je resnična grožnja virus ali bakterija.

Ljudje se itak obnašamo kot da lahko počnemo kar hočemo, da imamo samo pravice, odgovornost prelagamo na druge, se imamo za najvišja bitja in da bomo živeli večno.  Žal smo le kratkovidna, pohlepna bitja. Čudi me le to, da se nismo uspeli samouničti s takim načinom življenja na tem planetu, že prej. Še vedno je čas, pravijo ?.

Če bi se zavedali svoje minljivosti, bi mogooooče bilo kaj drugače. Mi ne bomo tega dočakali.

A kljub porastu okužb ne narašča število hospitaliziranih ali umrlih zaradi covida. Kar je v resnici najbolj bistveno. Če cepivo prepreči samo težji potek, potem smo že zmagali. Virusa se pa ne bomo več rešili, nikoli, je že preveč razširjen in mutagen, tako da bo ostal z nami. Tako da bo vsak slej ko prej prišel v stik z njim, razen kakšen puščavnik mogoče.

Cepili se boste vsako leto vse življenje. pa še vedno prenašali virus. Ker……………………………. pa si rok še vedno ne boste umivali in korona se bo pasla dalje…

MAVRICAAAAA, 18.07.2021 ob 08:42

61% vseh cepljenih v Izraelu je ponovno okuženih, kaj ti pomaga cepivo, NIČ!!!

če bi vedela, kako absurdna je ta trditev…

Zartrose izven profila, 18.07.2021 ob 11:51

Cepili se boste vsako leto vse življenje. pa še vedno prenašali virus. Ker……………………………. pa si rok še vedno ne boste umivali in korona se bo pasla dalje…

Covid se ne prenaša preko površin in rok, ampak kapljično in aerosolno. Higiena rok je seveda pomembna, a ne pri preprečevanju okužbe s covidom.

Dejno, 18.07.2021 ob 12:21

Covid se ne prenaša preko površin in rok, ampak kapljično in aerosolno. Higiena rok je seveda pomembna, a ne pri preprečevanju okužbe s covidom.

Kakšna bedarija.

Zakaj pa fašisti izvajajo nasilje s tem razkuževanjem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close